torsdag den 30. august 2007

Indisk Thriller

På overfladen har denne video intet at gøre med det forestående køb af Dioh Williams, men på en morgen hvor pulsen har dunket har den været medvirkende til at holde mig oppe på dupperne. At tænke sig at fattige AGF fyrer 10 svenske millioner af på én enkelt spiller, hvem skulle have troet det?! Den tidligere rekord var vel de cirka 7,5 der blev smidt i retning af Tomasz Mazurkiewicz eller hvad?

Nuvel, som Rye rye ville have sagt, shake that ass to the ground!

onsdag den 29. august 2007

Største køb nogensinde: Dioh Williams

I disse timer skulle der, ifølge hårdnakkede rygter, foregå forhandlinger mellem AGF og BK Häcken om et køb af den 22-årige liberianske magiker Dioh Williams.

Det er hensigten, at AGF brænder samtlige 7.5 mio. fra salget af Jern-Mike af, før de overhovedet er tikket ind på Windfeldts netbank.

Der er med andre ord tale om det suverænt største køb i klubbens mere end 100 år lange historie. Og hvilket spændende køb!

Williams ligner måske Snoop Dog, men han skulle ifølge kendere være noget hurtigere i bevægelserne, have et drønhårdt spark - og desuden være glimrende i hovedspillet, hvilket lover godt for konstellationen med Graulund.

Masser af opfølgning i de kommende timer, dage og uger garanteres.

tirsdag den 28. august 2007

Velkommen...

Der er en passionsvand + gris med brød på Grill Isted Grill til VHA-kernen, hvis vi ikke inden vinduet smækker i med et brag har denne her prettyboy tilknyttet truppen. Tulle for Morten. Det er vel fornuftigt, hvis han holder sig laaaangt væk fra skader.

mandag den 27. august 2007

Ove P. - nu med endnu mere humor.

For noget tid siden udtalte vores tænderskærende og neglebidende darling af en cheftræner, at forklaringen på, at Peter Sand ikke var i truppen, var at han var blevet så nervøs forud for sit Superliga-"comeback", at han havde fået en mindre skade.

Altså en ren psykosomatisk ting.

At den gode mand fra Thyregod vel sagtens kan erstatte en spritstiv Anden næste gang denne skal blamere sig på Train, vidner endnu et guldkorn fra Mr. Wanted om. Denne gang forklarer Ove til Jyllands Posten, hvorfor Gulliver Gudebjerg Guld Tullborg græd som en pisket efter hans (Tullborgs altså) sandsynlige afskedskamp mod Lyngby:

»Han græd, fordi han sparkede på stolpen,« forklarede cheftræner Ove Pedersen og henviste til en situation i anden halvleg, da Tullberg ramte stolpen med et fladt hug

Han er uforlignelig.

Skadefryd. Den er svær at komme udenom.

Med billederne fra Brøndby Stadion, kampen igår, Tom Køhlerts post-match interview og jungletrommernes hidsge buldren fra området omkring Gildhøj Centeret in mente, så må man efterhånden begynde at blive en anelse bekymret for patientens generelle velbefindende. Det er vel åbenlyst at Brøndby er i en kæmpe krise og kønt er det ikke.

Og så igen. Måske lidt. For når man i disse dage møder Brøndby fans, så har de samme lettere forpinte udtryk i ansigtet som vi som AGF fans har båret i 3-5-ja måske endda 10 år. I sådan en situation er det svært ikke at være skadefro, Brøndby er trods alt hadehold nummer et. Og at der så i krisen dukker et kendt ansigt op (tænk lille mund, et konstant lidt overrasket udtryk og accent med spor af Tilst) så gør det jo heller ikke følelsen af de ja vu mindre.

Ovre hos Blok 4 forsøger de, ihvertfald på forsiden, at tackle situationen med et vist mål selvironi, en egenskab der værdsættes i området omkring 1657.

fredag den 24. august 2007

Tullberg?!

Vilde, vilde rygter. Er vores elskede Tullborg allerede klar til at blive fyret af? Hvis rygterne om prisen på ham er sande, så må denne signatur erkende at jeg godt kan sige farvel. 7,5 millioner er en helt ok pris for en mand som har scoret godt og vel 2 superliga mål.

Hvem skal vi bruge pengene på og til? For vi skal vel til at handle, ikk?! Sælger vi Tulle, så skal vi vel ha Skoubo eller tilsvarende???!

tirsdag den 21. august 2007

Garra Dembele

Lyder jo umiddelbart som en fin spiller. Sparker fint med venstrebenet, er stor og fysisk og har et (overraskende) godt touch (for en stor mand). Samtidigt er han en ung fyr med videresalgspotentiale, etc. Alt dette er naturligvis helt fint.

Dog er jeg personligt lidt loren ved hans fritidsbeskæftigelser. Blev i en ung alder suspenderet i Auxerre, hvor han samtidigt også mistede kørekortet. Hvad gik det ud på? Og så samtidigt hans lettere omtumlede omgang med en amerikansk turist i Italien. Ikke ligefrem voldsomt tillidsvækkende, til trods for at han ikke blev dømt.

Kan man godt ansætte en dygtig fodboldspiller med en tvivlsom personlighed?

mandag den 20. august 2007

lørdag den 18. august 2007

Royal League?

Åh jo, den blomstrer skam. Optimismen.

Som sendt fra himlen kom Tulle aka Wonderchild aka Tullborg og gjorde det grimme ved Betonslummens udvalgte.

Og det er ikke for at sætte en overdrevet glædesrus i gang, men der er jo noget særligt over den slags sejre.

Inspireret af dagens festlige begivenheder er det vel også på sin plads at få lidt statistik på banen. Vi skal lidt over syv år tilbage i tiden for at finde den seneste GF sejr over limsnifferne på udebane.

1-2 stod der på tavlen på det netop nyrenoverede Bromby Stadion, efter at først Nocko Jokovic og senere Kenny Thorup garnede. Kalenderbladet hed 22. juli, 2000 - og vi var sikkert lige så glade.

torsdag den 16. august 2007

Those Were The Days...


















Danmark 1957
: Efter pokalfinalekampen i fodbold mellem AGF og Esbjerg fejrede AGF 2-0 sejren i ABC-teatret, hvor Kjeld Petersen og Dirch Passer udnævnte anfører Aage Rou Jensen til indianerhøvding.

Foto: Børge Lassen/Scanpix

mandag den 13. august 2007

Steffen Rasmussen - den endelige konklusion!

Han er bare ikke god nok.

Han mestrer det spektakulære, men virker til tider meget begrænset i det grundlæggende målmandsspil. Igår er hanskyld i det første mål, da han først taber bolden og derefter hovedløst kaster sig ud i bolden uden resultat og ved det andet mål dækker han alt for entydigt det korte hjørne. Det er så pissefrustrerende at have en målmand der til tider er helt ok og andre gange er helt umulig.

Det bliver en lang sæson.

torsdag den 9. august 2007

Dine GF'ere i cyberspace

Ideen med at have bekendtskaber på MySpace har også ramt træningsbanerne på Fredensvang, hvorfra nogle af De Hvide virkelig surfer på TDC's netbølger som true hipsters med sunde fritidsinteresser.

Find dine darlings (og add-amok) her:

Fra A-truppen:


Jerry Lucena:
www.myspace.com/jerrylucena
- Jerry som vandhund, link til Jan Kristiansens side og vennen Jens, der godt kan lide Scooter.

Jeremiah White:
www.myspace.com/jeremiahwhite
- Mr. USA har desværre for nylig ændret sit baggrundsbillede fra Manden På Korset til en mindre klædelig (og temmelig frådende) samoaner. Til gengæld er der et dagligt bibelvers.

Anders Kure:
www.myspace.com/anderskure
- Har Miles Davis som musikfil. Siger nej til røg, men ja til en sjus.

Fra 2. holdet:

Martin Mikkelsen:
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=195771584

- en frækkert i sort/hvid.

Andreas Schultz: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=158378894
- svedigt billedgalleri og med Jon 'Popstars' Nørgaard som ven.

Ex'er:

Kasper Kure: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=88553669
- Scarface er et hit. Vil gerne have dig som ven (og måske date lidt).

onsdag den 1. august 2007

Moderne fans

Mandagens kamp mod Esbjerg var åbenbart valgt som aktionsdag for de mest indædte mandagskamp-hadere i Århus og omegn. En særlig anti-mandagskamp-tifo var endda blevet arrangeret for at gøre opmærksom på den også lidt oversete subkultur, som de her hadere udgør.

Og ret beset har de måske ret i, at mandage i udgangspunktet er lidt flade til så store oplevelser, som en fodboldkamp nu en gang kan være. Men for mit vedkommende endte det med at være en glimrende mandagskamp, hvor det hverken skortede på tyrkiske grillspecialiteter, danske øl eller højt humør.

Men jeg ser stadig de her hadere for mig, når jeg tænker tilbage på tv-transmissionen af den her mandagskamp. Op imod hundrede langefingre og næsten lige så mange dybfølt rasende ansigter vendt mod Viasats rullende kamera. Det her had er bestemt ikke noget at spøge med. De mener det sgu, de moderne fans - imod moderne fodbold.

Det er som om, de er i gang med at slutte en cirkel, der startede den gang, jeg for alvor begyndte at højfrekventere Århus Stadion. Den gang bestod fankulturen af nogle ret fulde, ret brovtne mænd med cowboyjakker og rygmærker med navne som 'Brumme'. De virkede også lidt harme og sikkert også imod udviklingen. De manglede heldigvis bare det der dybfølte had, som nu er så moderne.

Hvis bare man kunne sætte et smil på læberne af de moderne fans. De trænger til det, ligesom mandage trænger til store fodboldoplevelser.