tirsdag den 25. marts 2008

Bekymring

Nu er det ikke for at hoppe med på bølgen, guderne skal vide at vi flyder mod strømmen her på VHA, men der er nu alligevel noget i nyhedsstrømmen der rammer mig i mavseregionen med et ordentligt 'oooomph'. Det er jungletrommernes hvisken om manglende mål jeg tænker på her.

For sagen er jo, at trods OP's forsikringer om at det kører for os og at vi nu er på tavlen, jamen, så er det jo ikke helt rigtigt vel? Foråret er startet som efteråret gjorde det, med semi-hæderligt spil og en fornemmelse af at det hverken har været fugl eller fisk. I efteråret lagde vi os, som vi gjorde her i påsken, også benovet ned for et middelmådigt OB hold, uden egentlig at tro på at der ville komme mere ud af kampen end en fornemmelse af at vi da havde gjort det ok.

For mig er det bare ikke helt godt nok. Sgu. Jeg savner noget af den kynisme som var til stede i de sidste af efterårets kampe og som for mig at se konsoliderede en tro hos spillerne på, at man da sagtens kunne slå et hold som FCM (og for den sags skyld de ligeså middelmådige OB). Og jeg ved godt at vi har haft en ordentlig røvfuld skader og at topformen måske ikke er helt til stede hos frontløberne, men på den anden side må jeg også forholde mig til, at Ove taler om at vi har en bred trup og 2 spillere på hver plads, samtidigt med at savnet af Graulund og Kari er mærkbart.

Er det for tidligt at brokke sig? Sandsynligvis. Jeg havde bare håbet at vi var til mere, men hey, det håber jeg inden hver sæson.

søndag den 16. marts 2008

Camenbert, Kure og Dioh

En lang, lang aften er ved at være slut. Timerne har varet som dage, men omsider nærmer vi os søndag, afgang og drømmeland.

Men på vejen gennem fredag aften har jeg fået trofast støtte af nye og gamle venner. Blandt de gamle tæller jeg allerede også den fotogene lækkerbisken på billedet herover. Isted Grills fine camenbert sandwich. En ny klassiker, du hellere må vænne dig til.

Men om mindre end 12 timer må camenbert være camenbert. Der hedder din ven Anders. Eller måske Dioh. Eller noget helt tredje. Sandsynligheden taler for, at han er en usleben diamant. Og at han inden længe spiller Champions League i sin bedste hvide trøje.

fredag den 14. marts 2008

Det kribler, krabler...

... bobler, pibler og alt det jazz.

Der er kickoff lige om lidt, sæsonen begynder, og det bliver drabeligt spændende.

Personligt er jeg ikke i tvivl om point mod Salamidrengene, selvom det nok skal blive forbandet svært. De har det med at have krammet på os, og er - desværre - ikke længere kun en betonmur, der skal gennembrydes, men også en halvfarlig offensiv, der dog også har en blændende evne til at brænde direktører på stribe. Samme fysisk svage offensiv bør få det hårdt mod vores klipper.

Jeg sætter min lid til kollektivet, det nye "vi holder 0'et forsvar" og en lang tå fra ligaens topscorer i kampens døende minutter.

Hvordan har du det søndag sådan lige omkring kl. 16?

onsdag den 12. marts 2008

Intethedens bristende illusioner...

... er navnet på Essets snarlige forfatterdebut.

I den anledning har min mailbakke netop modtaget følgende besked:

"Hej og tak for bestilling! Produktionen starter så vidt jeg ved i næste uge, og et eksemplar fremsendes til dig snarest!
Mvh Jimmy Høyer"

Excitement, excitement, excitement.

Anmeldelse følger, når årets julegaveidé er landet på Vesterbro.

mandag den 10. marts 2008

Vesterbro Managers

I FCK bruger man nu kræfter på at finde uromagere, efter at svipseren i Næstved viste hvordan FCK fans virkelig er. Sådanne uro-mager-findere skal have et navn der spiller med i brandet og derfor har man nu i FCK lanceret de såkaldte 'spotters'. Et djævelsk velklingende navn til det man i Århus' svar på boogiedown THE BRONX (aka Frederiksbjerg, yo) ville have kaldt gemene stikkere.

Nuvel, vi fra Vesterbro er ikke sene til at spotte (get it??!) en fed tendens når vi ser den. Managerspil er den fedeste tendens anno 2001 og jeg er æske-vild med konceptet. Det er DR også, og med alle de penge de har scoret fra mine stemmer på X-Faktor Heidi, har de nu fået råd til at oprette et gratis managerspil.

Navnet på ligaen er Vesterbrohardcore AGF Spotterz og den sindrige kode er GF, en kode så diabolsk at selv Nicolas Cage og hans Windtalkers ville kunne bryde den.

Anders Kure til 2.mill? Jo tak!

torsdag den 6. marts 2008

Inden det brager løs...

... og snakken med overvejende sandsynlighed mestendels kommer til at dreje sig om det spil, de kalder fodbold, så her et lille kulinarisk indslag.

At Isted Grill har en stor plads i hjertet på denne blogs skribenter er næppe nogen hemmelighed. Derfor: Hvad skal anbefales? Har du smagt noget, vi andre skal smage (eller ikke skal smage)?

Med andre ord en manual til menukortet på Vesterbros mest true grillsnask.

Grisen er legendarisk, det samme er passionsvanden, og senest har de fantastiske nye fritter meldt deres ankomst og taget os med storm. Ellers har denne signatur prøvet:

Pølse i kimono: Afskyelig butterdejsindbagt pølse med remouladedip. Vig bort!

Spansk sandwich: Mørbrad (?) med lune bløde røde pebre, lidt tabasco (tror jeg) og bearnaisesauce eller det, der lignede. En fin, fin eksotisk hapser.

Hjemmelavet big burger: En rigtig god snask. Fugtig - ikke våd.

Spark ind med dine eskapader fra gourmetgrillens vanvidskort: www.istedgrill.dk/secondframe.html