torsdag den 30. april 2009

OB-kampen

Onde tunger vil påstå, at efterårets sejr på 2-1 over de fynske medaljeaspiranter havde et skær af held over sig. Well, well. Dem om det.

Der er remis/returopgør/revanchekamp/(indsæt selv passende kliché), når Eriktionens udvalgte gæster Fyn mandag aften, og set herfra elfenbenstårnet er det ikke ren utopi at tro på point.

For OB er i denne signaturs optik langt fra nogen skrækmodstander - de har bare vist sig at være møgeffektive. Jeg mener, spillet er ikke imponerende, og de har stadig kun 1 1/2 angriber, der kan true - og det slet ikke i samme grad, som da Djiby var en del af holdet.

Jeg spår en White, der holder sin opadgående kurve ved lige. En Feilhaber, der laver sukkerballer. En Poulsen som denne gang får et langskud i rusen. En Povlsen der igen viser, at rigtige mænd ikke hører Akon (men Bon Jovi?!?). En mindre træt Lus og et indhop af Lumben, der for resten af denne sæson og gerne den næste med viser, at vi ikke behøver bekymre os om, hvem den plads tilhører. Højrebacken er så rigelig en udfordring.

mandag den 27. april 2009

The trouble med Ulle

Der er noget los med Ulrik Lindkvist. Hvor at mange af hans medspillere synes at have foretaget pasningsmæssige syvmileskridt, så er det som om at nogen eller noget har fyldt Bravehearts støvler med det pureste bly. Et af følgende scenarier gør sig gældende:

- Arthur Sorin saboterer med ufine franske tricks og oh-la-la.

- Ulle er ikke en specielt god fodboldspiller.

- Ulle spiller selv om han ikke er helt på toppen.

- Ulle har et lidt for godt forhold til Erik, som tit inviterer højrebacken på Cafeburger på Casablanca. Dette har medført en vis ubalance i vores unge helt med det betryggende store hovede.

fredag den 24. april 2009

onsdag den 22. april 2009

Boks-til-boks

Ifølge The Guardians Jonathan Wilson, så er spillere som Jerry Lucena og Hjalte Bo Pubeshår en uddøende race.

3 sikre point og radio der gør tossig i huvudet

Vil ikke sige så meget om kampen idag. Armene er endnu ikke kommet ned fra i søndags. Den sødeste sejr siden OB og måske siden Brøndby kampen i betonen hvor Tulleberge bragede igennem. Ergo er en tur til Haderslev svær at sætte sig op til, jeg mener, vi kan næsten kun skuffe, med mindre vi kører dem ud på røv og albuer og det kommer lissom ikke til at ske.

Stiften gætter på:

Staff

Crepes - Gjesing - El Baron - Sorin

Blicher - Povlsen - Lucy - Poulsen

Graulund - Butch

Det er fint med mig. I anden halvleg vil jeg godt se mere til Benny Burger. Mit tip er en 2-1 sejr til Sydtyske. Jeg tror ikke vi har motivationen til at slås mod desperadoerne fra grænselandet.

OMG totally OFFTOPIC, så er jeg rigtigt fortjust i P3 Hip Hop fra den anden side af sundet. Hosted af Timbuktu og DJ Arne 3000, det er en absolut festlig omgang med de fettaste nye jamz. Hop på eller la' vær.

søndag den 19. april 2009

Ja tak!

Farvel til Ole Budtz - men hvilken italiensk klub mon køber ham?

Ikke siden OB-kampen i efteråret har vi vel været SÅ heldige. Yir!

Og hvem er det, der egentlig gemmer sig bag Santin-masken?

fredag den 17. april 2009

Åååh, Svennebananen!

Selvom man måske ikke er helt ferm ud i det svenske sprog, så rammer den her altså solarplexus på undertegnede. Lige der hvor det gør allerbedst. Hvornår er det at vi skal med Oslobåden?

onsdag den 15. april 2009

The Streets på Twitter

Skinnerbwoy er gået helt Twitteramok

I am going to tweet 3 new songs this week. I can't be bothered with all this trying to sell you music. It wastes valuable time

Vupti!.

Edit 2: og i kommentarsektionen ligger track numero dos og tres!

tirsdag den 14. april 2009

Afledningsmanøvre

Se det bare som et forsøg på at aflede opmærksomheden fra manglende point og de absurd mange skader -> Brøndby går nye veje for at finde tosserne.

lørdag den 11. april 2009

Den nye stil

Endelig fik vi set, hvad der skal.

Ingen chancer, usammenhængende spil (det er den diplomatiske fortolkning) - og tre point. Voila! Eriktionen har fundet sin trylleformular! Viva Eriktionen! Skulle nogen nogensinde seriøst ha' ment noget om nedrykningssnakken, skal de da nu nok lige stikke piben ind (ud fra pointene i tabellen forstås - ikke spillet).
Næ, den slags overlader vi til Randers, der tager æren for en af de pinligste præstationer længe set i Suppen.

Og så til FCM-udekampen, der selvfølgelig bliver en spøjs én for netop skildpaddeklonen på den århusianske bænk.

- Hvad skal der stå på huen?
- Hvorfor købte BSN Sorin?
- Kan vi stille med et helt hold?
- Hvilke overraskelser har Ulle i posen, her hvor han tidligere græssede?
- Indhaler Farlige Frank Gravhunden som den mest scorende aktive Superligaspiller (PG: 87 mål/ FF: 86 mål) - eller skal bolden tage endnu et dejligt opspring)?

2. Påskedag er vi klogere...

tirsdag den 7. april 2009

Fire kampe - fjorten dage - syv point

Traditionen tro er Suppeprogrammet godt pakket i og omkring påsken uden nogen som helst hensyntagen til ens religiøse gøremål. Så skal der prioriteres igen.

Nå, fire kampe venter på fjorten dage i det, der er med til at afgøre om det virkelig er det hersens 'gratis forår' alle snakker om - eller om den lille nedrykningssatan på skulderen skal have lidt mere at mæske sig i.

Indtil videre er sjettepladsen stadig indenfor rækkevidde, for John Pikhårs tropper har klokket omtrent ligeså meget i det (med undtagelse af forårspremieren sføli), så vi er endnu ikke kørt helt bagud i kampen om lidt flere tv-penge og en ekstra hjemmekamp efter sommerferien.

MEN, og det er der vist ikke to meninger om, tryllefløjten skal snart til at spille en anden melodi end "vi-havde-mange-chancer-og-kunne-godt-have-vundet", hvis det ikke for alvor skal være deprimerende ud over det tilladelige (og sædvanlige).

4-4-2 og tre point mod Horsens på Skærtorsdag tak - det skulle jo nødigt blive dagen, hvor Eriktionen indtager sit sidste måltid med sine disciple, om I forstår sådan en lille påskefrækkert.

For derefter venter FCM (ude), FCK (hjemme) og SønderjyskE (ude) - og det lugter jo ikke ligefrem af sejr i alle de opgør.

Syv point i de næste fire kampe - så er denne signatur tilfreds.

Holdet hedder:

Staff

Sorin/Lundkvist - Baronen - Howard - Krabben

White - Povlsen - Lucena/Gjesing - Jacob Poulsen

Graulund - Nando

Kure er skadet, Lucena er (muligvis) i karantæne, PG er ude ved næste gule kort - og hvad blev der egentlig af Benny Feilhaber??? Han var inde mod Brøndby og er nu igen skadet.... tsk!

torsdag den 2. april 2009

Søndagens kamp

Det er tidligt, javist, men denne signatur nyder af Svenske Jernbaners langsomme internet undervejs til Stockholm og når man er vant til bredbånd og sager og så ikke kan springe bekymringsløst fra side til side, jamen, så er det med at blive et sted og skrive.

Nuvel, landskampspausen har været god til at få os til, så småt, hvor godt spillet til tider har set ud og samtidigt også hvor amatøragtigt ringe det også har været. Forsvaret har i flere omgange set endog meget tyndt ud og det er klart at vi har et problem på backpositionerne. Uden Lumb har venstresiden været en gedigen katastrofe med henholdsvis Ulle og siden Krabbe på positionen. Og på højrebacken har hverken Sorin eller Ulle for alvor imponeret. Det er svært helt at pege på hvorfor at det har set så ringe ud der, men det er klart at hverken Sorin, Ulle eller Krabbe helt har været klar til Eriiiks system.

Vi må derfor nok tage til takke med hvad vi har indtil sommeren og så derefter se om ikke vi kan få en vikar til venstrebacken, når Lumb er skadet eller bliver solgt. Der er tidligere blevet talt om Christian Järdler og i mine øjne er han fortsat en interessant spiller. Han spiller for tiden i Halmstad, men burde kunne indkøbes relativt billigt. Sorin har set fornuftig ud og hvis Ulle forsvinder, så er der flere forskellige muligheder for back up, herunder Krabbe.

Startopstillingen til søndag må være:

Staff

Sorin (kom nuuu Erik) - Kure - Howard - Ulle

White - Gjesing - Lucena - Devdariani

JP - Graulund

Jeg er efterhånden også klar til at se lidt mere til Feilhaber såfremt han er klar naturligvis. Nando er 78% men happy. Og så har vi en hær af midterforsvarere som er topklar til at spille snart. På lige den plads er vi en af de bredest besatte klubber, ganske forunderligt egentlig.