tirsdag den 30. juni 2009

Bloggen goes sladder

TMZ, E-online, Perez Hilton og hvad de nu ellers hedder - vi har luret, at den slags er bomben, og med dagens breaking news fra Det Borende X i Paris' arrondissementer, aner man konturerne til en ny dagsorden på bloggen. Tillad mig at kaste mere i grams, denne gang fra Simon Kvamms Twitter-profil. Han er som bekendt SIF'er og skriver:

"Er i chok over at min kæreste har købt en AGF-bodystocking til vores datter!"

Hva'be'har. Du læste det lige her.

BREAKING NEWS - Fjollesæson

Min kilde ombord på BSN's fly fortæller nu at de skulle med taxa til et sted "25 minutter fra lufthavnen". Den anden mand kunne sagtens være en "agent-type". Der spekuleres fra deep throats side i om det er et Lumb salg under opsejling.

Spændende!

Fjollesæsonen

..blev lige en tand mere fjollet. Klokken 10.04 tikkede en sms ind på min mobil med beskeden:

Er lige ved at boarde et fly til Paris. Brian Steen er her med en mand jeg ikke kan genkende. Nok ikke en spiller, men ved ikke. Hørte dem nævne Allan Reese.

Sprængfarlig sladder. For hvem er denne mystiske mand BS tager med til byernes by? Og hvordan passer Allan Reese ind i det her? Jeg ved ikke med jer, men jeg tror på den HELT store transfer. Emil Lyng tilbage? Jesper Mikkelsen i Troyes? Har det noget at gøre med Ala(i)n (Gi)resse??

Kunsten at kommunikere

Det lader til, at man på Fredensvang godt kunne lære lidt om at kommunikere. Min hukommelse svigter mig, men jeg mener, at Graulunds anfører-gate og afskeden med Sorin er de seneste eksempler på, at konceptet med at mødes ansigt til ansigt kunne være en helt fin måde at få tingene sagt på.

Især når man i dag kan læse, at Kari efter det mislykkede ophold i Esbjerg ikke får mulighed for at spille sig på næste sæsons Top 4-hold, men bare kan lede efter en anden klub - og ikke skal møde til træning. Arnason blev iflg. ham selv "fyret" pr. SMS af Berti.

Wup! Det er teenage-style. Lige vel rigeligt, kunne man mene. Og så må der gemme sig et-eller-andet-hvad-ved-jeg bag den måde at håndtere det på. Hvordan mon Kari har gjort sig SÅ upopulær?

EDIT: BSN har afgivet forklaring. Tjaaa...

mandag den 29. juni 2009

Mens vi venter ...

Roskilde om hjørnet og sæsonen inden for rækkevidde.
Vi fordriver tiden med Kusselygter og go'e jader.

fredag den 26. juni 2009

Dioh tilbage!

Jeg havde egentlig skrevet et indlæg om Michal Jackson. Var kommet hjem ved midnatstide, med smagen af en spansk sandwich fra Isted Grill i munden, da jeg så alle nyhedssiderne. Et kort øjeblik var jeg egentlig ganske berørt og postede et indlæg om Wacko Jackos død.

Her til morgen er jeg dog allerede træt af at det bliver nævnt i samtlige radioaviser og som AndreasFrb nåede at poste, så er Dioh tilbage på træningsbanen og mon ikke det er en anelse mere interessant?

Velkommen tilbage Dioh!

torsdag den 25. juni 2009

Hvordan man laver en "cropcircle"

Twitter er noget ungt hot stads som undertegnede og Mike Skinner er helt nede med. I den seneste tid har Mikey forberedt en "cropcircle" som forberedelse til koncert på Glastonbury. Jeg er ikke helt sikker på hvad det går ud på, men min indre druide får mig til at følge interesseret med.

søndag den 21. juni 2009

Man ved det er en kedelig silly season når...

- det mest diskuterede emne på gf-forum er poker vs. lovgivning.

Flere bud?

Og ja, indlæggene herinde skal nok blive længere i en nærmere fremtid.

lørdag den 20. juni 2009

Den grønneste øl

I en blanding af kedsomhed og febervildelse fik jeg rodet mig ind på Fanatikos' forum (det er dem med de bare maver, hvalpefedtet og underbukserne) , og så kom jeg forbi deres sangrepertoire. Især nedenstående vakte min interesse:

Elsker Viborg ale
Ale ale
ale ale ale
elsker Viborg ale
elsker Viborg ale
elsker Viborg ale

Spørgsmålene trænger sig på:

Hvad er Viborg ale?
Smager den godt?
Hvor kan man købe den?

Anyone, plz?

mandag den 15. juni 2009

Slut med skader?

Ja, det skulle vel næsten ske, når man har så dårlig en trackrekord med AGF's spillere: Århus Elite skifter sundhedsfaglig partner.

Derfor ikke mere Ciconia Aarhus Privathospital, og ja, der er da sikkert også en fysioterapeut og alle mulige andre, der udover ånderne skal skydes skader i skoene.

Lovordene om klinikken med det pornoklingende navn er der i øvrigt mange af, men hvem bliver afløseren?

Jeg har hørt et løsrevet rygte om Thorningers kone (seriøst), men det er der mere om på et pressemøde på torsdag.

Farvel til Folle

Peter Foldgast indstiller karrieren, for knæet har det ikke godt. Sådan må det jo gå, når man har været forbi Fredensvang.

- Jeg blev opereret i august, og der gik det supergodt, men det er skidt igen i dag. Der kan gå et par uger hvor jeg ikke kan mærke noget, men så hæver det pludselig op, så jeg ikke kan træne i tre uger, og det er ikke holdbart, siger han til bold.dk.

Nu drømmer Peter så om at blive træner. Han skal på kursus til december og har allerede fået job som assistenttræner i FC Vestsjælland aka Slagelse, hvor hans aktive karriere også sluttede.

Held og lykke med det - og bobspillet!

lørdag den 13. juni 2009

Røven er reddet

Det lykkedes, men heller ikke meget mere end lige end.

3-2 nederlag til Randers Freja for andetholdet og uafgjort til Næsby - og så hedder den også 2. division i næste sæson ... på bedre målscore: +2. Ouch!

Michael Nonbo var i øvrigt i truppen. Om han fik spilletid henstår lidt endnu i det uvisse.

fredag den 12. juni 2009

En gigant er gået bort

2. holdets kamp for overlevelse og alle diskussionerne om kommende transfers blegner i dag fuldstændig i lyset af meddelelsen om, at Aage Rou Jensen er gårt bort.

Med sædvanlig sans for betydningen af klubbens fantastiske historie, beskriver AGF i dag på hjemmesiden, hvordan Aage Rou som en af de største - måske den aller største - i klubbens historie har gjort nogle uslettelige indtryk på hele klubben.

Han var utvivlsomt en helt speciel karakter både sportsligt og personligt. Hvem ville ikke give 700 mio. for en spiller, der igennem en hel karriere med sådan en personlig succes kunne takke nej til samtlige tilbud fra andre klubber. På grund af kærligheden til klubben - og på grund af et lukrativt job på det lokale bryggeri.

I øvrigt præsterede Rou - ved siden af en lang række andre meritter - at spille samtlige kampe i 11 år for klubben. Sådan en skadeshistorik kan man godt skele lidt misundeligt til i de her år...

Æret være hans minde og al mulig tak til Rou for hans kæmpe indsats for AGF.

torsdag den 11. juni 2009

5 x 3 = 15

Hele kampprogrammet er på plads til det, der formodes at blive en endnu bedre sæson. Ja, det skrev jeg.

Se det hele her, når du har læst det her vigtige overblik:

De første fem kampe:

19.7: AGF - AaB
26.7: Randers - AGF
2.8: AGF - OB
9.8: AGF - HB Køge
16.8: FCK - AGF

De sjællandske kampe: - det bliver en god sommer...
16.8: FCK - AGF
30.8: FCN - AGF
13.9: Brøndby - AGF
8.11: HB Køge - AGF
7.3: FCK - AGF
18.4: Brøndby - AGF
9.5: FCN - AGF

onsdag den 10. juni 2009

Bloggen goes Krak

Vesterbro -> Farum: 24,6 km.

Vesterbro -> Parken: 5,2 km.

Vesterbro -> Brøndby: 14,1 km.

Vesterbro -> Herfølge: 48 km.

Vesterbro -> Silkeborg: ... ellers tak.

tirsdag den 9. juni 2009

Budtz!Budtz! Budtz!

Indkastet der førte til århundredets mål af Gammel Tullborg.

Den flugtende fod, der fragtede bolden ind bag Superligaens smukkeste frisure.

To højdepunkter fra Budtz!Budtz!Budtz! og hans optrædender i den eneste hvide trøje, men så fik det som ventet også en ende. Når alt kommer til alt, er Ole fra Roskilde - trods kultstatus i både nazibur og på Vesterbro - ikke en spiller, der kan bruges til det kommende storhold, med mindre man da tror på, at vi får et sådant i anden division/Danmarksserien.

Med al respekt rækker evnerne nok til topppen af Suppe-bunden, og den tid er definivt forbi for vores vedkommende. Ik'?

Ole Den Polyvente skal nok klare sig, og de bedste tanker herfra. Virkelig!

Spøjst er det jo i samme ombæring at tænke på, hvad der gør en kultfigur. Er der nogen med indsigt i den slags, som kan fortælle, hvorfor Budtz og f.eks. ikke Kim Madsen har fået det prædikat. Fordi Ole var med hele den tunge vej? Fordi han ikke er så tilbagetrukken som Baronen? Fordi Baronen aldrig indfriede forventningerne trods generelt højere niveau end Budtz?

Fordi Ole, som jeg husker det, scorede et par gange i de første 1. divisionskampe (sådan noget har det med at prente sig ind i folk - det hedder "En Kaagh".)? Og at man derfor havde en indgroet forventning om, at han ville gentage succesen på snart sagt hver eneste dødbold.

Kloge bud modtages, mens fjollesæsonen traller videre. Den vil i øvrigt vide, at Kari IKKE bliver i Esbjerg, men kommer tilbage. Ove siger det selv, siger de på gf-forum.

mandag den 8. juni 2009

Spændingen stiger

Mens A-truppen holder (kort) sommerpause, kæmper det meget trængte 2. divisionshold for at blive i rækken. Folkens, det er drama det her.

I går blev det til en uventet sejr på 1-0 over topholdet (!) Brabrand, og med en runde tilbage er det stadig pivåbent i bunden af vestrækken:

13. FC Hjørring: 27 point
14. AGF II: 26 point
----
15. Næsby: 25 point
16. Skovbakken: 21 point

AGF møder Randers Freja på udebane på lørdag, mens Næsby har FC Fyn på besøg. Sidstnævnte er allerede rykket op i 1. division og har som sådan ikke mere at spille for. GYS, siger denne signatur bare.

15. pladsen er nu ikke nødvendigvis lig med nedrykning. Går Frem konkurs skal nummer næstsidst i de to 2. divisioner nemlig ud i playoff-kampe om retten til at blive. Her er kandidaterne pt. Skovlunde eller Værløse.

Åh, endelig får vi igen bundkampe med indbygget spænding. De har sgu også været savnet... og så kan det hele måske endda blive afgjort på sjællandsk grund. Hereuka!

onsdag den 3. juni 2009

Gang i gajen

1657 og omegn kommer sikkert til at boble ugen ud. I hvert fald er der både Start Festival og Distortion, og sidstnævnte byfest kigger forbi kvarteret fredag og lørdag. Fredag enddda så tæt på, at man ikke kan undgå at blive inddraget - i Skydebanegade, that is.

Vores lokale kaffe- (og mælke-!) pusher har sørget for musikken, der fra kl. 19 og frem tæller Robot (pop/rock) , The Good The Bad (surfrock) og Edmund Oak (hippiefolk med bøffelgevir).

Der er mad fra Bonzai og øl fra den sorte. Og er vi rigtig artige bliver det grillet kålpølser fra alletiders gode sønderjyske Slagter Lampe.

mandag den 1. juni 2009

Bloggen anbefaler brus

Så fik man da lige sol på issen og væskebalancen kom på overarbejde.

Derfor blev den glad, da den her bandit kom på banen med den rigtige blanding af sødt og surt.

Først sødmen og så lime- og citronsvirpet med halen til sidst. Begejstret, vi var.


Den blev købt hos Go Food på Jægersborggade, men et kig på firmaets forhandlerliste fortæller, at den også kan købes i så dødelige dagligvarebutikker som Føtex på Fisketorvet - og i Århus i Salling og Løvbjerg.