onsdag den 30. september 2009

Som det er ...

Der er såmænd grunde nok til at kunne lide Vesterbro. Man kan få en pizza opkaldt efter sig, høre Carmina Burana spillet på banjo hos den lokale kaffe-smed og føle sig som en del af noget Politiken/iByen bare knus-ææælsker. Nå ja, så siger vi her på Stenbroen også tingene som de er. Også hos en af bydelens mobiltelefonforhandlere. Thanks for sharing...

tirsdag den 29. september 2009

VHA er indie igen!

Efter en turbulent periode med højtflyvende drømme, masser af læsere og lutter gode resultater, lader det til, at hverdagen er vendt tilbage til Vesterbro. Stimen er brudt.

For få uger siden var vi ubesejrede, og i slutningen af august toppede vi alle tabeller med læsertal, der næsten tredoblede den hidtidige rekord. Men det var dengang. Det her er nu. Medgangslæserne har forladt os, og vi frister nu igen en anonym tilværelse i midten af fodboldbloggernes store liga.

Vi ligger stadig i med Århus Elite, men vores læsertal er friggin indie igen.

mandag den 28. september 2009

Breaking news: Vi spiller ad helvede til

Som noget helt nyt på VHA kan vi nu stolt præsentere: Breaking Live News Update!

41. minut: Vi spiller ad helvede til.

42. minut. Det gør vi i den grad stadig. Vi er lukket helt ned af Esbjerg, og det lader overhovedet ikke til, at vi har nogen kreative ideer til at lukke dem op. Masser af boldtab, masser af advarsler, udtalt mangel på den gode stemning på holdet, som vi levede af i de første mange kampe.

43. minut: Øv.

46. minut: Jeps! Alt det gode spil de snakker om på TV2 Sport trænger ikke helt ud til Vesterbro og min computerskærm, men vi har udlignet. Nu skal der fandeme spilles fodbold i 2. halvleg!

47. minut: Flere problemer. Krabbe helt fra den. For hølvede.

75. minut: Jeg synes, vi falder ud. Tekniske problemer.

Slut: Der fik vi sgu lige hejst panden lidt op igen med en fin afslutning. Dioh er jo tilbage. Nu skal der kapitaliseres for fuld skrue på hans gode form mod alle de lortehold, vi skal møde i de næste runder. Vi ligger ikke ned. Vi sidder på hug.

fredag den 25. september 2009

Underskud - og AK27

Helledusseda!

Så kom årsregnskabet lige flyvende, og siden Stiften skrev at det ville ende på 32 af de røde millioner, er der liiiige lagt lidt oveni. 43,5 hedder det skræmmende tal, der er et resultat af underskudsgivende sideaktiviteter, en (for voldsom?) sportslig satsning, ingen indtægter på spillersalg og et Atletion, der stadig ikke kaster penge af sig.

Vi sender lige en Casio topmodel til Stadion Allé og krydser fingre for, at direktøren for det hele lader den erstatte sin Made In Hong Kong-kugleramme.

Nå ja, så kan vi her i 1657'erne trøste os med, at det næst' år nok ikke kan blive meget værre - og så selvfølgelig også, at kontrakten med AK27 nu gælder frem til 2012.

torsdag den 24. september 2009

Svenske tilstande i Århus tak

Nu kan man selvfølgelig ikke gardere sig mod mærkelige udkast og forsøg på at tackle sine medspillere i umiddelbart ufarlige situationer, men så er der andre steder, hvor man før kick-off kan forsøge at inddæmme sine egne svagheder.

Det er vel næppe nogen hemmelighed, at kulturbæreren Staff på mindre seriøse fora bliver revset af mindre seriøse brugere - ennda nogle gange fordi han ikke som barn spiste op af den nærende havregrød. Well, når det nu engang i mellem kniber med højden, kan man jo altid håbe på, at de ansvarlige i konglomeratet Århus Elite kigger lidt mod øst og importerer et par svenske mål.

Jeg er helt sikker på, at Kim Christensen mod lidt betaling gerne lærer fra sig.

mandag den 21. september 2009

Puhhh... Bloggen i kampprogrammet

Man kunne jo sikkert forfatte noget om Staff, en ikke-eksisterende midtbane og Diohs eklatante afbrænder oven på den i den grad resultat- og (især) spillemæssige skuffelse mod HedeAberne, men det kunne vi jo ikke vide, før kampprogrammet røg i trykken...

_ _ _

Dopamin og den gode stemning


”Buuuuuuh! Hold kaje hvor er du pivringe!”

Nogle folk råber det hver gang de er på stadion, andre nøjes med at gøre det en enkelt gang i sæsonen. Og det er alle, der gør det. Kom ikke her og spil hellig dig ovre i hjørnet... for mon ikke du også har forbandet en Gjesingsk fejlaflevering eller hævdet, at Staff ikke har højden til at være topmålmand?

Sagen er som oftest den, at en eller flere af de spillere, der løber nede på banen spiller en så dårlig kamp, at man i ramme alvor når til den konstatering, at et lille harskt, men også kærligt - på den der tough love facon- verbalt spark i røven vil hjælpe spilleren. John Stampe-style, du ved.

Et af de senere eksempler på dette specielle fænomen var, når der blev råbt, og ja regulært buh'et, af manden vi plejede at kalde Baron: Henrik Risom. Det fandt sted i noget vi gamle rotter kaldte for sluthalvfemserne, som var en tid karakteriseret af mange nederlag for vores klub. Samt spillere fra steder som Vorup eller Skørping med navne som Luffe og Niels Bo. Sløje dage, folkens.

Nuvel, Baronen af Stoke City blev altså buhet og skældt hæder og ære fra, og det er her mine damer og herrer, at vi kommer til det, man kalder pointen: Henrik Risom blev ikke nogen bedre fodboldspiller af det. Læs det lige igen.

"Jamen, det er en del af det at gå til fodbold, at man giver los og kaster sig i sine følelsers vold, ik'å", kunne den ophidsede supporter fremføre, men der slår Vesterbro altså bremsen i og giver Eriktionens tilgang til fodboldspillere fuld kredit: Giv medgang, og du får medgang.

Den slags har jo tilsyneladende en glimrende effekt (tabellen lyver aldrig!), og det er ikke ren lommefilosofi det her. Det er nemlig videnskabelig bevist, at den gode stemning smitter af på spillerne og fremelsker stoffet dopamin i hjernen på dem.

- De finmotoriske bevægelser bliver bedre. Afleveringerne bliver bedre. De ligger ikke 10 centimeter foran de andre spillere. Man spiller pludselig uden bremse, har idrætspsykologen Jens Hansen tidligere fortalt til en eller anden hjemmeside om kombinationen af opbakning og dopamin. Og det er jo sød musik på vores mølle, eller hvad det nu hedder.

Summa summarum: Stem lige i et "Kom så De Hviiie" næste gang du hater på en misset tæmning. Aftale...

Gastronomique



Sårn ruller man på Österlen. Ikke så møj pis.

Oh la la

Efter den relative skuffelse det reelt var at høre Dioh Williams spytte rim og nu hvor sommeren ikke helt er gået på hæld, så har VHA med hjælp fra en særdeles franskkyndig bruger gravet denne perle frem til jer...

Selveste tungeslugeren Basile Boli, the hardman of Rangers, samt striberne fra Sheffield, mister Chris Waddle - sammen - i en lille solskinsperle..

søndag den 20. september 2009

Forberedelser til Guldfesten part VIII

Ja, ja - den er god med dig. Esbjerg fører ligaen, og bjørnen og skindet og alt det jazz. Vi gi'r ikke en rygende for al den negativitet, for selvfølgelig vinder GF guld. Hallo! Og så vil vi simpelthen ikke stå med bukserne nede om anklerne. På det tidspunkt ligger vores bukser i øvrigt nok i en fryser på Jægergårdsgade, men det er en anden historie. Pointen er, at vi naturligvis fortsætter forberedelserne. Det er det, der hedder ansvar. Ansvar.

Email til Bamse (ham den go'e - ikke ham den gule):

Kære Bamse

I anledning af, at AGF er ved at hente guldet i SAS Ligaen, tænker vi i Vesterbro Hardcore AGF på, om det ikke kunne være en idé for to succesrige foretagender at hjælpe hinanden på vej? Lidt gensidig Standing on the Shoulders of Giants, du ved?

Det er jo ikke gået nogens næse forbi, at du vandt Allstars sidste gang, og et stort tillykke med det. Vi antager, at det betyder direkte kvalifikation til næste omgang, og her vil vi så foreslå, at du udtager AGF’s helt egen Benny Feilhaber til dit kor.

Benny har i et Youtube-klip (søg på ”benny feilhaber no air”) vist, at han i den grad kan synge. Eller i hvert fald mime, og det må da være nok, ikk’? Vi kan næsten garantere, at han kan gøre det lige så godt iført tøj og uden at være synderligt påvirket.

Ellers er der kun tilbage at sige tak for alt og god vind, gamle ven.

Med venlig hilsen

Vesterbro Hardcore AGF

Svar: Intet

fredag den 18. september 2009

Kanye elsker VHA

Kombinationen af Kanye West, alkohol og awardshows afføder som regel lidt palaver i den branche, man kalder showbiz.

Senest entrerede han scenen under MTV VideoMusicAwards, mens Taylor Swift holdt takketale for en pris, fulde Kanye mente var Beyoncés.

I det hele taget er han ret vild med hende Ms. Knowles - men OGSÅ med vores blog!

onsdag den 16. september 2009

Når vi savner Peter


Det er ikke altid lige let at få sådan et langdistanceforhold til køre problemfrit. Afsavnet kan være så pokkers stort, og vi skal da ikke sige os fri for, at vore jyske eksil-hjerter ind i mellem vrider sig lidt.

Når det står helt skidt til, pakker vi picnickurven, sætter os op på jernhestene og drager mod et sted de kalder for Frederiksberg. Dér har Peter Graulunds søster en frisørsalon, hvor brormand i følsom positur og med Bali-trækæde pryder hele vinduet. Så håber man helt, mens man sidder der på bænken, at det er dagen, hvor PG i egen person kommer forbi for at få klippet spidser.

Indenfor er der såmænd et billede mere - side om side med Søren Krogh. Jo, jo, det var i deres fælles Brøndby-dage, men det kan vi godt tilgive.

Bonusinfo: Vidste du, at Graulund i sin vilde ungdom i Vejen var kæreste med Andrea Elisabeth Rudolph? Du læste det lige her.

tirsdag den 15. september 2009

En evig kilde til morskab

I Tyskland slyngede han om sig med udokumenterede påstand om bestikkelse hos ærkerivalerne til den håndboldklub, han er en stor del af. Herhjemme har vi - i kraft af hans 40 mio. sponsorat i Brøndby - længe haft fornøjelsen af Kasi Jespers tosserier.

I weekenden fortalte han, at han fortryder sit økonomiske engagement i BIF, men nu trækker han lidt af den ellers fine udmelding i land.

- Det, jeg mente, var, at jeg fortrød sponsoratet set ud fra et familiemæssigt synspunkt. Den medieopmærksomhed, der følger med, har haft store omkostninger for min familie.

Tænk sig, den - medieopmærksomheden - er næsten ikke selskabt.

mandag den 14. september 2009

Hverdag i 1657

Vi kom lige lidt ned på jorden igen efter turen til Betonslummen og en efterfølgende konstatering af, at AaB (for en stund) har lånt førstepladsen. Mens vi er dernede, på jorden, så lad os give dig kære læser et lille indblik i, hvilke omgivelser dele af denne blog egentlig bliver til i.

Tilbage i dagene var 1657 en djævelsk fræk gade, hvor de erhvervsdrivende falbød deres kroppe til højre og venstre, men skal vi være helt ærlige har byfornyelsen taget toppen af koloritten. Bevares, lige netop den slags kødelighed findes stadig i Club Amour og Pussy Club, men intet har helt været det samme, efter at Miss Vandala drejede nøglen om (bogstavelig talt).

Ellers er det småt med de handlende. Restaurant Klais Cuisine blev fordrevet af andelsforeningen, og det er så omtrent det. Hvis det ikke var for Adam. En sjov starut, der lunter rundt i sin "kommis-i-Brugsen-lookalike" kittel, når han da ikke sidder på en motionscykel foran sin butik og sagte træder i pedalerne. Han er, såvidt jeg husker, fra Libanon, men det er svært at få noget rigtig forståligt ud af ham. Også om det.

Adam har en butik, der kan alt. Du kan blive klippet for 75 kr., hvis du tør. Det er egentlig det, butikken er: en frisørsalon. Adam har bare taget konceptet skridtet videre og tilføjet alt mellem himmel og ord. Seriøst, han har ragelse, du ikke troede fandtes. Jeg mener:


Toastmaskiner, ledninger, gamle billeder, kassettebånd, tandbørster, vatpinde, tamponer... you name it. Proppet ind i den lille bix og med flot udstilling på gaden 24-7-365, for det er omtrent hans åbningstider.

Bonus: Blæs Bukki (Malk de Koijn, Bikstok Røgsystem m.m.) har engang byttet en håndfuld merchandise-tshirts for et par brune fløjlsbukser. Du læste det lige her.

Lumbs afløser?

Mens vi venter på, at Mikkel Kirkeskov sætter sig på u21-landsholdets venstre back og på samme plads på GFs bedste hold, så ser det ud til, at Michael Lumbs afløser sidder klar ved telefonen.

Ham kunne man passende spendere nogle millioner på, når vi til vinter sender Lumbinho af sted til Premier League for at redde det brændende lokum, som på Stadion Alle går under navnet årsregnskabet. 35 mio. for Lumb, 3 for den nye Lumb, og så er der 32 stks tilbage til regnskabet. Færdigt arbejde.

søndag den 13. september 2009

OBS




Peter har lige noget han vil sige til de friske fyre som sad og rykkede snitter på stadion her til aften.

Hvorfor vi ikke vandt over Brøndby?

Aner det ikke.

Hvad sagde du? Nå, du synes ikke Nando afgjorde noget som helst? Næ, det kan man vel ikke sige.

Det bliver først i næst' uge.

lørdag den 12. september 2009

Vi præsenterer: 32 røde millioner

Man skulle jo egentlig tro, det var lyv, men sådan forholder det sig næppe.

Ét stk. Århus Elite-regnskab coming up - med 32 røde millioner på bundlinien. Ja, to-og-tredive-freakin-millioner-danske-kroner!

Det er fuldstændig forrykt, og man kunne da i et lystigt øjeblik nok cracke en joke eller to på det emne, hvis ikke virkelighedens alvor var så ... her kommer et passende Erik Rasmussen udtryk... sindssyg. Hvad det kan komme til at betyde, tør jeg slet ikke tænke på.

White ikke med i Brøndby - tillykke til White

Ja, det kan godt se lidt mærkværdigt ud, når man skriver den slags, men Mr. USA er igen blevet far. Endnu en knægt med gode gener har set dagens lys: Daniel Logan White. Ingen Jeremiah White Jr. Jr The IIIrd her jf. hans tidligere forplantningsevner og dertil hørende navngivning.

Moderskibet skriver i øvrigt, at White (den ældste altså) er i truppen, mens Speedy på sin FB-profil skriver, at han sammen med familien er under det danske sundhedsvæsens vinger indtil mandag.

Nå, i hvert fald får vi ham nok ikke at se i samme form som hidtil. Enkelte af bloggens signaturer vedkender sig i hvert fald, at to børn i huset sætter sin spor på både de fysiske og psykiske præstationer.

torsdag den 10. september 2009

Hvorfor vi vinder over Brøndby?

Ja, siden du nu spørger, så vil jeg gøre mig den ulejlighed at forklare, hvad den primære grund er, til at vi ikke bare får det vigtige ene point ude mod Brøndby - men at drengene rejser hjem med alle tre.

Nando Rafael. Selv tak, det var så lidt.

Nå, du vil også gerne have, at jeg forklarer mig lidt nærmere? Så siger jeg tak for interessen, og forklarer mig lidt nærmere.

Da Nando kom til Århus for mere end et år siden var det med en king size kuffert fuld af enorme forventninger pga hans, efter vores forhold, helt ekstreme CV. De forventninger indfriede han ikke helt i sin første sæson. For at sige det pænt.

Der blev spekuleret i, om han nu også var så skide god, eller om han bare var endnu et tysk-angolansk evighedstalent. Et par måneder efter de diskussioner viser det sig nu, at det første var tilfældet. Han er så skide god. Ja, faktisk hører han uden tvivl til i det lille eksklusive topfelt af angribere i superligaen, der kan det der helt ekstraordinære. Der går han rundt sammen med Peter Utaka og Njogu Demba-Nyren. De er en klasse over mere ordinære angribere som Jesper Bech, Morten Duncan, Dame N'Doye og Jeppe Curth.

Det der har vist sig at være tilfældet med Nando Rafael, det er hans force som lokum, eller target man som de kalder det andre steder, kombineret med en tiltagende scoringsfrekvens, der sagtens kunne sende ham forbi Peter Graulunds scoringsrekorder fra de seneste sæsoner, når sæsonen gøres op til sommer. Han ved, hvor han skal stå i feltet, når det går løs, og ikke mindst så ved han alt om, hvordan man tager boldene ned, dækker dem, og sender dem videre. Den disciplin mestrer han bedre end nogen andre i ligaen.

Og det kommer han til at bevise i Brøndby på søndag. Det er ikke helt sikkert, at han kommer til at stå bag den afgørende scoring. Men det er meget oplagt, at han vinder duellen med Brøndbys midterforsvar, og det bliver, ifølge min spåkugle, den afgørende faktor på søndag. Vi vil i perioder blive presset tilbage, og vi vil få behov for mange gange at ramme Nando, vinde sekunder, og så gøre os farlige på alle de angreb, han sætter i gang. Han bliver nøglen, og han kommer til at afgøre kampen. Måske oven i købet med en scoring.

Og så fik vi klaret den. Vi ses.

onsdag den 9. september 2009

Noget om Brøndby-kampen

Kommer snart...

Mad, fodbold, musik, negle - og kosmetiske forandringer

Det er vist forbigået de færrestes opmærksomhed, at de fire første kategorier i rubrikken (journalistsprog for overskrft, red.) er dem, der fylder mest på bloggen her.

Det er egentlig lidt synd, når vi rent faktisk også interesserer os ret meget for kosmetiske forandringer. Det - for nogle lidt omtålelige - emne har længe været gemt væk i skunken, som var det en uønsket bror. Men altså, vi skriver 2009 ik', så ud med det:

Vi løber ture, løfter jern, barberer os, vi kan godt lide at få studset neglene - og ind i mellem får vi da også en ansigtsløftning. Vores foretrukne til sidstnævnte er for tiden Qura på Frederiksberg. Tjek lige skønhedskongen Kim ud (og ja, han er i den grad i familie med neglekongen Jan):

tirsdag den 8. september 2009

Vingesus

Vi ligger jo i ske med moderskibet, så lad os derfor ikke være sene med at linke til en historie- og detaljemættet artikel om et 75 år gammelt brag. Dengang jyderne slog københavnerne 6-3.

Mad, fodbold, musik - og negle

Det er vist forbigået de færrestes opmærksomhed, at de tre første kategorier i rubrikken (journalistsprog for overskrft, red.) er dem, der fylder mest på bloggen her.

Det er egentlig lidt synd, når vi rent faktisk også interesserer os ret meget for personlig pleje. Det - for nogle lidt omtålelige - emne har længe været gemt væk i skunken, som var det en uønsket bror. Men altså, vi skriver 2009 ik', så ud med det:

Vi løber ture, løfter jern, barberer os - og så kan vi kan godt lide at få studset neglene, både her og der. Vores foretrukne til sidstnævnte er for tiden Exceednails på Vesterbrogade. Læs mere på neglerod.dk, når du først lige har tjekket neglekongen Jan ud:

lørdag den 5. september 2009

Det hører...Vesterbro Hardcore AGF Århus Branch

Mens hele landet holder vejret i åndløs spænding over valget af højre back i landsholdets kamp mod Portugal senere i dag (Lumb er den moralske ejer af den venstre), vil VHA's vestligt baserede brohoved - altså denne signatur - gerne løfte sløret for, hvad der høres i det lille hjem.

1. The Knife: Got 2 Let U



2. Poul Dissing: Den grimmeste mand i byen

Burde nok ha' heddet 'Jonas Borring Blues', men det kunne Poul jo selvfølgelig ikke vide, da han skrev denne klassiker en gang i stenalderen. Fårk hvor er det godt!



3. Eminem: My Mom

Hende moderen lyder ærligt talt lidt gusten, men Eminem er frisk som en nystegt fiskedelle med hjemmerørt remoulade.



4. Flo Rida feat. T-Pain: Low

Jeps. Der er muligvis tale om verdens mest irriterende nummer, men denne signaturs 4-årige datter danser til det i minimum to timer om dagen, så den er i heavy rotation. At dømme efter videoen er hun ikke det eneste barn i verden med de tilbøjeligheder. Hun bootyslapper dog ikke sig selv, og tak for det.



5. Elton John: Tiny Dancer

Indrømmet - Reginald Kenneth Dwight er måske ikke den hippeste hoppe i folden anno 2009, men jeg står sgu bag ham i tykt og tyndt. Denne her er en perle. Jo. Indrøm det. JO!



Go' kamp.

Endelig

I femte forsøg vandt andetholdet for første gang i denne sæson. 2-1 blev det til mod Blokhus, og søreme om ikke nyindkøbte Anders Nielsen debuterede med et sejrsmål. Inden da havde Kristian Lassen scoret til 1-0.

Vi gratulerer!

torsdag den 3. september 2009

Dioh springer ud

Hidtil har det vist mest været på grund af udseendet, at Dioh Williams er blevet kaldt Snoop Doog. Nu er der mere substans i navnet end som så...

Forberedelser til Guldfesten part VII

Email til Rådmanden for Teknik & Miljø i Århus Kommune:

Kære Peter Thyssen,

I anledning af, at AGF nok vinder SAS Ligaguld den 16. maj 2010, føler vi det magtpålæggende at gøre dig opmærksom på, at fejringen af det velfortjente mesterskab kan afstedkomme farlige situationer, hvis der ikke udvises rettidig omhu og træffes de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger.

Helt konkret tænker vi på Agnete og Havmanden, som alt andet lige vil blive bestormet af glade fans, som i romersk stil givetvis vil bade i det smukke springvand. Da AGF’s enorme tilskuerskare tæller fyldige herrer såsom tidligere borgmester Flemming Knudsen og lige så tidligere AGF-direktør Frank Heskjær, er der imidlertid risiko for oversvømmelser af vor smukke bymidte. Archimedes lov, du ved.

Vi håber, at du tager denne sag alvorligt. Nu er det i hvert fald sagt.

Med venlig hilsen

Vesterbro Hardcore AGF

Svar: Kære Vesterbro Hardcore AGF

Tak for jeres betænksomme henvendelse.

Det er altid rart, når byens borgere har blik for rettidig omhu, og skulle guldet skinne over Århus, er jeg sikker på, at vi har beredskab til at klare alle former for festivitas.

Med venlig hilsen
Peter Thyssen

På dage som disse...

I mandags var det Doggy Dioh og PG der delte hottere ud fra Verdens Mest Berejste Pølsevogn - i dag er det Asian Sensations tur til at gøre det samme. Bare lige så du husker det: Officierspladsen v. Ridehuset fra kl. 15-17. Det er på dage som disse, man gerne vil "hjem til Århus".

Anledningen til uddelingen? Ja, det er en noget rodet affære, men en klog mand har tænkt, at hotdogs, Festugens tema 'Fit for Fremtiden' og en miljøkonkurrence har alt med hinanden at gøre. Efter at have gnedet grus ud af øjnene står pointen stadig ikke helt klar i den luskede ende af 1657'erne, men det er jo sket før...

Det hører... Alexander Jackson Møller

Det har taget lidt tid at få hul igennem, for Alexander har haft travlt med at slå målgivende indlæg, men nu er han klar til at spinne the wheels of steel, når en gammel kending for en kort bemærkning vender tilbage.

1. Arctic Monkeys: Whatever People Say I Am, That's What I'm Not.

Det er simpelthen britisk rock´n´roll når det er allerbedst. De har virkelig god stil!

2. Whitest Boy Alive: Rules

Dejlig blød indie-rock, yderst dansabelt!!


3. Mikael Simpson: Slaar Skaar

Jeg er helt vild med hans blanding af gode danske tekster og elektronisk musik. Plus at han har et utrolig flot fuldskæg og er halv engelsk!

4. Looptroop Rockers: Good Things
Svensk anti-gangster hip hop band. Deres tekster handler ikke om bitches og money, men derimod er teksterne mere politiske.


5. WhoMadeWho: WhoMadeWho

Efter min mening, et meget undervuderet dansk band. Deres blanding af disco/rock/funk fungere bare rigtig godt.

onsdag den 2. september 2009

Det var dengang. I Indien.

Lige indenfor døren hos Vesterbro Hardcore AGF står der et lidt slidt men meget rummeligt tegnebræt. For tiden er brættet et syndigt rod, hvor ideer ligger hulter til bulter sammen med utømte askebægre og engangkopper nede fra kaffebaren.

Blandt de mange ideer er en artikelserie med arbejstitlen 'Det hørte...'. Seriens udgangspunkt er det faktum, at bloggens forfattere ikke længere er så indie, som de var den gang, før de slog pjalterne sammen med underholdningskoncernen Århus Elite, og ideen er kort fortalt at give læserne et indblik i den musik, vi hørte den gang alting var fryd og gammen.

Mens der skæres og slibes videre på det koncept, skruer jeg lidt højere op for noget gammelmandsindie på nye flasker.

tirsdag den 1. september 2009

Noget er galt

Det her stemmer slet ikke:

1. Kigget på tabellen viser - godt nok kun efter syv kampe, men alligevel - at vi fører og er eneste ubesejrede hold i Superligaen. Bevares, spillet er set bedre, men tabellen lyver ikke og alt det der.

2. AGF har en landsholdsspiller. Endda en af de bedre. Jacob Poulsen er navnet, skulle du have glemt det.

3. Vi signer en absolut talentfuld FCN'er, som Eriktionen kan udvikle Mikkel Thygesen og Danny Olsen-style.

4. Michael Lumb bliver udtaget til landsholdet. Jo, jo, rækken er afbud er mange, men Michael Lumb bliver udtaget til landsholdet.

5. Morten Olsen siger, at Steffen var runner up på reservetjansen.

Hvad er det, der sker? Jeg savner mit gamle galehus...

Billedligt talt

De har deres at se til på Østerbro. Jeg mener: Exit CL til et cypriotisk hold, en skidt sæsonstart, en sejlende økonomi og et farvel til sidste sæsons topscorer (nu er der så tre angribere til Superligaprogrammet, pokalen og Europa League - forudsat Nordstrand ikke bliver erstattet).

Nå, det er peanuts i forhold til det, der egentlig bør give Gårdmand Bjørn og resten af bondegården hovedbrud. For hvad skal de gøre med de fåkkin duer? De er åbenbart over alt og gør det, vi andre ikke tør, men kun tænker.

Mere her.

Brian Knivs kaniner

Ham BSN har det alligevel med at hive noget op af hatten, ingen nogensinde har hørt om. Vandrørene er for alvor uden læk, må vi konstatere efter præsentationen af Anders Nielsen (?!?) Godt nok en udviklingsspiller - til gengæld er han "pivhurtig".

Jamen, velkommen da!