søndag den 31. januar 2010

Velkommen hjem!


Vi hopper i med begge ben og tager det for gode varer, når nu agffan.dk skriver, at Martin Jørgensen is coming home.

Voila, viola - og sikke'n da en midtbane, hvis ikke vestkystens gyldne tænder bliver sendt til udlandet, inden lyden af smækkende vindue.

Det' sindssygt. S I N D S S Y G T !

fredag den 29. januar 2010

Evaluering 2009 - Angrebet

Nando Rafael
It's the economy, stupid. Cirka sådan er der et bon mot eller noget tilsvarende der lyder. Og det må være af økonomiske årsager at vi ikke har for brug Nando til foråret. Skader til trods, så mener denne signatur stadig at Nando tilhører cremen af strikers i Suppen. Og Nando var jo rent faktisk det lokum vi havde sukket efter. Måske var han bare OP's lokum eller måske var det økonomien...

Peter Graulund
Graulund, Graulund, Graulund. Jeg fattes ord til at beskrive dig. Alle ved at du er en klasseangriber, men samtidigt er du så meget mere: rollemodel, hårmodel, tøjmodel. Peter Graulund, hvis ikke det var så ugleset at være sådan rigtigt mandeglad inden for fodboldkredse, så erklærede jeg dig min uforbeholdne kærlighed. Indtil strømmen vender nøjes jeg med et akavet kram og et TAK PETER!

Sanel Kapidzic
VHA elsker Sanel. Det ved de fleste. For helvede, vi købte sguda et sæt landsholdstøj til manden. Endnu har han ikke fået mulighed for at skinne igennem, men det var som om at da 2009 gik på hæld, så blev han stærkere og den sidste kamp mod Esbjerg viste for mig at han er tæt på at være the real McKluud. Lidt bange for om han har glas i benerne dog. Legenderne Dayani, Christensen og Kristensen er sørgeligt tankegods her. Sådan bliver det dog ikke med verdens bedste Sanel. Basta.

Dioh Williams
Liberianske mand, du kom ind i min verden og du ændrede mit liv, en helt ny kærlighed. Liberianske mand, du kom og du ændrede mig, mayn. En følelse så sand. Derudover var du desværre lidt for skadet og lidt for lidt i topform. 2010 skal være dit år. Arbejd' de tændstikker sønnik'!

2010 - hvordan?
Er lidt ked af at Nando ikke er med til at skyde os ud i Europa, men Davit har forhåbentlig mål i støvlerne. Graulund bliver aldrig dårlig og så er det spændende med Sanel. Kan han for alvor komme igang, så får vi det vi har sukket efter i mange år efterhånden: en ny bomber fra egne rækker. Dioh skal til at præstere og Dennis Høegh glemmer man ofte. Gad vide hvad der kommer til at ske i 2010? Det er så pivspændende.

Transferemner
Stille som graven har de været. BSN er mest til midtbanespillere og forsvarere. Jeg ville gerne have indkøbt lidt mere bredde til vores angreb.

onsdag den 27. januar 2010

Ømt

Dunken over there

Er jeg den eneste som begynder at have det lidt bedre med Dunken efter det her? Excuse me about my engliss, its not so good, but I try.

Det er bare iorden Dunkandinho og dit Tilst-via-Brøndby-Strand engelsk er juuust fine. Og husk nu, det hedder SAUSAGE ROLLS over there.

tirsdag den 26. januar 2010

Moulles Lyngbinho


Kennetj Brylle, Per Friman, Frank Arnesen, Morten Olsen, Preben Elkjær ... Emil Lyng.

Et nyt navn skal i de næste seks måneder skrive sig ind i de belgiske fodboldhjerter. Zultem Waregem er klubben.

(Og det er helt med vilje, at vi har valgt netop dét billede - og ikke det, hvor Emil'en i bar mave snaver sin kæreste ned.)

mandag den 25. januar 2010

Farveller Jakob? Goddag Jürgen?

En ny uge, et nyt tema i diskussionsklubben. Herligt, det er sådan, vi godt kan li' det. Og nogen af os kan også godt li' tanken om, at Jakob Poulsen i de her timer er ved at blive solgt til et tosset sammenrend af småfascistister i Rom.

Altså vi er mere eller mindre ligeglade med, at de er tossede, og lige i den her sammenhæng kommer vi også overens med deres fascistiske tendenser. For de overvejer åbenbart at betale mere end 20 mio. kr. for den vestjyske fighter. Og det er sgu noget, vi kan godt kan bruge i de her uger. Masser af penge i den der gabende tomme kasse, de hiver frem, når drengene skal have lidt i lønningsposen.

Men så mister vi jo den bedste spiller på holdet, vi dropper alle ambitionerne om Europaleague, ja, faktisk dumper vi garanteret helt ned på 8.-10- pladsen, hvor vi hører til. Ikk?!

Nej. Jakob Poulsen har været fantastisk, men efteråret har også vist, at han (for os) ikke ligefrem er mere end 20 mio. værd. Og når man så går og drømmer om at finde plads i budgettet (og på banen) til en gammel ven af huset, så får man jo nærmest tårer i øjnene ved tanken om den historisk gode timing, der åbenbart er på spil her.

Jeg tror fuldt og fast på, at vi kan kæmpe med om den 4. plads (og endda ligge rigtig godt til den) men den her opstilling:

Rasmussen

Krabbe - Howard - Thomassen - Cagara

Petersen - Povlsen - Jørgensen - Feilhaber

Devdariani

Graulund

Ingen sure miner på Vesterbrogade. Overhovedet.

søndag den 24. januar 2010

Bjørnen vs. Chippen

Vi kan godt lide skæg, skovmandsskjorter og flerstemmig skønsang. Men også nørdbriller, kejtet hår og et beat, du ka' dans' til.

Grizzly Bear møder Hot Chip med deres coverversion af 'Boy From School'. Det sker her.

lørdag den 23. januar 2010

Legekammerat til Stephan

Drømmen om lidt georgisk poopkatchup fik ikke lov til at leve længe. Det lidt for forudsigelige kort blev spillet, så Dennis Cagara er på kontrakt til sommer. Jamen tillykke da. Det skal vel nok gå.

Ja, bloggen syder og koger ikke over af begejstring, men man kan vel blive overrasket med tiden...

Det sædvanlige lirum-larum her.

fredag den 22. januar 2010

Nillers svanesang

Fortalt af Niels Kristensen til VHA, den 22.1, 2010.

På Fredensvang samler jeg mine holdkammerater i omklædningsrummet. Klokken er 9.30. De skal have det at vide af mig selv og ikke via pressen. Jeg vil fortælle dem, hvad jeg selv har vidst siden mandag: at det er slut med at spille fodbold. Lægerne har rådet mig, givet deres vurdering til mig og min far, der var med mig. Beslutningen er min egen. Hvis jeg også i fremtiden skal mit knæ til noget, er det klogest at stoppe.

Jeg har tænkt ordene igennem i mit hoved aftenen inden, men de er færre, da de først skal siges højt foran holdkammeraterne. Det er svært det her, synes jeg. Ikke mere fodbold. Fra næste uge skal jeg ikke længere tage turen til Fredensvang for at være en del af det hele. Det går endnu mere op for mig selv, at det er sådan det vil være, da jeg får det fortalt. Nogle har set det komme, andre er overraskede. De vil alle savne mig.

Jeg er nu officielt i samme tunge katergori som Navid Dayyani og Tom Christensen: Uforløste AGF-talenter med fodboldfremtiden bag sig. Hvad det kunne være blevet til, vil jeg ikke spekulere over. Det fører alligevel ikke noget med sig. Så hellere huske på de ting, der står tilbage som højdepunkterne:

Vinder af junior-DM, debuten på førsteholdet i hjemmekampen i 1. division mod Frem den 5. november 2006 og 1-1 mod FCK i Parken halvandet år senere. Ti kampe blev det til for førsteholdet.

Nu skal jeg gøre min HF færdig og være en del af Aarhus Elite, mens jeg stadig er på kontrakt. Ellers har jeg tænkt på at søge ind til politiet.

Det skal nok gå.

onsdag den 20. januar 2010

Truslen fra Tblisi: 'Sindssyg' og 'vanvittig'

'Jamen, David er bare en sindssygt god spiller. Altså han har et helt vanvittigt potentiale, og jeg tror kun, det er et spørgsmål om en sæson eller to, før vi ikke kan holde på ham længere. Han er et kæmpe talent'. Punktum.

Burger trøjer. Situationen.

Har idag sendt til 8 heldige købere af denne VERY LIMITED burger. Butikken er lukket til i næste uge, hvor jeg melder ud med hvad der er tilbage af størrelser og så videre. Sløvt siger du? Jamen, hey, jeg skal til røgen og besøge ham her:

Evaluering 2009 - Midtbanen

De seneste salg i butikken og ikke mindst den ganske prekære økonomiske situation de hvide står i, har gjort at denne signaturs evaluering har taget et veritabelt skud for boven. For hvem i deres vildeste crazyness vil beskæftige sig med vores midtbane, når man kan drømme feberhede drømme om Kirkens debut på den nu ledige venstreback?

Løsriv sig, løsriv sig, oooh svage fantasihjerne. Løsriv sig fra drømmen for alle der elsker Kirken.

Jerry Lucena
En mand der i den grad splitter vandene. Stabil som få og tilsyneladende en mand som trænerne elsker at elske. Hans søvnige ydre har dog lokket mange fans til at tro at manden er en slags moderne Dr. Caligari. Minus kabinet, håbes det. Denne signatur er dog ikke helt parat til at sige farvel til Don Lucena endnu. Jeg ved ikke, der er bare noget trygt og godt over at se ham halse efter hurtigere spillere eller pumpe bolden venligt i favnen på modstandernes keeper.

Benny Feilhaber
Vores allesammens brasiliansk/tysk/amerikanske kæleburger. Startede med at være skadet og kom bragende flot ind i efteråret med en pragtkamp mod Randers. Derefter har det været lidt op og ned. Det er tydeligt at han kan noget med bolden, men han kan også nogle gange blive lidt væk i kampene. Til sommer tager han mod varmere himmelstrøg. Eller England. Fingers krossed for et HOT forår, ikk, Bensen.

Kasper Povlsen
Lille Kasper spillede et suverænt 2009. Der, jeg sagde det. Enkelte kritiske røster vil sige at det var mindre godt sidst på sæsonen. At han til tider blev en smule overspillet, i det i Eriktionen så vigtige genpres. Sludder og humbug. Og de må være vinde og skæve af fuld, dem der siger det. Sandheden er at KP er den nye Makelele med et strejf af Jens Jørgen Berthelsen. Og så er den ikke længere.

Jebediah White III
Hurtig...bla bla...indlæg...svingende....bla bla....Saudi Arabien. Ikke så meget at sige her. USA var vores mand, men nogle gange vokser man bare fra hinanden. Pludselig en dag ved man ikke hvad den anden laver. Og så tænker man på om de der akvareltimer nu også virkelig er...akvareltimer og paranoiaen begynder at komme krybende og man tænker: "helledusseda, er der en anden? Er det mig der er noget galt med?". Men inden det skete snakkede vi skattefordele, billig saudisk benzin og så var den skid lissom slået.

Jakob Poulsen
Var denne signatur den eneste som syntes at JP ikke havde et fantastisk efterår? Jeg ved at han var super i foråret og for landsholdet og sårn. Men i efteråret havde man jo forventninger om at hun kunne score mål og lave afleveringer og måske også sætte en mand af i ny og næ. Men man blev skuffet gjorde man, for han var vel egentlig ret anonym, her, sidst på sæsonen. Han bliver dog KWAZY i foråret. Jeg kan mærke det. Det' i højrebenet det trækker, lissom når gigten advarer om skybrud.

Davit Devdariani
Manden stadionspeakere elsker at hade. Under Erik har Davit virkelig fundet sine, indrømmet ganske lemmede, dribleben. Konstant udfordrende i fødderne og en trussel med hovedet. Jeg tror egentlig at han vil komme til at gøre det godt i positionen bag ved en Graulund eller Sanel. Det eneste jeg synes han stadig mangler er et lidt mere direkte spil. Når det er ham og Dioh oppe foran, så broderes der pænt herfra og til dommedag. Men Truslen fra Tblisi, han bliver rigtigt vild i 2010. Jeg lover.

Kasper Sloth
Øøh...ikke så meget at sige endnu. På mange billeder har han haft strithår og brun teint. Og det' jo en begyndelse.

Jesper Blicher
Har været på vej ud af døren så længe, at man til dels glemmer at han er en udmærket spiller. Jeg mindes ham hvertfald som rimeligt målsøgende og udfordrende på venstrekanten. Hvem ved, måske vi får brug for ham i 2010's første par måneder?

Niller
*tåre*

2010 - hvordan?
Vel, vel, vel...det si'r sig selv. Med Stephan er sidste brik i puslespillet lagt og terningerne kastet. Det bliver med Stephan P og så enten Benny og Luc/Kå-Pe og så Jakob Poulselår.

Transferemner
Har slet ikke styr på hvem der er gratis for tiden... det må være det vi kigger efter. Og så Martin Jørgensen. Som er en ubekendt faktor.

mandag den 18. januar 2010

Update på burgeren...

Nu har vi snart samlet pengene sammen og købt funky brune kuverter. Ergo bliver der sendt trøjer til de af jer der har betalt her i ugen. Snarligst kommer der også en opdatering på hvad der er tilbage, sårn, størrelsesmæssigt.

As you were..

lørdag den 16. januar 2010

Lumben er landet


Vodka, bortsj, Lumb. Og der er flere gode billeder her.

Mikkel Kirkeskov - en rigtig træmand

Julen varer jo som bekendt lige til påske, og selvom det jo ærligt talt lyder noget fjollet, er der i hvert fald for denne signatur en vis sandhed i ordsproget. Med en hvis kriblen i maven fik jeg på en adresse på Amager udleveret en Føtex-pose indeholdende en hilsen fra Ghana.

I dette eksotiske land er trækunstarbejde noget man har perfektioneret, og derfor kan VHA-bloggen med stolthed præsentere proto-typen på en Mikkel Kirkeskov træfigur. Og ja, læberne er store.


Kirken feat. øko-mælk fra mejerigiganten (noget bloggen ellers ikke sporter)


Rødt hår, røde Nike-modestøvler.

fredag den 15. januar 2010

Lidt skum til halsen

Er du endnu ikke blevet ramt af spam-maskinen, kan du lige her læse, at der er AGF fredagsbar på Fidels i Dronningens Tværgade 9, Kbh. K. i daw fra 15-18.

Noget med 200 gratis øl at starte op på. Altså ikke pr. mand. Tror vi nok.

torsdag den 14. januar 2010

Er Jürgen omsider tilbage i hvidt?























Så er de der igen. Spekulationerne om Martin Jørgensens mulige genfødsel på Communale. Og denne gang lader der til at være ekstra meget krudt i rygtekanonen.

tv2.dk spekulerer Peter Schulz på livet løs, og hans bedste bud er, at Jürgen er ganske tæt på at vende tilbage. Jeg er tilbøjelig til at tro på Schulz' gætterier. Og skal det være, så skal det efter min mening også være nu.

Helten fra '96 er gået hen og blevet 34 år, og hans seneste landskampe giver ikke ligefrem indtryk af, at alderen ikke gør indtryk på ham. Men skulle han vælge at skifte allerede i dette vindue, så er jeg til gengæld overbevist om, at han stadig ville kunne gøre en forskel - også på banen.

For udenfor banen er jeg slet ikke i tvivl om, at hans come back ville kunne sælge billetter en masse. Han kan utvivlsomt ene mand fylde energiparken op mod Silkeborg i hjemmebaneåbneren i marts. Og sådan en gang saltvandsinjektion virker svært fristende efter den lidt matte sidste halvdel af efteråret.

Og så er der lige løjerne inde på banen. Hvis og hvis og hvis han skulle trække i den neongrønne jersey, så skulle det set fra min sofa være for at indtage den centrale midtbane, hvor Lucena ellers sidder tungt på sagerne. For på kanterne er vi allerede uhyre stærkt besat efter Stephan Petersens ankomst. Men det er til gengæld også en interessant tanke at kombinere unge Povlsen med erfarne Jørgensen - og så assistere dem med Jakob Poulsen og Feilhaber på kanterne. Ikke nogen tosset midtbane, når man nu skal på jagt efter den Euroleague-plads...

onsdag den 13. januar 2010

Giorgio Poopkatchup



Jeps. Kniven sender lange øjne til domkirkebyens georgiske vidunderbarn. Det må være ud fra devisen: har man først haft succes med en, så får man dobbelt succes med 2.

Ud fra hvad jeg husker, så er han egentlig ganske god denne Popkhadze. Offensiv som bare poker.

tirsdag den 12. januar 2010

Nyt fra U-S-A

Mens munden stadig smiler skælmsk over det faktum, at Jebbediah Den Kristne tilbringer livet i Saudi Arabien (tal om modsætninger her), så sender han - nærmeste eksklusivt til nærværende blog - den første opdatering fra alle oliers moder.

Han lever sgu det søde liv.

"...so i can fill my car up with 15 riyals or 4 dollars! In Denmark it cost me 70 Dollars to fill up a FIAT!"

Han snakker også med Nando hver dag, og han mangler lige at få lagt nyt gulvtæppe i villaen. Ellers kører det bare for ham, skulle vi hilse og sige.

Brian Steen vader i tilbud

Man skulle da være et skarn, hvis man ikke deler sine informationer med andre. Jeg har et fritidsjob ved siden af bloggen, og i den forbindelse er det blevet til en snak med Kniven ham selv.

Det var hyggeligt, han var i godt humør - det var nærmest kærlighed.

Nå, læs lidt om fremtiden efter Lumb her.

mandag den 11. januar 2010

Whattafuck part TROIS

Altså, så røg Lumben. Til Sankt Petersborg. Jeg var der i 9. klasse med Don Tapa, det var en blandet fornøjelse. Eremitageslottet var flot og det var da ikke det, men jeg kan bare ikke forstå hvorfor de skal fylde LUMBS SPONSORER af 2007's lommer med brandvarme drachmar fra Sortehavet.

Januar kan i sandhed vise sig at være den ondeste måned og mærk jer mine ord når jeg forudser at der IKKE bliver købt ny venstreback. For som BSN siger:

Vi vil gerne have Anders Nielsen til at spille en af de to backpladser, hvor vi i forvejen råder over Ulle Bandbule, Jackson og Krabbe. Samtidig vil vi også gerne ud fra et talentudviklingsmæssigt synspunkt give Mikkel Kirkeskov, som vi ser et stort potentiale i, mulighed for at komme tættere på holdet, og derfor har vi fundet det bedst for alle parter at sælge Lumben.

Kan man ane et mønster her? Og hvad bliver det næste? Saftkongen Lars Møller til Silkeborg?

søndag den 10. januar 2010

Whattafuck part II

Det var ligesom om termometeret gik lidt mere i minus, da Brian Kniv kørte den kolde klinge gennem transfervinduet og sendte Nando Rafael til (...whattafuck part III) Augsburg på en lejeaftale. Altså et hold i 2. Bundesliga, mand.

Vi får ham vel næppe at se igen, når han får sådan en melding med på vejen: "Nando er en god spiller og en fantastisk person, som vi vil komme til at savne."

Tanken om at satse på vores georgiske fighter og Kanel Sapvizdiz er egentlig tiltalende nok, men når man ved, at økonomien har haft en fed finger med i det her, at der er så meget uforløst i Nando, at han - Nando altså - er det rareste menneske .. ja, så bliver man sgu lidt bundfrossen helt ud i tappen af sådan en melding.

Nå, husk muligheden for lidt varme og opmuntring i form af en Benny Burger-shirt. Han bliver nok hængende. Lidt endnu.

torsdag den 7. januar 2010

Whattafuck?



Man skal ikke kaste med sten, når man som denne signatur grundet en nasty halsbetændelse og ærgerlige gener ligner en krydsning mellem Anni Fønsby og Erik Boye, men tag lige et kig på ovenstående billede (venligt lånt fra moderskibets hjemmeside - takker!).

Så spørger man lige: Hvad sker der med den mund, Stephan?

Det forudses hermed, at AGF's nye profil (for vi tror på dig, Stephan - til verdens ende) bliver offer for den næste bizarre skade, som selvfølgelig kommer. Jo, den gør. Stephan får tre uger på sidelinjen efter at være faldet på træningsbanen og slugt et net med hårdt pumpede Hummel-bolde.

Du læste det her først.

Benny Burgeren er her...
















25 eks.

5 stk small
10 stk. Medium
6 stk. Large
4 stk. X-large

Ret store i størrelsenerne. Skriv jer på i kommentarerne med mailadresse, så skal jeg se på det. De kommer til at koste cirka 150 og kan postes til jylland også.

On the wheels of kassettebånd

Mens vi venter på at Brian Kniv sender Nando afsted til en ny bibelstudiegruppe (læs nederst her, hvis du ikke fanger referencen), så giver vi den her i det døde transfervindue op for lidt ekvilibrisme på den virkelig gamle måde:

lørdag den 2. januar 2010

Evaluering 2009 - forsvaret

Først så det godt ud. Så var der trængsel i midterforsvaret. Så var der rokader. Og til sidst var det som om at målene næsten ikke kunne stoppe med at gå ind. Forsvaret har skiftevist set bundsolidt ud og til tider har det været noget tumultarisk makværk.

Michael Lumb
Dunderlumben havde et relativt fornuftigt 2009, hvor man vel mestendels kan konstatere at han holdt et højt bundniveau og havde nogle stabile præstationer, uden dog at være prangende. Han er stadigvæk et af vores største talenter i nyere tid og en af de bedste venstrebacks vi har haft. Sådan som jeg lige kan huske. I forhold til Baris Ö og dem.

Kim Madsen
Rygterne vil vide at Baronen fyrer op for Gloria Gaynor hver morgen når han skal afsted til træning. Og selvom vi snart skal til at sige farvel til det røde lyn, så er det med et vist vemod for denne signatur. Mage til stabil og proffs spiller skal man lede længe efter. Også stabilt skadet og sårn, men alligevel, one love Baron - og godspeed!

Jens Gjesing
Man kan skrive mangt og meget om Jens og talent og hvordan man forvalter et sådant. Det har til tider været skidt, men på det sidste er det blevet ret så godt. Egentlig. Denne signatur har en svaghed for underdoggen og når man scorer selvmål 2 kampe i træk, så er man i den grad en antihelt. På de bedste dage er han dog en af de bedste 'spillende' forsvarsspillere i ligaen og jeg håber virkelig at 2010 bliver den århusianske Baresi's år.

Mark Howard
Manchester, så meget at svare for. Marky Mark og hans funky accessories har fremtiden foran sig. Også i GF. Spørgsmålet er hvem han skal spille ved siden af.

Anders Kure
The Cure's 2009 har været lidt op og ned. Den altid beredte opstempler er, når han er bedst, en superligaspiller i højeste klasse (synes jeg). Men på det sidste er det som om at formen har været lidt nedadgående. Sikkert grundet skader. Spændende at se hvordan 2010 udvikler sig for Kuren.

Dan Thomasen
Don Thomasso var og er den forsvarsstyrmand vi har sukket efter i mange år. Rolig på bolden, fornuftig oveni hovedet og ikke bange for at spille lidt internationalt. Formkurven knækkede lidt sammen med resten af holdets, men absolut en vigtig brik i 2010. Hvis han havde holdt startformen, ville jeg mene at han var selvskreven til mindst ligelandsholdet og måske også A-landsholdet. Jim Larsen? Piece of piss. En knippelsvinger af værste skuffe.

Frederik Krabbe
Krabben med de gyldne kløer er den forsvarer jeg mener har udviklet sig allermest. Det var som om at han da først kom overens med det faktum at han nu er højreback, så faldt brikkerne endelig på plads. Han laver stadig fejl og spiller ofte lige til kanten, men der er fremskridt at spore nærmest fra kamp til kamp og han bliver rigtigt spændende i 2010. Mærk jer mine ord!

Anders Nielsen
Det var ikke meget vi fik set til rare Anders fra sydkysten. Bulletinerne lovede masser af fart og mulighed for at kunne spille på begge kanter af forsvaret. Det er fint med mig. Og så har Stephan P en legekammerat der kan vise hvordan man drikker en mælket latte ved åen.

Alexander Jackson Møller
Heller ikke meget vi fik set til Jackson. Men det jeg så var absolut godkendt. Overraskende rolig på bolden og med fin fremdrift. Herligt at se en spiller man efterhånden har fulgt et stykke tid, spille som voksen. Fremtiden er din Alexander!

Ulrik Lindkvist
Sympatien for store hoveder er evig, men stakkels Ulle har været skadet en del nu. Jeg husker knapt hvordan det så ud da han sidst spillede, men så hut jeg hvisker så var det ikke prangende. Krabbe har spist op her. Ses vi i 2010 Ulrik?

Arthur Sorin
Et åbent sår dette, for jeg synes jo han gjorde det helt fint når han var med. Det gjorde trænerteamet ikke. Trist.

2010 - hvordan?
Vi siger nok farvel til Lumben og Baronen i år og Ulle er vel også på vippen med indkøbet af flinke Anders. Der er også store spørgsmålstegn ved hvem der skal spille sammen i midterforsvaret. Kunne man forestille sig at enten Gjesing eller Kure var klar til at blive prøvet af i Østrig eller 2. bundesliga?

Transferemner
Halvgammel kærlighed ruster aldrig og jeg mener vistnok at Allan K. Jepsen vil kunne være en ok mulighed som gardering når Lumben smutter. Derudover havde jeg også en heftig drøm om Erik Edman på den position forleden nat. Spørg ikke. Men al'så, hvad har vi ellers brug for til forsvaret? Har vi ikke nok efterhånden?

fredag den 1. januar 2010

Fik vi egentlig..

.. sagt godt nytår?

Hvis nej, så godt nytår!

Og tillykke til bloggen med 3-års fødselsdagen. Hvis den slags elektronisk isenkræm følger den menneskelige cyklus bliver det kommende år et år i trods-alderens tegn.

Vil-selv, kan-selv og derudaf.

Du læste med, og det skal du bare blive ved med.