tirsdag den 29. juni 2010

Transferchat (slight return)

Opdateret d. 4/7

Devdariani og Stephan P. 
Ifølge Brian Kniv er der interesse fra flere forskellige klubber. Et salg står dog ikke først på sportschefens liste. Først JP og B9. Vi krydser fingre for, at det er løwn.

Benny Burger
Trods et lidt skuffende spillemæssigt VM for den sympatiske californier, så burde der være salgspotentiale i burgeren.

*Aktuelt* Hapoel Tel Aviv

Jakob Poulsen

Jakob Poulsen, 25-millioners manden, bliver nok solgt for meget mindre. Han havde heller ikke ligefrem noget lysende VM. Måske skulle han have valgt en tur til Rom trods alt?

*Aktuelt* Wigan. FC Köln har fundet deres midtbanemand og er officielt ikke længere interesseret i JP.

Dan T.

Don Tommasso er i århuianske munde blevet en slags judasfigur, i modsætning til Benno og JP. Måske mest pga. timingen i udmeldingen om utilfredsheden med 1. division, måske pga. det faktum at han er 'ægte' AGF'er.

Faktum er dog stadig at han ikke er velkommen på Isted Grill længere. Sårn er det.

*Aktuelt* Serie B hold husker stadig hans mange sæsoner i de lavere divisoner i Italien. Albiboleffe måske?

Nando Rafael
Kunne man forestille sig at man stille og roligt opsagde samarbejdet med den sympatiske tysk-angolaner? Eller vil man virkelig sælge?

Arthur Sorin
Har vist en stor stjerne i det svenske. Stadigvæk.

torsdag den 24. juni 2010

Staff's snarlige exit...

Staffs agent har været ude og pimpe den 1.60 meter høje målmandstrold på det slumrende danske transfermarked. Kun iført et par af de der skinnende lakgamacher, neonpumps, lang hvid t-shirt og med et ordentligt funky silkebånd, blev han trukket ved bidslet hele vejen op til den stald der i daglig tale kaldes Essex Park.

Og til trods for at hans allerbedste ven, pruttepuden fra Vorup, Søren Pedersen slår sine folder i det kronjydske, jamen, så ville de sgutte ha ham! Står det virkelig så galt til? Er han ikke den fantastiske leder af mænd og menneskelige mur, som vi AGF fans har gjort ham til? Der er snak om at det er lønposen der er for tung for hestepigerne, men jeg sporer ugler i mosen.

Kære Staff, det er tid til at indse det...du er simpelthen ikke Superliga materiale. Og kom så ud af det bur og ud af min klub. Regionalligaen syd for grænsen venter spændt på din ankomst.

tirsdag den 22. juni 2010

Godt med hormoner

Selvom Eriktionen er fortid på Fredensvang, kan man jo godt blive begejstret. Det beviste U19-holdet, da de fejrede næstsidstepladsen i tabellen ved, efter sæsonens sidste kamp, at få lidt bar hud indover afslutningsfesten. Og så endda på en fynsk rasteplads, kan man læse sig frem til. Wow! Der blev garanteret også danset hard-style.

Optrinnet harmonerer ikke med direktørens syn på de AGF'ske værdier, mens det ikke kan bringe træner Karkows væsker i kog. Men han skal jo heller ikke stå i spidsen for dem længere...

fredag den 18. juni 2010

Sjælfulde Sommer Bangers

Ok. Det er ikke så kogende varmt at det for alvor kan retfærdiggøres at poste følgende tracks. På den anden side kan det måske være med til at fremmane sommeren. Og det halvsløje vejr giver god karma på den konto som normalt straffer, når man sidder indendøre og ser sport i månederne juni-juli-august.

Cee-Lo Green - Georgia

Jeps. Det er ham fra Gnarls Barkley. Og jo, han synger en lille smule meget igennem, men helle dusse da, stenbroens dansesko kan slet ikke stå stille. Se også: Dansuensa Virus. Og mon ikke denne sang mest af alt er en hyldest til Davits pittoreske hjemegn?



Aloe Blacc - I need a dollar

Eskildsgade Exxxxtremos indtager deres finkultur i rigelige doser. Og når HBO laver noget nyt, så følger vi med. Serien hedder How to make it in America, det er en letbenet sag og titelmelodien er fantastisk.



Hypnotic Brass Ensemble - Spottie

Og slutteligt denne her top-trutter. Ensemblet spiller til Roskilde, så hvis man skal derned, så vil det nok være en fejl at misse. Denne kommer iøvrigt som en anbefaling fra den enigmatiske DJ Lassie Eriktion.

tirsdag den 15. juni 2010

Farvel Eriktion - Goddag Peterstrojka

Du havde sikkert på fornemmelsen, at det her indlæg var på vej. Først læste du om Ovelutionen, Ove P.'s langsomme forvandling af AGF fra middelmådigt bundhold til solidt spillende midterhold, så spenderede du tid på at sætte dig ind i Eriktionen, Erik Rasmussens farverige og entusiastiske løft af de hvide op til medaljepladserne og europæisk deltagelse. Og nu. Nu sidder du så og undrer dig over, om de virkelig mener det seriøst, når de fortæller dig, at AGF nu har indledt endnu en ny fase med et sjovt navn.

Og jo, de er drønseriøse. Og navnet? Peterstrojka. Efter udskejelserne med Erik Rasmussen som den glade toastmaster, efter tømmermændende ovenpå den tragiske nedrykning, så tager vi nu fat på genopbygningen, omstruktureringen, eller bare Peterstrojkaen.

Peter Sørensen tager om et par uger fat på opgaverne i det, han helt upresset kalder en af de mest interessante opgaver i dansk fodbold netop nu. Med knofedt, 4-4-2, disciplin, lidt klassisk mandskabspleje og store ambitioner tager han fat på at føre klubben tilbage til noget, der ligner tiden under Ove Pedersen.

Ifølge Brian Steen står Peter Sørensen for en konkurrencedygtig spillestil. Det lyder slet ikke som nogen dårlig strategisk beslutning at gå over til sådan en, og Peter Sørensen får formentlig ikke nogen problemer med at skabe opbakning fra det århusianske publikum, hvis bare resultaterne tikker ind, og oprykningen kommer i hus i første hug. Det bliver nok til gengæld sværere for journalistpraktikanten, der får til at opgave at interviewe ham den skaldede træner for AGF, der hedder Sørensen, men det er en anden historie.

Jeg var så mega klar til Eriktionen. Ja, det er jeg egentlig stadigvæk. Men når tingene nu er gået, som de er, så tror jeg, Peterstrojka er det bedste svar på alle de spørgsmål, vi gik og tumlede med. Tilbage til styr på tingene, klare opgaver til alle spillerne - og point på kontoen. Og hvis det så også betyder en ekstra chance til Kenan Hajdarevic, når nu Nando og Dioh bliver solgt, så er det den glasur, der kommer til at forsøde vores skøre sommer, før verdens hårdeste liga fløjtes igang.

mandag den 14. juni 2010

Nyt blod

Moderskibet har indkaldt til pressemøde på Communale vedr. "ændringer i den sportslige stab".

VHA satser hele butikken og skyder på, at der er tale om Peter Sørensen, som efter Fredericias fuck up bliver tildelt en lettere brugt El-Giganten-træningsdragt.

Det er kl. 10.30, du hørte det her først og vi vil helt sikkert ikke live-blogge fra seancen, da vi er optaget af vores borgerlige jobs henholdsvis bleskift. Det hedder ansvar, homies.

fredag den 11. juni 2010

AGF klar til Europacuppens kvartfinale

At tænke sig. Jeg så disse kampe som en halvstor purk på Århus Stadion. Good times.

torsdag den 10. juni 2010

Træneremner wtf?!

Timingen er perfekt. For mens alle andre kigger VM, så sidder Vesterbros bedste, med hvase penne og spidser og spidser. For vi er forrest i klassen eller det troede vi, mens vi grublede og korrekturlæste vores vinklede indslag om træneremner til den kommende, meget spændende, sæson.

Engang imellem, især i agurketider, så tænker to redaktioner samme tanke og det er hvad der er sket i tilfældet træneremner, fremtid og AGF. For ovre hos AGFFAN har man skriblet en masse ting ned om et kommende trænernavn i klubben. Og når man står i en situation, hvor man kan beskyldes for plagiat, jamen så kaster man håndklædet. Også selv om vores artikel havde et uhyrligt højt LIX-tal til sammenligning med AGFFAN's artikel.

Derovre er brugerne ikke til lottokuponer som Sørensen og blide Kent, nej derovre er man mere til lottokuponer ved navn Michael og Carsten. Altså Schönberg og Broe, som hver især havde problemer med at holde deres respektive hold i Superligaen og i Broe's tilfælde med at gå klædt i Tøj og Sko's kiksede 1995 kollektion. Altså ikke problemer med at gå i det, snarere var problemet at....ahhh...i forstår...

Og der er forskellen på AGFFAN og VHA, vi vil læggis læggis symbiose med Damernes Magasin, Peter Sørensen og skinny latte, mens de vil ha noget andet derovre. Sådan er verden så multifaceteret.

mandag den 7. juni 2010

Danilo laver spas

Det er sikkert oprigtigt ment, men denne signatur synes, det klinger en anelse morsomt, når Mr. Arrieta til JP Århus siger:

- Jeg har altid været AGF'er, og jeg kunne godt tænke mig at spille der igen en dag, men jeg ved ikke, om det er det rette tidspunkt lige nu. Klubben har i forvejen mange gode angribere.

Tø-hø. Mange gode angribere. Den var god.

Nå, bortset fra det: skal han så hjem eller hva'? Han har vist, at han er færdig med sine teenage-udskejelser, og han kan lave mål såååå...