tirsdag den 31. august 2010

Mere arrogance tak

Truslen fra Tblisi er sgu så knus-elskelig, at vi i øjeblikket er ved at skillinge samme til et tre-zoners buskort, så han sådan for alvor kan komme en tur uden for Ringgajen.

Tre mål på snor i seneste kamp gør selvfølgelig ikke kærligheden mindre, men man skal jo pleje sit forhold, så der er altid ting, der kan finpudses.

- Ydmyghed er et vigtigt ord i AGF, men spillerne skal helst ikke være ydmyge på banen, og det er David. Han skulle tage og kigge lidt mere på Benny Feilhaber, der har en mere arrogant udstråling i sit spil. Det vil jeg gerne se fra Davids side, siger Kniven til Stiften og fortsætter:

- Det har selvfølgelig noget med Davids personlighed at gøre, og det er ikke så nemt at ændre, men jeg tror det kommer, når han selv finder ud af, hvor dygtig han egentligt er. For han er rigtig dygtig. Han er en kvalitetsspiller.

mandag den 30. august 2010

Kolding-AGF rykket

Nogen skal spille en landskamp. Altså en U-landsholdslandskampskamp. Så kampen mod Kolding er rykket. Se, det er endda opdateret i vores nyeste feature derovre til højre ------>

Wanted: Ny højreback?

Vores venner på agffan.dk har bladret i Fredericia Dagblad og fundet et lidt løst rygte, som både kan være en fugl og en and. Men hey, det er silly season, så vi er altædende, hvad den slags angår.

Og så når det gælder en for os ukendt højreback som Fredericias Henrik Smedegaard. Hvis, så er det da exit Sorin og Lucena.

Hvad med ham der Danilo for resten? Skal han tilbage? Smid lige en kommentar, ik'.

søndag den 29. august 2010

Er den hjemme?













En laaaaang karriere som AGF-blogger har lært mig, at der er én ting, man absolut ikke må rode sig ud i. En eneste ting, alt andet er fuldstændig ligegyldigt. Og det er, at man aldrig nogensinde må tænke længere end den næste kamp.

Derfor kunne jeg end ikke i min vildeste fantasi begynde at drømme om oprykningen efter sølle fire kampe. At vi endnu ikke har tabt en kamp spiller ingen rolle. At vi i aften kørte rækkens hidtidige nr. 1 over og med en anelse held havde vundet med 6-1, er også ligegyldigt.

Det er det også, at vi ligger inde med den mest dødbringende målscorer i divisionens historie. Og nej, det er ikke ham, der hedder Graulund, selvom han også ligger ret godt til på den liste. Så her til aften tænker jeg udelukkende på kampen mod Kolding - et hold der til hver en tid vil kunne bringe os i problemer.

Blah! Kolding?! Bliv reel. Jeg har nogle oprykningsforberedelser jeg skal have kigget på. So long.

torsdag den 26. august 2010

From VHA with love




Nu ligger det ikke til VHA's finest at prale, men helt ærligt - vi er sgu bedre gift end vores koner og kærester. Lækre tøser over hele linjen, mayn.

Nu lever vi jo i et samfund, hvor de bredeste skuldre må bære mest, og det princip bakker vi op om. Derfor ser vi det som vores pligt at hjælpe der, hvor der måske er lidt rust i rørene, og har i den forbindelse forsøgt at påvirke (gifte)Kniven.

Kære Brian Steen

Som du givetvis ved, har vi i Vesterbro Hardcore AGF et blødt punkt for nogle af dem, der stikker lidt ud. Vi kan li’ Mikkel Kirkeskov, fordi han er rødhåret, venstrebenet og ikke tager fanger. Vi kan li’ Sanel, fordi han er en balkan-udgave af Graulund. Og så er vi decideret pjattede med Devdariani, fordi han på mange måder bare er (og her skal vi på forhånd beklage det måske upassende ordvalg) nuttet. Altså på den der "kom-her-og-få-et-mandekram-din-langbenede-driblestærke-never-say-die-agtige-type"-måde, du ved.

Når vi skriver til dig, handler det selvfølgelig om, at vi ved, at klubben også bekymrer sig om knægtens velbefindende. Og her tænker vi ikke kun på, om han spiser ordentligt, om der er luft i cykeldækkene og om fodboldstøvlerne klemmer. Næ, som det bl.a. fremgik af en artikel i JP Århus i maj sidste år, så den daværende træner gerne, at vores georgiske stjernefrø fik sig en kæreste – og gerne en dansk en af slagsen.

Her vil vi gerne hjælpe. Selv om vi beklageligvis ikke lige kan diske op med en dansk trunte, har VHA visse forbindelser. Heriblandt Laura, som forleden skrev til os med følgende besked:

Hej min kära,

Mitt namn är Miss laura Yak, Som jag viskar min bön i kväll och gick in i sökandet efter en fin vän i (internet) Jag kom över din kontakt, mina tankar och mitt hjärta sa åt mig att kontakta dig för vänskap, tror jag att avstånd eller ålder och religion kan aldrig vara ett hinder men låt oss älska frågor en hel del också att jag kommer att skicka fler bilder till dig direkt jag får ditt svar på min e-postadress (lauradaudi@yahoo.com) tack.

din In Love,
Miss laura Yak.

Brian, for fanden – skal vi ikke stå sammen og føre Laura og David sammen? Det er win-win-win-win. For Laura, for David, for VHA og for AGF. Og det er vel værd at tage med?

Ha’ det,

Mvh. VHA

PS: Tillykke med salget af Jakob Poulsen - det er godt arbejde, mayn!

NB: Billedet forestiller - så vidt vi ved - ikke laura/Laura, men man kan aldrig vide.

Svar:

Intet (endnu - men når Benny er blevet solgt, bliver der jo også mere tid til den slags).

onsdag den 25. august 2010

F**K YOU

Så var det, at vi lige faldt for den nye med stemmen fra Goodie Mob og Gnarls Barkley, Mr. CeeLo Green.

Det er sådan en gang Motown-soul-swing-rnb-noget, hvor han bare mangler at synge "Sugar Pie, Honey Bunch...". Det kommende album indeholder i øvrigt også en cover af Band of Horse(n)s' "No One's Gonna Love You". Så ved du det.


Drømmen lever - for alvor

Kan man slå Ojjer, kan man vel slå alle i pokalturneringen.

Casper Sloth i overtiden til 1-0, og så er der nok lige tanket benzin på den bus, de kalder Europa-express.

Giv os så DølleFjeldeMusse!

Burger & Bun er landet (tungt)










Efter laaaaang tids utålmodig venten kunne bloggens udsendte omsider i dag se nabolagets nye udfordrere til burgertronen slå dørene op for første gang. Og selvfølgelig var vi repræsenterede. Og selvfølgelig nåede vi at afgive vores bestilling, inden 'Alt udsolgt'-skiltet måtte hænges ud lidt før klokken 19.

Og lad det være sagt med det samme: den burger skal vi nok blive glade for. Og sikkert også fritterne og milk shakes'ne. Men det bliver nok først, når røgen har lagt sig fra det lille køkken.

For burger-drengene kom ikke fløjtende fint fra start. For det første er indretningen i den tidligere smørrebrødsforretning mildest talt en katastrofe. De har lagt sig fast på en stil, der lettere klodset mikser romantisk sommerhusstemning med alt det værste fra klassisk amerikansk diner. For det andet slap burgerbollerne op så tidligt, så alle de, der havde drømt om at spendere 160 kr. på en burger med fritter (uden drikkevarer) efter kl. 19, måtte gå hjem med tom mave. Hvilket førte til ikke så lidt skuffelse i køen. Og for det tredje så lykkedes det ikke kokkene bag baren at stege én af selskabets tre bøffer uden alvorlige forbrændinger, hvilket må siges at være en halvsløj statistik for et personale, der er udlært af michelin-stjernede kokke med store ambitioner og lige så store prisskilte.

Jeg vender helt afgjort tilbage. Også for at prøve de dele af kortet, som jeg ikke kom i nærheden af i dag. Men fornemmelsen af at Istedgade har fået en ny Sticks & Sushi, der bare laver burgere, den bliver lidt svær at ryste af sig igen. Nu glæder jeg mig til Mother-åbningen på torsdag - hvis de brænder pizzaerne af på åbningsaftenen, så er det da i det mindste gratis. Og det er sgu da meget god stil.

tirsdag den 24. august 2010

Diohs nye klub

Manden med målene

Ja, hvem fa'en er han egentlig? Eller rettere: hvem skal han være?

Skal vi støve en eller anden Anders Clausen-20-kasser-pr-sæson-type op, eller er det nu det sker med Høegh'en... hva'? (pilen peger her på svar fra dig Andreas).

mandag den 23. august 2010

Dude! WTF!? Its patè!

Benny afslører i et nyligt interview med bladet Interview at han afskyr (noget) dansk mad og især "chopped up pork liver with little white balls/bits in it". Jeg ved godt at det ikke er burger, men hallo, det er sguda (en slags) patè. Og den slags er fra Frankrig og er super hipt.

Benny, Benny, Benny.

lørdag den 21. august 2010

Strøtanke

Kunne det egentlig ikke være meget fedt, hvis AGF var klubben, der købte og solgte den samme spiller - i samme transfervindue? Altså Adam Eckersley, ik'.

Ikke for at starte en seriøs gang bashing. Det er bare et tanke-eksperiment.

fredag den 20. august 2010

Roskilde 2010: Dennis Høeghs store chance?

Så kom dagen endelig. Ikke nok med at vi er tilbage i divisionen, GF vender også tilbage til Sjælland. Ikke noget med ydmygelser i Parken eller neglebidning i Farum. Næ, det er Roskilde 2010, og jeg glæder mig mindst lige så meget, som var det superliga.

Dagens tema kunne være, at der bare SKAL tre point på kontoen, men den sag burde være underordnet (ja, ja én kamp ad gangen og sår'n), men for mig står menuen på Dennis Høegh i dag.

Han er åbenbart uhyre stærkt kørende lige nu. Han scorer mål for reserverne, han virker mentalt klar, og han har besluttet sig for, at tiden er inde til at slå igennem. Jeg skød personligt en hvid pil efter hans gennembrud for længe siden, men jeg har fået andre tanker, som man måske kunne sige?

Jeg vil følge ham tæt i dag, og hvem ved: bliver han sæsonens store overraskelse? Bliver han det krudt der gør, at vi ikke behøver spendere penge (vi ikke har) på en ny angriber? Historien vil blive fulgt op i den kommende tid af bloggens gravergruppe. Gå ikke for langt væk...

torsdag den 19. august 2010

Quiz-quiz

Brian Kniv hiver os i fingeren mand. Han indikerer, at endnu en spiller er på vej væk fra klubben. Men hvem?

- Det bliver nok en spiller, der er lidt mørk i huden, lyder det kryptisk fra Brian Steen Nielsen.

Sæt i gang gætte-typer. Og hvad er "lidt" mørk?










Ja, det er B9 i midten.

EDIT: Diohs agent siger så nu, at han er ved at have noget på plads med ham. Dårlig quiz.

onsdag den 18. august 2010

Bobby Brix er væk

Altså, han er jo ikke væk som i forsvundet, men spilleren med det magiske navn er skiftet til barndomsklubben Auning. Og her havde man håbet en dag at stå på Communale og råbe "Bobby, Bobby Brix - Bobby, Bobby Brix".

Tanker

En svensk Hammerby fan fortalte mig fornylig en historie om deres nylige nedrykning til Superettan.

"En massa av allsvenska spelara som har lirat i Allsvenskan, hade en förventning om at dom skulle ner i Superettan og finlira, bli bättre, klacka sig hela vägen tilbaka til Allsvenskan. Men sån er ju inte verkligheten, om man skal spela i en annan serie, då måste man, fan, grovlira. Det er inte roligt. (sic)"

Groft sagt, en masse af de her Superliga spillere tror at de skal ned og køre bolden rundt mod dårligere hold, men virkeligheden er en anden, her gælder ikke hælafleveringer, men simpelt hårdt arbejde.

Det er en anelse præmaturt at dømme Peterstrojkaen efter 3 kampe og et par måneder. Dog er det vigtigt at vores spillere fatter hvad det drejer sig om. Vi kan ikke trille bold, hvor gerne mange af os gerne så det. Hvad der tilsyneladende gælder er at arbejde HÅRDT og kæmpe om hvert point. Hvis ikke jeg tager fejl, så var det også hvad det handlede om sidste gang vi var i denne forbandede liga.

Det er også derfor at det er så vigtigt at samtlige spillere virkelig vil spille for AGF også i denne liga. Man skal ikke føle at man er for god til denne liga, for så bliver det en brat opvågnen. Det tror jeg også at Peter er mand til at fortælle dem. Det skal nok blive bedre, jeg tror såmænd på at det nok skal blive godt. Vi skal 'bare' lige have hevet sokkerne op og sørge for at vi tager denne liga seriøst.

mandag den 16. august 2010

Læser du med Peter?

Vi har set Adam Eckersley på græs, og han trænger til en pause efter to kampe på højeste niveau.

Ind med Kirken!

(og ja, ja... hans forgænger, Fillippino, skulle også lige spilles ind... men nu har vi faktisk temmelig kort lunte ik'. Og ææælsker Mikkel K.)

Farveller JP

Uanset om det bliver FCK, Rosenborg, Wigan, HSV, Brøndby eller Hjørring, så står det vist ret fast, at alle tiders flotteste tænder har spillet sin sidste kamp for AGF.

Jakob Poulsen, manden der egenhændigt sendte Danmark til VM, er bare mega sizzling på transfermarkedet - sikkert fordi prisen efter nedrykning og i et presset markedet er faldet betragteligt. Skal vi håbe på 10 millioner og seks Baroloer til Knivens efter sigende betragtelige vinsamling?

Mens vi venter på, hvilken trøje han så skal spille i, drømmer vi os kortvarigt tilbage til dengang en dødbold var en trussel i modstandernes felt.

søndag den 15. august 2010

Fra bloggens indbakke

Hej min kära,

Mitt namn är Miss laura Yak, Som jag viskar min bön i kväll och gick in i sökandet efter en fin vän i (internet) Jag kom över din kontakt, mina tankar och mitt hjärta sa åt mig att kontakta dig för vänskap, tror jag att avstånd eller ålder och religion kan aldrig vara ett hinder men låt oss älska frågor en hel del också att jag kommer att skicka fler bilder till dig direkt jag får ditt svar på min e-postadress (lauradaudi@yahoo.com) tack.

din In Love,
Miss laura Yak.

fredag den 13. august 2010

The Rumour Said... Brøndby

En blanding af forhandlingstaktik fra Brian Kniv og reel interesse. Vi ved det ikke, men så er der da lidt blus på silly season.

Ååårh lad vær'!

Er jeg den eneste der synes at denne trøjeteaser er lummer og fuldstændig upassende for en side der også servicerer de kommende voksne i Bjørneklubben?

Lokalopgør af en slags

Odder IGF – AGF.

Det er næste opgave i Pokalen.

torsdag den 12. august 2010

Første stik hjemme - Drømmen lever

Stille og roligt, 4-1 over Holstebro. Så er vi i gang med en sæson, der byder på både oprykning og pokaltriumf.

To selvmål af en Holstebro-spiller + mål af Gjesing (i dén ende?) og Stephphphan.

I øvrigt skiftede 2. divisionsholdet en hardcore AGF'er ind... Go' stil. Vi er især pjattede med stavefejlen.

Pokalen: Drømmen lever

Med en træner der (endnu i hvert fald) ikke har solgt pokalturneringen for at kunne ende i Top 6, er der god grund til at forvente, at aftenens pokalkamp mod Holstebronx, bliver sådan en AGF vinder.

Endda en kamp hvor Lucena er med i truppen. Det er da et bette skulderklap til den degraderede mand med fillippiner-krogen.

Nå, det europæiske eventyr - muligheden for at vinde tabt land tilbage - muligheden for at stikke langemand i vejret til alle de haters - muligheden for at komme en tur til Baku - begynder i aften. Mark my words.

Og fis så hjem nemesis, din gamle tøjte.

onsdag den 11. august 2010

Feilhaber med mod Brazil - og måske på vej til Spanien

Guldfuglen B9 var med fra start, da USA i aftes tabte 0-2 til B9's fødeland, Brasilien, der stillede op uden stjernerne. Ikke at B9 er det, for han spillede kun første halvleg.

Verdens Smukkeste Mand har i forbindelse med kampen i New Jersey naturligvis også udtalt sig lidt om fremtiden til amerikanske medier.

Her siger han blandt andet, at en spansk klub er interesseret. Hvilken vil han dog ikke ud med.

mandag den 9. august 2010

Ny sæson, same old bullshit...

Her gik man og troede at der var bankekød til raske 1. divisionsdrenge. Men man (læs: undertegenede) havde gjort regning uden vært og ikke bare det, havde glemt at halvdelen af holdet er så gode at de faktisk ikke rigtigt gider det der 1. division.

Følgende spillere fra startopstillingen har på et eller andet tidspunkt givet udtryk for at de godt ville noget andet end den inferiøre liga de nu engang får gode penge for at spille i..

Jakob Poulsen
Dan Thomasen
Steffen Rasmussen
Casper Sloth (der var ihvertfald noget med at hans udvikling ikke måtte stagnere i en så ringe liga som 1. division)
Peter Graulund (han var lidt pikeret over at hans otium skulle tilbringes på så lavt plan med en flok knoldesparkere)

Og nu er vi jo ikke haterz her på bloggen. Ikke sådan for alvor. Vi er jo mestendels elskere og ikke slåssere. Man bliver bare så træt over udsigten til en jammerlig sæson. Og jo, der er noget med at sælge skind og bjørn og skud og den slags. Men jeg er ked og frusteret og bitter. Og en lille smule skuffet.

torsdag den 5. august 2010

Tilst Troublemakerxxxtreme



Man kan tage drengen ud af Tilst, men man kan ikke tage Tilst (eller Brøndby Strand) ud af drengen.

Flot Dunkaneseren! At han så ifølge artikelen har kørt 70 km/t i en 70 zone, ja, den må vi overlade til vores skotske kollegers afdeling for kryptisk morskab.

Og billedet skal være stort og skåret lidt sjovt. Det er meningen, DTP typer!

søndag den 1. august 2010

Av-av og goddaw

Nu er det nok, tænkte VHA, og så blev der ellers handlet. Denne signatur blev sendt på Fredensvang for at overvære den sidste testkamp inden sæsonstart.

Jeg kan lægge ud med at fortælle, at AGF vandt 4-2 over Hobro. Og jeg kan i samme ombæring fortælle, at jeg missede de første tre scoringer. Jeg begik nemlig den fejl at tage kone og to unger med (lang historie, men de, der har er gift og har børn ved, at det handler om at sætte point på kontoen i det store regnskab. At lave jeg-tid om til os-tid. Køb Bazar eller Eurowoman, hvis du vil vide mere). De betød, at Danillos (yep - den Danillo) to scoringer samt Martinos reducering fortabte sig i hhv. udpakning af klapvogn, boldspil med den store og et bleskift.

Til gengæld så jeg stort set resten, og dommen er klar. Den kommer herunder i punktform, fordi punktform er sejt. Først det sure og så det søde.

Opkastsmiley:

- Forsvaret er til tider rystende ringe. Det er nemt at kritisere Dan T, men det er simpelthen ikke til at se, at manden har erfaring fra italiensk og norsk fodbold samt et mesterskab med FCK i bæltet. Der mangler styring, overblik, teknik og hurtighed, og det er en gåde, hvorfor han startede på bekostning af Howard.

- Bundniveauet er for lavt. Vi taler sidste test inden premieren, og første halvleg var en ynk.

- Jakob Poulsen, Dioh Williams og til dels Benny Burger ligner det, de givetvis er - dygtige fodboldspillere, som hellere vil være alle andre steder end på Bane 1 i en kamp mod Hobro. Can't blame them, men det er ikke holdbart. Brandudsalg, tak.

- Steffen Rasmussen: Lad være med at kaste bolden ud til medspillere, som ikke aner, at bolden kommer. Fat det nu, ikk'?

Klappe-hoppe-smiley:

- Offensiven må være second to none i forhold til resten af rækkens hold. Graulund bliver en dræber for ethvert forsvar alene på attituden, Casper Sloth har masser af opportunisme og fysik og Stephphan er hurtigere end Peter Degn på vej til Kagens Dag.

- Martin Jørgensens overblik kommer tydeligvis til sin ret i en række, hvor tempoet alt andet lige bare er lavere.

- Krabbes rectum må krympe sig, når han ser Arthur Sorin gi' den gas. Bevares - Hobro er ikke ligefrem Benfica, men for hevlede hvor er der bare klasseforskel, når det handler om indlæg, kombinationsspil og stikninger. Det forsvarsmæssige virkede i orden, så herfra håbes der alvorligt, at Arthur bliver. Og spiller.

- Davit kan blive sæsonens helt store oplevelse. Storkens fætter har alle dage været en ferm fodboldspiller, men kan han holde de takter, han viste søndag (og blive ved med at være så målsøgende), kan han blive en decideret legende i den hvide trøje. I hørte det her først.

Det koger på Fredensvang

Mens Dan T. sikkert stadig går og tænker på, hvilken Serie C-klub, der mon gider aftage ham for en pepperoni-pizza, er der andre, der er ved at have tændingen på plads til det kommende brag af en sæson.



Følgende uddrag af en træningsdag på Fredensvang er sakset fra agffan.dk:

Halvvejs i kampen bytter Arthur Sorin hold med Anders Nielsen, Anders Kure bytter med Mark Howard og Dioh Williams bytter med unge Casper Sloth. Herefter fortsætter spillet og bliver senere stoppet da Peter Sørensen mener Arthur Sorin begår et frispark.

Dette er Jens Gjesing tydeligt utilfreds med, og han vælger derfor at sparke bolden langt ud af banen. Peter Sørensen spørger hvorfor han dog gjorde det, og hvad Gjesing så svarer til cheftræneren, kunne ikke høres af undertegnede. Men noget må han have sagt, for Peter Sørensen reagerer med følgende "Nu holder du din kæft", mens han går hen imod Gjesing.

Det er tydeligt, at Peter Sørensen er ophidset og på trods af hans autoritet som træner og hans i forhold til Gjesing mægtige statur vender Gjesing siden til ham, og da han skal til at gå væk fra cheftræneren, holder Sørensen ham fat i armen, og fortæller meget bestemt at han ikke skal gå nogen steder når der bliver snakket til ham. Det lyder stadigvæk som om Gjesing brokker sig, og Sørensens modsvar er følgende: "En gang, bare en gang til og så kan du godt smutte."

Resten af truppen ser til mens denne irettesættelse finder sted, og nogle af de unge står mere eller mindre måbende, omend sådan noget altså finder sted en gang imellem på de fleste fodboldhold. Spillet kan herefter fortsætte, og Gjesing beslutter sig tilsyneladende for, at spille videre med resten af holdet.

Vi spørger bare...

Det er vist ved at være lidt tid siden, vi har prikket til vores Silkeborg-venner, så mens spumanten boblede i blodet, satte vi os til tasterne...

Hej XXXX,

Tak for sidst. Vi føler, at vores gensidige dialog er god, og da vi ikke er blege for at bruge vores kontakter, har vi en idé, vi lige vil vende med dig.

Helt ærligt - det kører ikke for SIF i denne sæson. Det er et faktum, som selv ikke Troels Beck filosofere sig ud af. Hvad med at vælge den nemme løsning og simpelthen bytte plads med os? På den måde kommer vi tilbage i nærheden vores de facto patenterede 10. plads, ligesom I kommer ned i den liga, hvor I hører til set ud fra et objektivt synspunkt.

Er I friske?

Mvh. VHA

PS: Du må gerne hilse selvsamme Troels og takke ham for Eto'o-joken under VM - den var sgu sjov, og det mener vi seriøst. Seriøst.

SVAR:

Hej VHA,

Tak for mailen og det gode forslag. Det er vel lige præcis dén slags selvovervurderende selvfedme, som er blandt grundene til, at I og den klub, som I støtter, nu gerne vil bytte plads.

Jeg var bange for at komme til at savne den klassiske GF-retorik i denne sæson, hvor de hviie jo ikke længere er iblandt os. Men så kom Jeres forslag og udfyldte tomrummet på smukkeste vis. Tak for det og hils i Hjørring og Brønshøj. Hvis I nu er rigtig dygtige, kan I måske ende lidt højere end 10.-pladsen.

Med venlig hilsen

XXXXX

PS – jeg skal nok hilse Troels Bech med H.

- - - - - - - - -

Hej XXXXX

Ingen årsag.

Nu ved vi fra dine kampreferater, at der skal læses mellem linjerne, men vi bliver nødt til lige at få det helt på det rene: Er svaret ja eller nej?

Mht. den selvovervurderede selvfedme har du måske en pointe. Vi hører det i hvert fald hele tiden. Men det er jo derfor, VHA er kommet på banen. Vores selvbestaltede rolle er jo netop også at garnere AGF’s noget brogede image med lidt madopskrifter, musikanmeldelser og slige sager. Sådan lidt Mandela-Gandhi-Ole Henriksen-agtigt, ikk’? Vi håber, du kan lide det.

Vi beklager dybt, at vi fik skrevet Bech med k. Vejen til helvede er som bekendt brolagt med dårlige undskyldninger, men forvirringen kan skyldes, at vi i et svagt øjeblik fik blandet sammen på Troels Bech og Mikkel Beck. De har vist samme frisør.

Hold dig varm,

Mvh. VHA

PS: Jeres skrives med lille j (altså bare ikke når det er det første ord i en sætning). Men pyt med det - vi er sgu large. Med l.