tirsdag den 24. maj 2011

Krabbes sidste AGF-måltid


Frederik Krabbe spiller sin sidste hjemmekamp i aften, inden noget nyt venter et eller andet sted derude. Må du pløje andre baner i en snarlig fremtid - og tak for denne gang!

Vi kunne egentlig godt selv skrive flere mere eller mindre velvalgte ord, men når andre har gjort det for os, kan vi ligeså godt viderebringe brugeren Cadogans ord om Krabbe på gf-forum.dk:

- Det bliver med en klump i halsen jeg tager på stadion i aften. Jeg har aldrig nogensinde været mere vemodig ved, at skulle tage afsked med en AGF-spiller end jeg bliver her til aften. Frederik Krabbe har altid stået for det jeg sætter pris på ved AGF. Klubånd, offervilje og en evne til altid at spise op. Han har aldrig lagt skjul på, at AGF er hans hjerteklub, og han stod skulder ved skulder med os på tribunen inden han fik sin første kontrakt.

Hvem husker ikke dengang hvor Frederik Krabbe hev en sejr hjem i overtiden ved, hængende i overliggeren at skovle den over mål. Eller dengang hvor han flækkede to tænder og alligevel spillede kampen færdig. Eller alle de gange hvor han har ligget og vredet sig i græsset, blot for at rejse sig og spille videre i smerte to minutter senere.

Krabbe nåede kun at få én skade i AGF, men den endte med at koste ham jobbet.

Jeg tænker tilbage på de kampe hvor vi havde Steffen Rasmussen, Anders Kure, Frederik Krabbe, Jens Gjesing og Michael Lumb i forsvaret. "Young Guns" bliver reduceret mere og mere, og jeg er bange for, at Anders Kure og Jens Gjesing også skal stramme sig an, hvis ikke de også er færdige i klubben når deres kontrakter udløber.

Det vil gøre ondt på mig, at se Frederik Krabbe tackle igennem for Horsens, Sønderjyske eller Randers (Gys!) næste sæson.

Vi glemte lige...

... at give Kudos til KP for den (bevares, forventede) udtagelse til U21-EM-truppen.

Nogle ustabile typer skal sies fra, inden det sådan rigtig bliver alvor, men der må Bordinggaard kigge andre steder hen. Læser du med her, Keld?

torsdag den 19. maj 2011

Seniorordning

Oprykningsmarch

Til trods for at det er den samlede fanscene som skal marchere gennem Århus' gader, så venter VHA spændt på en invitation til denne magnifique event. Og lad det være slået fast med syvtommer søm: VHA elsker at marchere, især stræk og med særlige kompetencer indenfor uptempo march, det er den med syvmilestøvler.

Så Hallå Århus United, er vi ikke fine nok eller hvad?

mandag den 16. maj 2011

Lidt mere om øverste hylde...
















Der har på diverse debatfora været lidt forvirring, efter det for nylig kom frem, at AGF igen satser på at tilknytte Simon Makienok Christoffersen. Mange debattører hævder således, at den lange angriber ikke hører til på den øverste hylde, som Brian Steen tilsyneladende er kommet for skade at love spillere fra før come back sæsonen efter sommerferien.

Vi kan her på sitet dog råde bod på den kedelige misforståelse. Efter at have konsulteret alle vores kilder tæt på klubben kan vi nemlig slå fast, at Brian Steen ikke på noget tidspunkt har lovet spillere fra den øverste hylde. Han skulle derimod tidligere på et lukket møde med klubbens sponsorer have fortalt, at klubben ville intensivere jagten på en spiller, der kunne den øverste hylde.

Og det er netop den rolle, næsten to meter høje Christoffersen er udset til at udfylde i truppen. Dermed skulle den diskussion igen kunne lukkes.

Silly Season Part et-eller-andet

Mange blogger.com-sider har været nede på grund af noget teknisk halløj, der sikkert kan henføres til Aserbadsjans Melodi Grand Prix-sejr, så vi har heller ikke kunne opdatere din yndlingsblog.

Lad os derfor samle op på de seneste rygter i det, der tegner til at blive det mest interessante transfervindue i et par sæsoner.

Navne, rygter og andet godt:

- HB Køges sushi-angriber Simon Makienok (*bækken-dask*) er ifølge agffan.dk ny mand i klubben. Lægetjek i dag mandag. Det sender så Sanel Kapidzic et andet sted hen, gætter vi på.

- OBs reservekeeper, Emil Ousager, så godt som bekræfter, at han hellere vil sidde på bænken i Aarhus end i Odensen.

- Duncan på folkeaktier.

- Morten Nordstrand vil ikke afvise noget. Det er vores vinkel på et klip på kanalsport.dk. Han var bomben i weekenden. VHA siger "køb".

- Tommy Bechman til AGF. Han har købt hus i Egå. Så er der vist ikke nogen tvivl.

- Farvel til Dan T. Han og familien har solgt huset og er rykket i en treværelses lejlighed. Så er der vist ikke nogen tvivl.

- Stephphan og Howard siger "Forlæng med Frederik Krabbe" (eller Joe, som de kalder ham)

torsdag den 12. maj 2011

Ny trøje igen-igen

Sådan ser endnu en ny trøje fra AGF-fabrikken ud. Den koster 699 kr., og så kunne man jo tilføje, at "ham Duncan betaler jo heller ikke sig selv", men den sti vil vi slet ikke gå på.

Næ, lad os bare åbne op for lidt billedfortolkning gymnasiestyle på det her foto, der viser trøjen - inkl. fuglebryst, "Stolte som få"-logo og noget med at blande blod. Det skriver de selv på moderskibet.

mandag den 9. maj 2011

Det går pt. ikke så godt














Åh ak og ve. Så skete det, der ikke måtte ske. Vi følte os uovervindelige, og troede at den allerede var hjemme.

Det er den ikke. Ifølge Thomas Thomasberg er vi pt. ikke længere det bedste hold i 1. division. Det er nu nogen, der hedder svanerne. Eller bare HB Køge. Det er surt.

Læs hele den triste historie henne på bold.dk.

OPDATERET KL. 15:14: Vores interne research-afdeling har fundet frem til, at vi alligevel stadig er det bedste hold i 1. division. Vi er derimod ikke længere det stærkeste hold. Vi beklager fejlen.

Daaaaame og vagabonderne

Hooliganisme er en grim ting. Det så man senest på stenbroen igår søndag, da en flok overordentligt granvoksne amfetamintosser (med skånsk påhæng) indtog Vesterbro Torv, for senere (alt for meget senere) at tage til New Firm (sic. med sick på) i Brøndby et sted. Sikke en flok tabere.

Desværre udspillede der sig for nyligt lignende scener i Hvidovre. Og nej jeg tænker ikke på den unge fyr på Knallert 45 der måtte eskorteres derfra, mens han sang om jyder og grise. Jeg tænker på den ubehagelige verbale kanonade en ung langhåret spiller fra Hvidovre måtte lægge øre til. Undervejs i 2. halvleg måtte han finde sig i tilråb som "daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaame" og "ensom dame 40 år", imens andre lømmeltyper piftede tillokkende og, efter hvad jeg kunne tolke, sendte decideret lumre blikke hans vej.

Vi ved ikke hvem der gjorde sig bort, men på vegne af dem vil jeg godt sige: undskyld Øssur M. Dalbud, der var nogen der gik over stregen. Det vil ikke ske igen.

Og send ham lige noget love @dalbud på det der Twitter.

Årets spiller: Peter Graulund

Selvfølgelig skulle det da være ham, når der nu skulle udpeges en Årets Spiller i Peterstrojkaens første leveår:

Tillykke til topscorer PG med titlen, der kom i hus med 62 procent af de 181 afgivne stemmer. Så vanker der sgu nok en ny Ed Hardy t-shirt og en fri-aften fra tvillingerne.


Og lad os så håbe, at Wammen som en sidste gerning inden Folketinget kalder, får gennemtrumfet en af vores brugeres forslag. Søren G. skriver:

"There can be only one. Og der skal rejses en statue af ham på Store Torv. Komplet med manke og store fortænder... og ild i støvlerne."

Listen:
PG: 62%
Martin J.: 9%
Arthur Sorin: 6%
Devdariani: 5%
Mark Howard: 3%
Stephphan: 3%
Hjalte: 3%
Steffen Rasmussen: 2%

Som tidligere skrevet, finder kåringen allerede nu sted, da de resterende kampe - det er bloggens, ikke Peterstrojkaens (officielle) holdning - er uden betydning.

søndag den 8. maj 2011

Bu-Bu-Bundesliga

Tillykke til Nando og Augsburg, der er rykket op i den bedste tyske række.

Betyder det også penge i den aarhusianske pengekasse?

mandag den 2. maj 2011

Journalistik 101

Mikkel Kirketerp?! Mikkel KIRKETERP?!?!

I 1657 kender vi ham kun som vores allesammens ildrøde kælegris. Sådan cirka.

søndag den 1. maj 2011

Årets spiller er...

Ja, det bestemmer du. Lige derovre →

For med fem kampe igen og oprykningen i hus, er det svært at tro på, at der bliver leveret på et fornuftigt niveau. Derfor.

Begrundelsen smider du her ↓

Su-Su-Superliga!