tirsdag den 30. august 2011

Jerry Lucenas fremtid

Han har haft sine problemer på backen i år, Jerry Ruben Lucena. Andetsteds antydes det at hans ellers så fine øjenbryn har hæmmet udsynet til spurtglade wings. Vi er hjælpsomme folk på Vesterbro og her er vores forslag til studsning. Med hvidt er markeret de tidligere bryn og med sort er med barnlig entusiasme appliceret Marlene Dietrich-esque eyeliner.

Selv tak, Jerry.




3 ting vi lærte fra mandagens kamp

*Jerry Lucena er ikke Suppens pt. stærkeste højreback.

*Horsens er på mange måder et ualmindeligt almindeligt jævnt fodboldhold. Der er meget palaver i den vide verden om de 2 store hold i Primera Liga, The Big Four i England og den skotske ligas uendelige forudsigelighed. Superligaen er ved at udvikle sig til en et-holds liga, med en helvedes masse middelmådighed. Og det er egentlig lidt kedeligt.

*Søren Berg har et urimeligt højt bundniveau. Han gjorde det igen mod Horsens. Missede flere nemme tæmninger og afleveringer, men formåede at hæve sit spil som kampen skred frem. Bravo Gårdmand Søren.

mandag den 29. august 2011

Loppens ankomst

Nu er den der. 110 procent sikkert. De pålidelige peruvianske medier siger det selv. Og de danske gør det også. AGFFAN.dk skriver at Raul har pakket kufferten. Og ikke nok med at han snart kommer (pt. 7), han rejser også med kuffert. Som en gentle-og verdensmand jo gør. Vi tipper vidende med sixpencen - sådan Raul.



Mad til folket #2

Mens Lodberg & Co går og gnider sig nervøst i skudhullet inden mødet med Skhirtladze og Landmanden, binder vi lige en af de ender, man så ofte glemmer.

Forleden kunne Moderskibet jo meddele, at der er fundet et inspektørpar til at stå for kaffe, Kung Fu-is og kridstreger på Fredensvang, men uden at forklejne valget af Hanne og Kim bliver vi nødt til at sige, at VHA rent faktisk var i spil til det sidste.

Kære VHA

Jeg har modtaget denne henvendelse gennem AGF. Jeg er usikker på om det er en seriøs henvendelse da der mangler
et CV samt nogle navne.

Hvis det er ment seriøst bedes CV m.m. fremsendes.

Med meget venlig hilsen

Bo Larsen

Kære Bo

Det var ikke helt seriøst. Men heller ikke decideret useriøst. Altså forstå os ret: Vi håber fandme, der kommer gang i hotdog-salget derude, og når tiden tillader det, er nogle af os glade gæster til reserveholdets kampe og nyder gerne en Frankfurter og/eller en Kæmpe Læske, men det ville ikke være godt at sætte os til at styre biksen. Ingen af os er fx ret gode til økonomi. Vi er egentlig heller ikke et par, selv om vi absolut ikke har noget imod, at mænd bor sammen.

Nå, men beklager, hvis du er skuffet - vi håber virkelig, at I finder den/de rette, som findes derude et sted.

God weekend!

/VHA

søndag den 28. august 2011

fredag den 26. august 2011

Brian Sting: Mesteren af spin og røgslør

Troede I virkelig på den peruvianske røverhistorie om Loppen?

Nå, velkommen til Oliver. Island/Peru ... what's the difference.



onsdag den 24. august 2011

Tænk hvis vi vandt i Lotto...















Mens mange af os lå og drømte om Åh! Donkor!, og troede at han ville blive vinduets helt store kanin i hatten, så  har Brian Steen åbenbart benyttet natten til endnu mere eksotiske forhandlinger.

Han er ifølge diverse mellemamerikanske aviser og hjemmesider rejst til Lima for at snuppe Perus mest eftertragtede fodboldspiller for næsen af OB, FCK, Villarreal, Athletico Madrid, Twente og mange andre små og store klubber. Det er noget med 4,5 mio. kroner, 30%-klausul til hans peruvianske klub, nogle århusianske købmænd osv.

Kort sagt: den vildeste lottokupon der nogensinde er handlet i Østjylland. Og i det her tilfælde er 'lottokupon' ikke benyttet som det skældsord, som det ellers har udviklet sig til henover de seneste transfervinduer. Lotto har altid være nervepirrende, og selvom risikoen for fiasko er enorm, så handler det jo bare om at fokusere på de 40 mio., som ligger og venter forude.

Mit eneste problem i den her sammenhæng er, at vi åbenbart ser ud til kun at få to år til at sælge ham videre. Så skal han altså hverken blive skadet eller bruge et halvt år til vænne sine 167 cm til de nordiske forsvarsspillere og deres glidende tacklinger. Men mon ikke Perus Messi kan håndtere den udfordring?

Han skal kort sagt bare slå Berg af holdet i en rasende fart og bevise, at han kan score endnu flere mål end landmanden. Go Raul! Go!

Tænk hvis vi vandt i Lotto... (den skeptiske version)

Det estimerede og i journalistkredse højt respekterede fodboldwebsite bold.dk, hævder at vi er endog meget tæt på Raul Ruidiazz. Først brokkede spillerens agent sig over den peruvianske klub. De var nogle døgenigte som ikke var til at handle med. Nu, blot kort tid senere, viser det sig at det var de slet ikke. Næ, Universitario de Deportes' presidente mente, at man var sågar rigtigt tæt på en handel der sikrede AGF 70% af spilleren til den nette sum af 4,5 millioner. Og så var den skid ligesom slået.

Men hvem er dette uslebne peruvianske inkaguld egentlig? En ung uprøvet spiller fra den peruvianske liga, med 4 landskampe, suspekt udseende youtube videoer og med agenter der hedder Shanks, Shucks og Ninmar Akcan. Virkelig? Seriøst? Har vi (eller Bricks eller Ceres) virkelig 4,5 millioner at skyde efter Ruidiaz? For real?

Hmmmm. Ikke overbevist. Havde det været Championship eller Football Manager, så var det noget andet. Men der skal satme sælges nogle Store Klaus, for at hente pengene hjem, hvis Ruidiaz viser sig at være den nye Danilo.

mandag den 22. august 2011

Simpel mandagserotik



På Vesterbro er vi afslappede og trygge ved vores seksualitet. Guderne skal vide, at en søndag på Skipper ofte udvikler sig til en omgang regulær grab-ass mellem assorterede småbørnsfædre.

Derfor, på denne mandag, dette suggestive billede fra heden. Flaunt it Glenn.

søndag den 21. august 2011

3 ting fra dagens kamp

*Jerry Lucena er stadig ikke højreback. Er Odonkor?

*Casper Sloth, asså, det kan godt være han er stjernen på u/20 holdet, når vi møder stormagter som...Nordirlands unge stjerner. Men når han møder Superligaens mellemvare, så er det ikke helt så prangende. Vi elsker dig Slothy og det skal nok komme. Men idag var en mager omgang (mayn)

*Uden at man sådan skal ha en FIFA prolicens, så har man i de sidste 2 kampe kunne se at der er store problemer med midtbanen. Vi tillader modstanderholdet mere skydeplads end en 14-årig knægt i Tivoli Friheden. Eller noget.

fredag den 19. august 2011

Idag i Enghaveparken

The Orb. Ren nostalgi.



Det er fra 18-19. Vi ses!

Oh! Donkor?!

Så er den gal igen! Brian Steen har igen haft feberdrømme, er stået op af sygesengen for straks at ringe til sin yndlingsagent for at tjekke, om endnu en uopnåelig (tidligere) storspiller skulle være interesseret i at skifte til en dansk nedrykningskandidat. Den slags SKAL jo prøves.

Historien melder intet om, hvorvidt David Odonkor seriøst skulle overveje, om han vil gå i Nando Rafaels fodspor og forsøge at få en skadsplaget karriere på ret køl i Århus.

Men hvis han gør, så kan vi være godt på vej til at opgradere Jeremiah White til en version med samme speed, samme tvivlsomme scoringsgennemsnit MEN med erfaring på et ekstremt meget højere niveau. Når han indimellem har været skadesfri har han spillet to slutrunder, spillet mod de største i Bundesligaen og Primera Division.

Jeg er ellevild med ideen, men jeg tror, det ender helt galt med laaange skadesperioder kun midlertidigt afbrudt af fantastiske kampe, hvor selv de hurtigste forsvarere i ligaen vil blive helt og aldeles til grin. Gi den gas, Brian Steen!

The blazer is back!

Du tvivlede på den. Du nærmest hadede den. Men nu er du nødt til at vænne dig til, at...


onsdag den 17. august 2011

Peter Sørensens buks

I et tidligere indlæg på denne blog, var denne signatur inde på nogle af de problemer der synes at manifestere sig i Peter Sørensens nyligste valg af kampbuks. Det har været fra himmel til helvede for en selvudnævnt beundrer af den stilige herrebuks. Vi er, folkens, på vej ud på et denim skråplan.

Eksempel #1



Dette billede viser ikke tydeligt den krise som Peter udstrålede efter Silkeborg, hvor buksen givetvis både var stonewashed, tæt i skridtet og (som denne signatur husker det) også med svaj. Dog kan man i på dette billede pege på 2 kritiske faktorer. Den første er de prægede områder på lårene. Jydske Bukselov (af 1768) stipulerer at: "sågar man skal have skjorte i buks, find da en anonym buks". Det er også værd at kommentere at skjorten tilsyneladende er ved at sprække, Bruce Banner style. Det andet er at Peter er veludrustet, der er ikke plads til Peter i disse bukser. Mere om denne problemstilling i næste eksempel.



Eksempel #2



Problemet her er tydeligvis at bæltet Peter bærer, accentuerer det der sidder under bæltet. Hvilket, og det gør mig ondt at sige, bibringer den effekt at Peter tilsyneladende er iført skridtbeskytter eller Mankini. Uheldigt.

Denne signatur drømmer sig tilbage til de knapt så eksperimeterende tider, pre-denim årene, hvor der nok var (og stadig er) skjorteissues, men hvor de var pakket ind i noget anonymt fra Mr. Jardex. Peters skifte til det mere moderigtige denim er fulgt i kølvandet på et par omtumlende runder af Suppen. Tilfælde? Intet er tilfældigt i det her game.

tirsdag den 16. august 2011

Sådan en aften...

...burde man virkelig læne sig tilbage og nyde en iskold plzner.


3 ting vi lærte fra mandagens kamp

*Jerry Lucena er IKKE svaret på den ny-problematiske højreback position.

*Peter Sørensen har en forvirrende smag i denim-ben-produkter. På det seneste har der været en kombination af kassebuks, med stonewash og ekstra lårplads. Hans bukser kræver en længere analyse. Det kommer vi ind på senere.

*Denne sæson handler om simpel overlevelse.

torsdag den 11. august 2011

Er Martin den nye Bjørn?

Husker du BPD's referater fra AGF-træningerne? Dem knuselskede vi.

Det var der, det danske vejrlig på poetiske vis blev kædet sammen med De Hvides gøren og laden på Fredensvang; der vi fik et ordentligt indblik i, hvad der skete på græsset, når det ikke var kampdag.

BPD skrev for mtac.nu (var det ikke?) og gjorde det så godt, at vi forsøgte at hive ham over til den vesterbroske side som en slags jysk stringer, men vi var for sent ude: BDP skulle gøre sit land ære og bagefter på højskole, så det var ham ikke muligt at fortsætte med store og små meldinger fra de AGF'ske træningspas.

Nu kan vi med glæde konstarere, at den altid boblende fanscene har fundet en værdig afløser i Martin fra agffan.dk, der i den grad fylder skoene ud efter BDP.Vi kan ikke udelukke, at det er os, der er en smule bagud og at han skrevet i lang tid, men bedre sent end aldrig og alt det der...

Vi iler med at anbefale seneste ord fra Martins gyldne poter, der blandt andet beretter om en nyklippet Anders Nielsen, en uskarp Søren Larsen og besøg fra Baronen, der blev set forlade Fredensvang sammen med AGF's bedste filippiner.

For god ordens skyld: Ironi er ikke anvendt. Det er soooo last century.

mandag den 8. august 2011

Hvem ka?

Sanel ka! Håber jeg. Bon chance i FC Fredericia kære Sanel. Og stik lige mini-mund-minus-læbe fra Nordjylland en kindhest inden du kommer hjem.

Bjæf! Bjæf!

- Jeg synes, at jeg har overskud, men jeg bliver jo taget ud hver gang. Så er det ikke så nemt. Jeg skal åbenbart bruge krudtet i løbet af 45 eller 60 minutter. Men så må jeg jo gøre det, siger Graulund til spn.dk.

Og resten her.

fredag den 5. august 2011

Fra os til dig

Der har været lidt stille her på bloggen den sidste uges tid, men sådan er det, når vi arbejder med store ting i kulissen. Det der begyndte som en strøtanke førte nemlig meget mere med sig, end vi havde forestillet os.

Vi har brainstormet, været til udviklingsmøder, konsulteret byens skarpeste web-hoveder, tænkt os mere om, snakket med grafikere og AD'ere, besluttet os for at arbejde sammen med Supertusch og endelig slået hul på sparegrisen for at kunne give dig ...
denne hjemmeside. 

Selv tak.