mandag den 29. april 2013

På vej mod Europa

Dankortet virkede ikke på Østerbro. De VIL bare ikke tjene penge, men så var det jo rart, at Dino-Arm og Bandage-Fjæs sørgede for en tålelig dag i Parken. Det var lige, hvad vi trængte til.

Flere 0'er i den rigtige ende, som man(d) siger i vores kvarter. 

torsdag den 25. april 2013

Oooh la la!

Lionel Messi, Robert Lewandowski, Oleg Salenko og....Lars Windfeld!

Den er god nok. De er med på samme liste. En liste som denne signatur ikke kunne tolke med sit knapt tålelige skole-fransk.

Il y a quelque que veux translez cette texte, sil vous plais?

Ils ont ici

fredag den 19. april 2013

Hunden Light



Jesper Lange (ham til højre, ik') bliver lige om lidt præsenteret som ny i hvidt efter sommerpausen. Vores troværdige vandrør siger, at det desværre ikke fremgår af den kommende aftale, om det bliver i Superligaen eller 1. division

Vi har danset omkring Lange før, men lad os da bare for god ordens skyld gentage, hvad Brian "Kan Man Sige" Steen har sagt ja til, mens Filosørensen tog sig en tiltrængt lur: Dybdeløb, aggressivitet, fight. Ikke så mange mål, men det har vi jo ligesom prøvet før. Og lige nu.
Det vi siger er: Lange er aspartam-udgaven af Graulund. Fattigmands-Peter. En vare fra den hylde, der lugter af blød mellemvare. Sådan må det nødvendigvis være alt taget i betragtning.

Fik vi forresten sagt velkommen til? Det skal nok gå det hele.