torsdag den 24. oktober 2013

White

Bemærk at vi bruger ordet/navnet White her. Graulund bogen er nu blevet en ting som man diskuterer i fagblade og i kredse hvor man er gode til  jura.

Og naturligvis kan (og skal) man være kritisk overfor klubben og sine arbejdsgivere i al almindelighed, men den mediale mudderkastning der pt. pågår kan ingen være tjent med. Og her har Peter Graulund et stort ansvar.

Og til Søren HC, som jeg ved nogle gange læser med på dette ydmyge medium: hvordan er samspillet mellem Søren AGF-fan og forfatter-af-kritisk-biografi Søren? Det virker som om at der er mange kasketter i spil for øjeblikket. Grundlæggende skal der vel sælges nogle bøger, men måske er fornemmelsen, at PR kampagnen ikke er særlig elegant.

onsdag den 23. oktober 2013

Graulund

Nogle gange ligger signaturen vågen om natten og tænker. Nogle gange på økonomi, andre gange på projekter der kræver værktøj, men ofte er det dog tanker om AGF der fylder mest, i de søvnløse nætter.

I nat rundede tankerne Graulunds rolle i medierne de sidste par dage. Faktum er at han givetvis taler sandt, når han skriver at PS taler nedladende. De fleste har vel en fornemmelse af at Valdano er en hoven krabat. Og der er heller ingen tvivl om at Graulund har et specielt forhold til vores allesammens Gymnastik Forening.

Og så alligevel er der noget der skurer. For hvorfor er det lige at han har behov for at gøre regnskabet op? Er det for at skaffe retfærdighed for de "store spillere" (Larsen, Berg og Howard) som er blevet 'hånet? Eller er det fordi han har en bog til salg?

Svaret ligger desværre nok mest i det sidste. Og er det så egentlig så ædelt at fortælle sandheden når det er med et kommercielt sigte? Og burde Graulund ikke, hvis han nu for alvor elskede klubben så højt, have holdt kritikken internt? Hvem er det præcis der får noget ud af at han offentligt italesætter forhold i klubben? Udover hans forlægger forstås.

tirsdag den 22. oktober 2013

Dommedag Nu

Vi sagde det tidligere. At så længe vi blev ved med at vinde kampe, så ville det ikke betyde noget at der var rod på de interne linjer. Peterstrojkaen valgte (ganske nedladende iøvrigt) at lade være med at vinde 5 i streg og nu er fanden jo løs.

Flot ikke at lytte til råd, Valdano, meget modent.

Og så iøvrigt

Kære Graulund,

du er død for os............





































Omend, ikke rigtigt. Vi elsker dig stadig, men man skal være lidt brysk når man er i modvind. Shout out til Marky Mark og hans Funky Bunch feat. MC Agronomen og DJ Følsomme Søren.