torsdag den 31. maj 2012

Den Gamle er Det Nye

Hållakæft vi er glade for at kunne skrive trykke versalerne i bund og skrive T I L L Y K K E til Der Atle.

Primært fordi han i den virkelige virklighed har set Kniven iført den moderigtige kombination af tern og det-ligner-striber-men-er-tern; sekundært fordi han er kåret som Årets Spiller i den eneste rigtige afstemning for den slags.


Med hele to stemmers forspring ned til Lars Martin Jørgensen var vi aldrig i tvivl om udfaldet - så tak for det, og tak for de i alt 185 stemmer. Og lad os så lige mindes Peter Sørensens - i øvrigt årets 3. bedste spiller - ord, da vores yndlingsnordmand (ok, sammen med Flexness) blev signet:

»Han kan det, som alle hold i Danmark efter min mening sukker efter. Han er en stopper, der tager sine egne dueller, har styr på kæderne, og han er god til at starte spillet op nedefra. Han er en klar forstærkning af holdet, og han er bedre end Dan Thomassen, især når det handler om opspillet. Som jeg har sagt tidligere og også skrev i min bog, så synes jeg, at Atle Roar Håland er blandt de tre bedste stoppere, der har spillet i den bedste danske række de seneste fem år,«

mandag den 28. maj 2012

Beef med Kniven. Igen.

Den her har været svær. Én ting er Gentleman-Finn, noget andet er Kniven. Vores egen sportschef; the man with the plan.

Vi har tidligere været efter ham, da menuen stod på Der Atle tilsat tern-i-tern. Så var der Jens Jønssons karry-eventyr, som vel skulle være taget i opløbet. Og så Habibi-gate.

Indrømmet: Det har ulmet i noget tid, og vi har sgu været i tvivl om, hvordan vi skulle tackle Knivens returtackling.
...


Til rette vedkommende

I VesterbroHardcoreAGF er vi i vildrede. Først og fremmest er vi usikre på, hvem denne skrivelse skal stiles til. Almindelig mand-til-mand-logik ville tilsige, at vi tog snakken med Kniven, da det er ham (igen!), det handler om, men sidste gang afstedkom dialogen jo ikke noget godt, kan vi konstatere.

Vi taler naturligvis om det, der på Stenbroen kaldes Habibi-gate. Det, der burde have trukket samtlige overskrifter landet over (i øvrigt: Godt kommunikativt trick liiiige at trække offentliggørelsen til dagen efter ikke-tsunamien. Golfklap.) - nemlig Habibis underskrift - er jo druknet i et par hvide albuelapper på en ellers stilig jakke. Knivens jakke, naturligvis.

Hvem gør noget og hvornår? Der er SÅ mange muligheder, Brian, og vi nævner i flæng: Martino og Den Smilende Dræber har boet i Italien og har gode kontakter (sidstnævnte kan dog være lidt svær at fange, eftersom han konstant jagter en Cavling), Jens Ørgaard har sublime kontakter på heden og Mark Howard er bare cool.

Bed om hjælp, Brian. Det er ok.

Med bekymrede hilsner

VHA


Kære VHA,

Sportschefen er noget forundret over jeres kritik i Habibi-gate og synes, at det er ved at udvikle sig til en personlig hetz. Men bare rolig: Når man har prøvet at løbe på banen til et lokalopgør i tyrkisk fodbold, kan man også klare en verbal skraldemandstackling i ny og næ fra en blog.

Han kan dog ikke helt forstå, hvorfor han skal klandres for at være flere skridt foran sine kollegaer, når det drejer sig om moderigtige beklædningsgenstande. Den omdiskuterede jakke med de hvide lapper findes eksempelvis endnu ikke i butikkerne.

Men for nu at være konstruktiv og dialogsøgende: Han vil med glæde se frem til at modtage fotos af, hvordan en sportschef bør gå klædt - alternativt fotos af, hvordan VHA's hippe bloggere går klædt, så han kan få lidt inspiration til fotoseancerne i forbindelse underskrivelse af kontrakter med fremtidens Habibi'er.

Med venlig hilsen
Bo Jensen
Kommunikationsmedarbejder

...
Altså: Vi kender godt vores værd, og det der med at yde gratis konsulentbistand byder os principielt imod. Men skulle du, kære læser, evt. ligge inde med fotos af sportschefer, der er klædt på en måde, der er ung, fresh, hype eller cool, vil vi foreslå, at du gi'r Kniven et praj. 

torsdag den 24. maj 2012

Mening med galskaben

Mail til FC Midtjyllands brand manager (jo, det hedder det) Torben Kølbæk:

Hej Torben

Først og fremmest: Tillykke med medaljerne, som I fik med hjem fra Aarhus her onsdag aften. I vandt jo faktisk en af de tre kampe mod AGF i sæsonen, og det bør da kaste lidt af sig.

Det gode ved at kommunikere med sådan nogen som dig er, at vi ved, at du har fingeren på pulsen. Ikke kun hvad angår tingenes tilstand på heden, men også ude i medievirkeligheden - således er vi ret sikre på, at du følger med her på bloggen.

Og når det nu er dig, og når du nu kommer fra den vestlige verdens modecentrum (og vi i øvrigt ved, at du selv er typen, der gerne går forrest med den nyeste brillemode og spidse hvide sko af skind - taler vi egentlig slange eller krokodille?), har du selvfølgelig også bidt mærke i, at vi har været lidt efter Brian Steen Nielsen, som er gået helt bag om dansen i flere tilfælde. Torben - vi taler jo tern i striber, der ligner tern, samt lapper på albuerne. Jeps - det er ok at få lidt gåsehud. Af den grimme slags.


Nå, men alt dette for lige at høre, hvor filmen er knækket i Herning. Glen Riddersholm har jo været lidt efter Peterstrojkaens leder, som han angiveligt har kaldt "det skaldede æg", hvortil denne har repliceret, at Glen i visse kredse angiveligt går under navnet "Gentleman-Finn". Alt dette fik et pudsigt twist, da Gentleman-Finn pludselig - og kort før kampstart - dukkede op med farvet hår. Man kunne stadig se, at der er lidt tyndt på toppen, men der var da ellers puttet noget kulør i lokkerne.


Det nye look blev toppet af en sko-detalje, som heller ikke lige er set på disse (altså østjyske og/eller vesterbroske) kanter måske nogensinde - nemlig kombinationen af fodboldstøvler og jakkesæt.


Torben: Vi taler Christian Andersen møder Balotelli møder Elisabeth Taylor møder David Nielsen. Og så i skikkelse af Gentleman-Finn, som fraregnet de lidt specielle øjne egentlig er en forholdsvis pæn mand. Kan du løfte sløret for, om der er tale om 1) et strategisk modevalg, 2) et øjebliks kådhed, 3) et tabt væddemål med Kristian Bak eller 4) et symptom på en personlig midtvejskrise under opsejling?

Med sportslige hilsner


VesterbroHardcoreAGFMail fra FC Midtjyllands brand manager (jo, det hedder det) Torben Kølbæk:

Dejlig velformuleret mail. Griner stadig.

Go aften i Århus – sjovt at opleve, at da FCN scorede, jublede hele stadion. For en ting kan fansene være enige om: At være imod FCK.

Og til dit spørgsmål – der er tale om et tabt væddemål – se interview her: http://www.fcmtv.dk/fcmtv.php?id=ecc4e2648c21566c7f018ad43e07fdab&page=3

PS: når du nu nævner mode – så må jeg lige linke hertil: http://www.fcm.dk/index.php?ID=6&nyhedID=9593&mode=laes_nyhed&topID=5

Held og lykke i Europa. Gode oplevelser i vente.

Med sportslig hilsen

Torben Kølbæk
Brand Manager

Vi ville gerne have bragt et billede, men der er lige noget med nogle rettigheder. Og på den anden side - det ser altså heller ikke for rart ud.

Og vinderen er...

Ja, vi ved jo godt, at Der Atle er Årets AGF-spiller 2011/2012, men vi må nok hellere smide det til afstemning alligevel.

Kryds af derude til højre.

Derovre ---------->

mandag den 21. maj 2012

AGF i Europa

Så bliver det igen tid til en tur i Europa. Ud og måle sig med de (næst)bedste fra rundt omkring i det efterhånden var ude. Sidst denne signatur overværede en europæisk topkamp, var da John Stampes modige drenge tog imod Publikum Celje i TOTO cuppen. Det smagte af mere.

Det smagte af aftener på Stadion, som da man var lille, mod Celtic, AIK Stockholm, Barcelona, Steaua Bucarest, Nantes og hvad de alle sammen hed. Og nu er det blevet tid igen, til minimum en enkelt kamp mod det (næst)bedste Europa har at tilbyde.

Bert Kassies leger lidt med seedningen og de hold der er med. Og som han får regnet det ud, så optræder vi første gang i 2. runde. Og hvem kan vi så være heldige at støde ind og hvor skal man hen på lynvisit engang i Juli?

Her er et par af denne signaturs ønskemål:

Bohemians Dublin

En tur til Dalymount Park for at møde Sigøjnerne med rigeligt af hvad ønskeøen har at byde på af listige fristelser til Frederiksbergs nyeste tifosis - UFF (Ultras Fraktion Frederiksberg, Ubehagelige Fucking Frederiksberg eller Unge Fædre Frederiksberg, alt efter temperament).

Se også: Sligo Rovers

Bangor City FC

Det lyder syndigt og kan blive årtusindets bedste away. Intet mindre. Fantastisk natur, fine museer og det nordlige Wales' bedste trekking faciliteter. Get in!

Inter Turku
Joukkuetietoja, ottelutaulukko, kuvia juniorijoukkueista, seurakertomus, fanituotehinnasto ja foorumi. Midnatssol, samer, kniv i bæltet og sauna. En anderledes away mod FC Inter. Slet ikke dumt.

Og desuden er der en masse labre østhold vi også kan møde, men de får sin egen post en af de kommende dage. En away til Baku? Mjooo, tak. Åndenød

Arhmenaltså... der sker ikke for meget herinde, og det beklager vi. Sandheden er, at der sker en hel masse, og vi tumler med en masse ting, som kræver energi. Vi nævner i flæng: Solstik, Europa-feber, mailkorrespondance med Aarhus' borgmester og ikke mindst en beef med Kniven, som vi vender tilbage til inden længe. Vi skal bare lige have styr på detaljerne med advokaten først.

Hold ud, folks. Og tjek lige, hvor længe passet er gyldigt. Uanset om det er Inter eller Mönchengladback, der skal ha' på munden efter ferien, skulle man jo nødigt ende i et skur bag en eller anden grænse med syv ubarberede toldere, vel?

tirsdag den 8. maj 2012

Du tager fejl, Carsten Vagn

FCK's blæksprutte (eller 'sportsdirektør og cheftræner' som de kalder det i den klub) Carsten V. Jensen er blevet ramt af en ordentlig omgang mismod. Og så på det værst tænkelige tidspunkt: lige før den store superligafinale.


Årsagen er, at hele nationens grænseløse kærlighed overfor kjøbenhavnerklubben med de stolte traditioner pludselig er som forduftet. Efter at have støttet dem i tykt og tyndt på deres heroiske kamp mod toppen, er vores støtte ikke længere den samme, nu hvor de har brug for os i kampen mod opkomlingene fra FCN.


- Det er i bund og grund dansk mentalitet og især mediernes dagsorden. Når nogen først har løftet sig forbi gennemsnittet og står løftet, er det næste så at pille dem ned igen. Jeg tror, der er mange, der gerne ser os pillet ned. Det er hele psykologien i det, der sker nu.


Nej, Carsten, det er ikke det, der sker. Jeg kan nemlig betro dig med en velbevaret hemmelighed, som du er blevet forholdt: Vi har haft det svært med jer hele tiden. Lige fra den allerførste dag. Og selvom de stærke negative følelser er svækket en del med årene (I er jo blevet lidt halvkedelige med tiden), så er opbakningen til jeres projekt på samme lave niveau som altid.


Vi var der mod Viktoria Plzen, mod ND Gorica, SK Hradec Králové og igen mod APOEL Nicosia. Altid klar til ikke at bakke jer op. Så intet er forandret. Ingen jantelov herfra. Vi kan bare ikke rigtig lide jer. Og det er sikkert gengældt.
Så op med humøret, Carsten. Det er ved at være sommer, og du skal ikke tage det personligt.

tirsdag den 1. maj 2012

Kalder de dét et æresfad?!

Hvad filan sker der med Hulkens æresfad? Man forstår, han har lidt svært ved at finde en passende grimasse, når en eller anden har smeltet hans fad om til et forvokset fingerbøl...

AGF gør ikke noget ud af at grave i miseren. Så er det sgu godt, vi har en kritisk presse her til lands. Siger jeg bare. Og kom nu ikke med den der om, at 'Nu har de altså rettet det på hjemmesiden', vel.