mandag den 19. februar 2007

Mad-tip: Bryster

Ja, det er et billigt trick sådan at fange læseren på den måde. Men billige: er det ikke det, vi er på Vesterbro? Det tror jeg.

Ugens brandvarme anbefaling udi mad har sit epicenter lige deromkring, hvor Istedgade bliver til noget andet. Fiskebiksen i nummer 109 er nemlig, som Andreas har nævnt det i tråden om god service, et fint sted med diplom og alting.

Og har man sagt fisk, må man også sige fugl. Så det har de også. Og så nærmer vi os sagen:
2 stk. hjemmerøget andebryst for en 100-mand. Jeg siger det bare. Guf. Og et enkelt bryst er nok til to, så der er til et par dage.

Her har vi at gøre med et sæt fugl, der bare skal tages ud af køleren, få stuetemperatur og så skal skindsiden lige et par minutter på den varmeste pande, du har.

Servér til en salat af kartofler, kogte bønner, feta, cherrytomater og en sjat sennepsdressing.

Du kan i øvrigt hilse på de glade ejere af butikken, Pia og Steen, lige her: http://hjem.get2net.dk/fisk_istedgade_109/Forside.htm

Ingen kommentarer:

Send en kommentar