torsdag den 22. december 2011

Breaking: Er en stor-rokade under opsejling?

Tidligere på måneden udtalte Brian Steen, at det kommende transfervindue ville blive hektisk - uden at komme nærmere ind på hvorfor. Vi var sikkert nogle stykker der tænkte 'Fint, jeg elsker et vindue med godt med gang i gaden', men jeg var nok heller ikke den eneste, der undrede mig over, hvorfor vinduet nu også skulle blive så hektisk.

For sagen er jo, at vi allerede har hentet to unge kantspillere, der både skal forynge vores midtbane og gøre den bredere, og så er der vel ikke mange, der regner med meget mere end en højre back og en angriber. Lyder det ligefrem hektisk? Det synes jeg ikke. Slet ikke når Adam Johansson og Morten Nordstrand allerede er på kornet, og kunne ligne realistiske forstærkninger.

Men det var indtil i dag, hvor vores nye kærlighed, Adam Eckersley, pludselig blev sat i forbindelse med Reading og Feyenoord. Hvis den flirt ender med et salg, så står vi med et hul på venstrebacken, som hverken Adam Johansson eller Kirken vil kunne fylde helt ud i en forårssæson, der står i medaljernes tegn. Kunne det betyde et spektakulært come back til Lumb? Med en ny strategi for at spille sig med på et slutrunde-landshold? Interessant perspektiv.

Og er Eckersley så den eneste overraskende udadgående transfer, der kunne være på vej? Måske skal Brian Steens udmelding tolkes som et stille forvarsel om flere overraskende salg, der skal styrke årsresultatet. Helt fint, så længe der kommer næsten transferfrie erstatninger den anden vej. Eneste problem: kontinuiteten afblæses og måske dermed også medaljesnakken? Lad os se det fra den lyse side og håbe på et endnu stærkere forårsmandskab.

Vi følger naturligvis sagen tæt med en reporter på vej til Skt. Petersborg netop nu. Opdateres.

4 kommentarer:

Søren G sagde ...

Det kan blive langt mere fjollet end det...

* Bojan Djordjic sender julehilsen til GF-fans på Twitter. Tilfældigt? Næppe! Er han i færd med at blive omskolet til ventreback? Formentlig!

* Raul Ruidiaz taler ikke et ord europæisk, og BSN forhandler derfor med en anden, målscorende peruvianer, til at holde Raul ved selskab ude i Tranbjerg

* Nikoloz Gelashvili, Zestaponi, Georgien, 108 kampe 64 mål?

* Leon A-landshold som standard-situations-træner?

Så er det bare at vente og se, hvilken mærkelig knogle Lange Larsen brækker her i februar...

Andreas Mikkelsen sagde ...

Der lader til at herske den generelle misforståelse, at bloggens skribenter skulle være ude i et evigt ironiens og morsomhedernes fakkeltog.

Men det er som sagt ikke andet end en misforståelse. Vi formulerer os måske til tider lidt uklart, men det her indlæg er ligesom de fleste andre gravalvorligt.

Meget af forvirringen skyldes formentlig den aflyste mesterskabsfest forrige sommer. Mange troede hele vejen igennem, at det hele var for sjov, og at der slet ikke var nogen aftale med Olof Persson om at synge 'Hvor skal vi sove i nat' osv. Men den fest var absolut alvorligt ment, og skulle ikke have været opfattet som en ironisk kommentar til, at vi aldrig nogensinde vinder noget som helst.

Jesper sagde ...

"...ligesom de fleste andre gravalvorlige...".

ALLE indlæg er da gravalvorlige? Må vi lige be' om vores himmelblå (og en højre back og en angriber), tak!

Laust, aka meget træt fraktion Brønsgøj sagde ...

Så sort som i gamle dage. Marcherepulver til alle, jeg kører til Gråsten i morgen kl. 9. Nogen, der skal ha et lift?
Lumb: Kun hvis det er fri transfer, og tæppet følger med.