På bagkanten af 2011: Godt nytår og velkommen til '12 - året, hvor GF igen skal til at spille europæisk.
Bloggen rundede det forgange år af ved at fortære et grisehovede, og det var så aparte en oplevelse, at vi bliver nødt til at dele den med jer her midt i de evige rygter om Loppen og Nordstrand.
Altså, det er sgu ikke helt for sarte sjæle og folk, der har det anstrengt med at at komme helt tæt på fødekæden, ører der popper op (sprøde som grisebolcherne fra slagteren) og (andres) tænder i maden, men smagen fejlede som sådan ikke noget. Mørt.
You do:
Svitsede skalotteløg, hvidløg, bacon (pig vs. pig), borlottibønner, hvidvin, timian og fond tilsat salt-gnedet hoved. 4 1/2 time ved 150 grader. De sidste tre kvarter tilsat kartofler. Værsgo.
Lav noget tilbehør med syre.
2 kommentarer:
Uhh, ville gerne have smagt sådant et sprødt øre, tilsat god med havsalt! Mums
Er det ikke svært at fjerne ørevoks på sådan et svin?
Send en kommentar