torsdag den 29. september 2011

AGF: På søndag får vi endelig modstand

Du tror, det er løgn, men redaktionen har fundet frem til et enkelt punkt, hvor AGF og FCK faktisk har noget til fælles. Til Sporten.dk udtaler FCK's Thomas Kristensen (som aftenens modstander fra Belgien helt overraskende ikke kender noget som helst til!), at FCK i den næste kamp endelig får den modstand, de sukker efter til daglig i superligaen.

Og timingen er jo nærmest guddommelig forud for søndagens kamp i København, hvor de fleste århusianere vel har det på præcis samme måde efter fire sejre i træk: endelig får vi forhåbentlig modstand efter en halvtrist periode mod lunkne superligamodstandere. Respekten og niveauforskellen er simpelthen blevet for stor.

Så FCK, spar på krudtet (og halogenlamperne) før weekenden, så vi omsider kan få lidt spænding tilbage i vores superligakampe. Vi glæder os.

8 kommentarer:

Kalle sagde ...

3 stensikre til de rigtigt hvide. Det er kun det der kan være facit søndag aften. 1-3, med 2 fra Lune Larsen og et vildt langskudsmål fra Sorinenbauer.

Det stod skrevet i kaffegrumset imorges, den er god nok, glæd jer!

RaffBone sagde ...

Hold nu kæft jeg glæder mig. Det kriller allerede i maven ved tanken om ringen for ørerne, øl ned ad nakken og Grauhundens venstreskøjte. KOM SÅ DE HVIII!

Kalle sagde ...

Grumset sagde Larsen og Sorin. Siger bare.

RaffBone sagde ...

Jeg er mere til rødvins bærme læsning i flasken fra i går. De siger klart Graulund. Det der lidt bløde, krøllede look med ca 8 års erfaring på rette hylde er ikke til at tage fejl af.

LeffeJan sagde ...

Har skilt skum og tis på urinalet i Mosegry, og konklusionen er et Rorschach motiv af en jublende PG. 0-1, nøjagtigt som i 2009.

Anonym sagde ...

@Leffe Jan
Tror det er min spådomsurin fra sidste opgør du har spottet. Jeg tror helt og holdent på 0-3 sejr til de Hviiie' på hattrick af vores filipinske storspiller, Lucena.

Mathias sagde ...

Spådomsurin. Nyt ord i ordbogen.

Anonym sagde ...

Ja! Hvem havde forudsagt franskerens succes i centerforsvaret?