fredag den 15. marts 2013

Siden vi sidst mødte Odense Boldklub (en slags ikke-deprimerende optakt til en 6 points kamp)

Der er sket så meget. Ny sprudlende pave-person, Bendtner og meteoritter i Rusland. Hvad der ikke har ændret sig så meget er den frustrenede mangel på kontinuitet som Peterstrojkaen har fremvist. Siden vi vandt 4-2 i Odense er der spillet 8 kampe. Vi har vundet en fodboldkamp siden vi sidst sås med Troels Bech, konen og de 8 børn.

Derudover har vi hevet frustrerende og ikke helt urimelige uafgjorte hjem mod FCM og SIF (hhv. 1-1 og 3-3) og tabt klart til FCK, FCN, ACH, EFB og BIF (2-0, 2-0, 2-0, 2-1 og 3-0). I ingen af disse nederlag er vi blevet snydt eller har spillet til sejr - hvordan vi sluttede sæsonen på en 5. plads er en gåde.

I de sidste 8 kampe siden vi sidst mødtes med Troels (BA i italiensk, "intellektuel", glad for metaforer, lange gåture og store smykker) har så angrebsstærke navne som Jens Jönsson, Petri Pissrenden og Kasper Povlsen scoret mål, mens mere usuale suspekter som Stephphan, Aron og Mate også har scoret. Vi har scoret 7 mål i de sidste 8 kampe og 2 af disse stod Aron for. Det er ikke fordi at det lugter af brandvarm angriberform.

*edit* Og man kan se PS surmule og Satin Tommy være Satin Tommy i det der fodboldprogram med Nick Horup. Her nævner de også de 8 sidste kampe. Google it kids.


Ingen kommentarer: