fredag den 9. november 2007

Au revoir pour un con



Hader at sige det, men altså, hvad sagde jeg? Bye bye Killer og husk at nej betyder NEJ!

5 kommentarer:

Andreas sagde ...

Hans højdepunkt blev desværre hans tilsyneladende hyper cool (udtales på fransk) optræden ved den der sære fredagsbar i en sø, de plejer at holde i Århus.

Hvis han var lige så hyper på banen, så havde vi set klasse. Good luck, superstar.

Kalle sagde ...

Gak sager, som dog klart overskygges af Linderoths exit i Viborg. Hvad sørensen er den af? Og hvad kommer det til at betyde for kampen på mandag? Spændende!

Anonym sagde ...

Medblogger johnalvbage på sin blog:

"Dagens citat nummer et: ’Life is a shit sandwich, and today is just another bite’. Skotsk udtryk. I dag tager jeg en stor bid af den sandwich… kan jeg jo sige."

(http://www.bold.dk/nyt/?vis=76073)

Anonym sagde ...

Savner lidt updates omkring forbandelsen i Viborg. Er de 3 redaktører allerede gået i vinterhi?

Utroligt man stadig kan være fro næsten en uge efter. Selv Skouby er gald http://www.stiftenblog.dk/showpost.asp?bid=960&pid=5609

Mr. Bonghår alias Jackson 5 wannabe viste aldrig noget der lignede klasse ud over at han fik skubbet en FCN mand ind i White så han blev udvist.

Giv Vester chancen på bænken og det bliver stort, når han kommer ind og laver en Jon Dahl inderside til 2-1 på mandag i overtiden og får manet det sidste spøgelse i graven.

Andreas sagde ...

Nej nej, ingen vinterhi her! Der lades bare meget kraftigt op til de sidste afgørende kampe. Og ikke mindst til en meget fjollet fjollesæson, der jo officielt starter ved slutfløjtet af FCM-kampen.