søndag den 2. december 2007

Ønskeseddel

Før i dag stod der "sejr over traktortrækkerne" på min ønskeseddel, og det ønske blev jo ligesom opfyldt.

Ellers har efteråret budt på andre dejlige ting som Anders Kure, Kari Arnasson, ligaens topscorer og Ove P. med ny personlig neglebidningsrekord,

Hvad står der på din AGF ønskeseddel for de næste 3 1/2 måneder, før det bliver marts og det hele kan indfries?

5 kommentarer:

Andreas sagde ...

Før jeg sætter mig med kuglepennen, og begynder på årets ønskeseddel, så vil starte med at skyde en ofte udtalt misforståelse ned:
Der er IKKE fire måneder, til drengene løber på banen igen! For allerede om tre måneder og tretten dage står den faktisk på udekamp mod AC Horsens. En kamp, hvor vi for alvor kan spille os op i nærheden af den 8. plads, der SKAL høstes i sæsonen her!
Jeg glæder mig allerede til træningskampene, og til billederne af Niels Kristensen og Luffe, der med huer, lange træningsbukser og store smil vil indlede kampen om pladserne i 11'eren. Vi bliver stærke til næst' år!

Anonym sagde ...

På min ønskeseddel står, at mountainman, esset, svenskeren og den midtjyske Jønke lader skægget stå. Det bringer held, for fanden!

Og så bliver jeg i øvrigt lidt ked, hvis vi ikke får en ny spiller. Jeg har ikke taget endeligt stilling til om vi har brug for nogen, men det er bare meget rart at have en ny profil man kan interessere sig for i BPD's trænings(kamps)referater og som man kan bygge op til uanede højder.

Gi' en solid svensker, en spændende østeuropæer og et divisionstalent, Brian. De skal tilsammen dække venstre back, venstre midt og angreb. Dertil kommer selvfølgelig 3 nyoprykkede talenter (fx Povlsen, Lyng og Høegh, som jo allerede har snuset)

Exit: THansen.

Evt exit:
- Kim Madsen (perspektivløs hvis Luffe bliver rigtig klar og Kure/Krabbe kan holde stilen)
- Foldgast.

Altså 1-3 spillere der hæver en ornlig zuperligaløn.

Johannes sagde ...

@ don tapa:

På exit listen kan vel også tilføjes en lidt glemt yndling, nemlig den gode Charr Charr Superstarr, der vel har rigtig langt til spilletid.

Deruodver er det vel spørgsmålet, om antallet af keepere i truppen er korrekt.. Ikke at nogen vil betale for Hyldgaard, men alligevel!

Men på indlisten står hos mig en dygtig vesntrebenet spiller, der kan presse Pleidrup og il Lumbino lidt, når de har deres off perioder. Og Martin Mikkelsen er ikke svaret her!

Kalle sagde ...

Jeg ønsker mig ikke Petter Furuseth. Jeg tror på et spin fra BSN som får andre interesserede til at rubbe neglene hvad angår ham.

Valle er en meget bedre spiller. Seriøst.

Jesper sagde ...

Alexia kan givetvis blomstre (ingen udenlandske spiller slår til i starten (fraregnet Flo, men han var også for vild) - Linderoth, Elmander og alle de andre drenge var laaaaangsomme startere), men jeg synes desværre, at vores norske Messi virker så mut, at Pleidrup til sammenligning minder om Dirch Passer.
Op mæ' hovedet, min ven!