torsdag den 6. marts 2008

Inden det brager løs...

... og snakken med overvejende sandsynlighed mestendels kommer til at dreje sig om det spil, de kalder fodbold, så her et lille kulinarisk indslag.

At Isted Grill har en stor plads i hjertet på denne blogs skribenter er næppe nogen hemmelighed. Derfor: Hvad skal anbefales? Har du smagt noget, vi andre skal smage (eller ikke skal smage)?

Med andre ord en manual til menukortet på Vesterbros mest true grillsnask.

Grisen er legendarisk, det samme er passionsvanden, og senest har de fantastiske nye fritter meldt deres ankomst og taget os med storm. Ellers har denne signatur prøvet:

Pølse i kimono: Afskyelig butterdejsindbagt pølse med remouladedip. Vig bort!

Spansk sandwich: Mørbrad (?) med lune bløde røde pebre, lidt tabasco (tror jeg) og bearnaisesauce eller det, der lignede. En fin, fin eksotisk hapser.

Hjemmelavet big burger: En rigtig god snask. Fugtig - ikke våd.

Spark ind med dine eskapader fra gourmetgrillens vanvidskort: www.istedgrill.dk/secondframe.html

3 kommentarer:

Kaysen sagde ...

Ingen tvivl om, at den hjemmelavede big burger for den latterlige merpris af 6 kr. bør opgraderes med både ost og bacon - for det perfekte resultat.

Kødet er herligt fri for nyfigen skelen til fedtprocent, en sjældenhed efterhånden, hvor selv "gode gammeldags danske spisesteder" lader sig lokke med på vognen med seje tørre hakkebøffer og beslægtede, højt besungne danske tradionsretter til følge.

Kalle sagde ...

Jeg kan kun erklære mig enig med Kaysen her. Deres Bacon-Cheese Burger holder god standard. Dog vil jeg nok næste gang anbefale tilhørende tømmermænd, idet skribenten her, ædruelighed til trods, faldt hen i en slags tømmermændsagtig døs efter indtagelse. Meget mystisk.

Jeg ved at Andreas blev svært skuffet over luksusrullen, men det kan være han selv skal berette om netop den oplevelse.

Andreas sagde ...

Ja, som erklæret rullemand må jeg se i øjnene, at luksusudgaven absolut ikke levede op til sit fine fornavn.

Havde man drømt om den klassiske hjemmelavede rulle i en blot endnu mere delikat og tillokkende version, så skuffes man. Med mindre man er dybt afhængig af svampet dej, slatne rejer, kogt skinke og bjerge af bønnespirer.

Til gengæld bør man ikke snyde sig selv for den overraskende - og opløftende - oplevelse, det er at sætte tænderne i den ristede bolle med indbagt camenbert og syltetøj, som lyder navnet Camenbert sandwich. Et næsten humoristisk bud på hvordan en kinesisk grillbar kan tilbyde en ostemad. Har man ikke nok i sit svin med fritter, så luk endelig måltidet af med den her fine lækkerbisken.