søndag den 11. juli 2010

Fandenskarl



Hvis der er én, der rimer på VHA's motto "Passion & svin", er det Grauhunden aka Køteren aka Peter Puyol aka Peter Graulund. Terrieren over alle dem alle, som vi elsker at elske og de andre elsker at hade. Og vi elsker, at de elsker, at de hader ham.

Forleden tog vi en tur omkring Fredensvang for at vise vores kærlighed til Da Dog, og denne (altså kærligheden) har - med hjælp fra Pollo i Accra, Ghana - materialiseret sig i en meget naturtro træfigur af Århus' skarpeste striker siden ham med de store sko. Med skægstubbe, navn, nummer og VHA på maven. Dog har lille-Graulund ikke en jysk afro, men Pollo kunne jo ikke vide, at Peters hårvækst er i brunst her i den danske sommer.

Vi er jo beskedenheden selv her på bloggen, men vi kan godt afsløre, at gaven vakte glæde. Og vi kan også godt afsløre, at vi udnyttede chancen for lige at få noget til gengæld - noget for noget, om I vil.

Vi stillede nemlig tre krav, da Pollos Peter skiftede hænder:

1) Graulund indvilligede i at lade sig forevige med gaven. Det er vi glade for, da vi jo er blevet såret før. Jeppe Curth - det vil ikke blive glemt!

2) Graulund indvilligede i at rydde kaminhylden, så den smukke gave kommer til sin ret i det lille hjem - uanset hvad fruen måtte mene. Den tjekker vi op på ved en senere lejlighed.

3) Graulund lovede til slut, at han i denne sæson ikke vil pådrage sig følgende skader/lidelser: Diskusprolapser, podagra, gammelmandssukkersyge, alzheimers, difteri, syfilis, mononukleose eller urinsyregigt. Og det er vi sgu ærligt talt glade for.

Apropos hænder ville hædersmanden gerne lige prøve at holde VHA's udsendtes søn, som fik sig lidt af et chok, da det gik op for ham, at GF er rykket ned, mens han har koncentreret sig om at lære at gå. Men han kan ligeså godt lære, at det at følge AGF er lig et liv i smerte.



Peter: In you we trust. Go' sæson, gamle dreng.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Flot Anders Kure-fjæs ham babyen kan. Ja, hvorfor gå når man kan skrige og vælte? Flot ! Dan T. style

-- og knap så flot træbaby.

Anonym sagde ...

Priceless!!!

Anonym sagde ...

Ikke et øje er tørt!