onsdag den 7. juli 2010

Forberelser til oprykningsfesten #1

Evner forpligter, og da hverken moderskibet eller underskoven af blogs, fora (forum i flertal, ungdomstyper) eller andre blomster i den århusianske underskov synes at røre på sig, hænger den på os. Vi må i gang.



Kære Marc Perera Christensen

I den forgangne sæson var Vesterbro Hardcore AGF i al beskedenhed hovedkraften bag forberedelserne til det, der skulle have været årtusindets fest. Ja, selv H.C. Andersen-året ville have blegnet, når Århus lagde gader og stræder til fejringen af AGF’s første mesterskab siden selvsamme Hans Christian satte sit første kryds i dagbogen (hvis du forstår sådan en lille én). Vi havde endda aftaler med Peter Thyssen, Royal Unibrew, Flemming Bamse Jørgensen og mange, mange andre, men sådan skulle det altså ikke gå.



Nu må vi imidlertid op på grisen igen, og som de samvittighedsfulde typer, vi er, vil vi allerede nu forberede os på den oprykningsfest, som helt givet bliver en realitet senest den 29. maj, hvor sidste runde afvikles.



Vi ved, at du er inkarneret GF’er, og derfor håber vi – nej, vi forventer faktisk – at du vil gøre dit til at få det hele til at glide lidt lettere. Som du ved, er der onde kræfter, som ikke ønsker at se AGF tilbage i det fornemme selskab, og derfor kan det vise sig nødvendigt at hjælpe processen lidt på vej. Og her tænkte vi, at kulturbudgettet måske kunne hjælpe lidt på vej. Hvad med simpelthen at allokere lidt ressourcer til at gøre livet lidt lettere for dommere og modstandere? Du ved – lidt basører til bøffer, vin, guldure, pelse, letlevende damer og alufælge?



Se sådan her på det: Hvis AGF rykker op, bliver tilhængerne glade. Så køber de flere pølser i pølsevognene og køber blomster til konerne = øget efterspørgel på pølsemænd og blomstersælgere = flere arbejdspladser = flere skatteindtægter = flere penge til symfoniorkesteret = glad kulturrådmand.



Har vi en deal?


Svar: Intet.

2 kommentarer:

Mathias sagde ...

Ja, mand! Oprykingsfesten er den nye Guldfesten. Og meget mere AGF'sk.

Peder Vendelbo Mikkelsen sagde ...

Hvis der er behov for en generalprøve på oprykningsfesten ville det vel ikke være helt ved siden af at den kunne løbe af stablen søndag den 26. september hvor gymastik foreningen bliver 130 år ung:

http://agffan.dk/forum/viewthread.php?thread_id=321

HB Køge kommer på besøg, så der bliver nok spillet en god omgang tonserbold denne søndag på Århus Stadion. GF har vist også en revanche til gode fra sidste sæson.