tirsdag den 4. oktober 2011

3 ting vi lærte fra søndagens kamp

*På DR's fodboldpodcast Fodboldmagasinet (som iøvrigt er ganske lyttevenlig), hævder Andreas Kraul at vores problem er at vi ikke både kan forsvare solidt og angribe på samme tid. Og vice versa. AGF kan ikke blæse og ha mel i munden, som han siger. I søndagens kamp, synes jeg man kan give ham ret, men derudover har vi jo holdt nullet i en del kampe OG scoret mål...så måske har han ikke helt ret. Eller?

*Der er mange AGF fans som elsker at gå til fodbold i Parken og det har udviklet sig til en af sæsonens succesoplevelser for eksilkøbenhavnere. Mere af det.

*At Eminem har ret når han siger at "it only takes one shot". Vi støvletramper med skrårem og hele pivetøjet mod Champions League. Den er god nok, drømmen lever.

18 kommentarer:

solarex sagde ...

* Kure kan godt.

Kalle sagde ...

Faktisk, ja!

Tabasco sagde ...

Lærte og lærte (vi vidste det godt i forvejen), men:

* FCK/PSE eksellerer i ligaen absolut ringeste håndtering af udeholdets fans

At de så krydrer den med at parkere deres egen børnefamilie tribune klods op og ned ad de sande hvii, er uden sidestykke det dummeste jeg har set på noget stadion.

Det bliver spændende når de får Hannover 96 på besøg. De har efter sigende fået samme behandling, så de køber billetter på øvre C. God fornøjelse på nedre, når Tysken skal på toilet.

Kalle sagde ...

Tabasco...

Jeg er enig. Og at man så iøvrigt får nogle nervøst udseende Billetlugen hipsters (skinny jeans ahoy!) til at trippelchecke ens lovligt købte billet i 5 minutter, mens køen vokser. Det' ikk' klogt.

Tabasco sagde ...

... og hvorfor i alverden har de ikke sennep til pølsen? Jeg spør bare. Det må være et VHA ankepunkt af de helt store! Det virker som om de på alle plan går efter at fjerne alt der smager bare en lille smule af noget. Suckas.

Kalle sagde ...

+ Øl med brus (i modsætning til Hvidovre).

- Pølser behandlet kærligt på grill, med rigelig dyppelse (i modsætning til i Hvidovre).

Lektie? Man skulle have overvejet den der HICK København fusion mere grundigt.

Kalle sagde ...

Eller, HIC København, snarere. Hvidovre Idrætsklub Club København...

horekim sagde ...

Øllet i Parken er lige så tyndt, som det, de serverede, på MF Broen i min ungdom, når der var fri bar.

Kalle sagde ...

Jooo. Men det smagte af øl. Øllet på Hvidovre Stadion har i 2 omgange været udrikkeligt og serveret af folk med et serviceniveau løftet fra Skt. Petersborg anno 1991.

horekim sagde ...

Jeg ved nu ikke. Det kan godt være, at det ikke var de stiveste pikke i saunaen, de havde sat i ølboden, men jeg syntes nu, at mine øl smagte okay.

Pølserne var også gode i Hvid-ov-re!

Min største anke er, at man vælger at sætte en 130 år gammel mand til at tage imod penge i indgangen, som ikke kunne se forskel på pengesedler: "Gav du mig en femhundredekroneseddel?" (Jeg formoder, at han tænkte: "Plejer der ikke at være et firben på den?")

Anonym sagde ...

Man skal ikke købe noget i Parken. Punktum

horekim sagde ...

Faktisk er det en synd at betale for selve billetten, men heldigvis er der så overdrevet mange fribilletter i omløb, at man kun i sjældne tilfælde tvinges så langt ud.

jens sagde ...

Jo, Fodboldmagasinet er vel egentlig lyttevenligt.

Men at affærdige vores projekt på baggrund af 89 minutters fodboldskamp, ved at sige at man ikke både kan forsvare sig godt og samtidig have lyst til at føre sig frem hos modstanderens ligeså godt forsvarende forsvar, demonstrerer vel bare at man ikke nødvendigvis har patent på intelligensen fordi man laver radio på dr. Undskyld, fordi man hedder Andreas. Ej undskyld, bare fordi.

Livlig smiley, ik til at styrererrrer.

Sponsorbilletter, hvorfor havde jeg ikke tænkt på det. Fordømt.

solarex sagde ...

Har optur over, at vi spiller så disiplineret, tålmodigt, selvsikkert, og at taktikken lyser ud af samtlige spillere på banen. Vi respekterer modstanderens styrke, går på banen for at gå der fra igen med det point vi startede med. Og det lykkedes. Velfortjent, trods deres overtal i skudforsøg, åbne chancer, hjørnespark mv.

Hvis FCK tager i Europa, og på samme måde er den bette, og på samme måde skaffer et uafgjort resultat, så står den samlede danske sportspresse og udnævner deres træner til den moderne Cruyff.

Nej, vi kan ikke gå på banen med en defensiv taktik og skabe en masse i deres felt. Endnu.

Ja, det bliver kedeligt at se på. Hey, moderne fodbold. Ikk.

Kalle sagde ...

Synes godt om Solarex' kommentar...

Andreasfrb sagde ...

Synes også godt om Solarex's kommentar.

Lag på lag drenge, det bliver stort.

FCK sagde ...

Meget man kan lære af FCK :)

Kalle sagde ...

Kære FCK.

Jeg er ikke enig. Rejsen mod middelmådigheden er en længere tur en som sådan. At ligge nummer 1 på baggrund af så tarveligt spil er naturligvis flot, men også en dom over den danske Superliga. Så snart i møder kvalitetshold som Plzen og Standard Liege, så sker der jo ingenting.

Derfor, hvis jeg nu var FCK fan, så ville jeg ikke skræppe for højt, for kønt har det ikke været og med den samling af middelmådige nordiske nobodys der pt. akkumuleres, så ser det sort ud for dansk fodbold i lang tid fremover.