mandag den 27. august 2012

AC Horsens - AGF Live

20:49 Moldskrev vokser. Han har en vidunderlig højreskøjte. Desværre får vi ikke mere at se til ham. Kampen er fløjtet af. Vi vinder 1-4 på 4 mål af Aron. Det er gak. Tak for nu, vi ses lige pludselig!

20:46 MulteskrævWatch Pt. 2: han jager en bold på lynhurtige listepoter og vinder et indkast. Han er en lusket størrelse. Vi kan li det.

20:42 MULTESKRÆV SKYDER PÅ MÅL! Det var slattent og fladt, men det var et skud på mål.

20:38 Den tidligere AGF'er Kenan Hajdarevic scorer til 1-4. Pissrenden og Kirke laver en bizar dans i feltet, bestående af dårlige clearinger og, igen, et rejehop fra Kirken. Mystisk forsvarsspil.

20:36 En langsom gengivelse viser at Horsens blev snydt for et straffe, begået af Kure på Toft. Det virker altsammen lidt ligegyldigt nu. Vi har skiftet Muldskred ind, det er så meget den her kamp er færdig.

20:32 Egbedi ind for Stephphan. Stephphan har spillet en god kamp.

20:28 Som en lille taktisk finurlighed, skal det nævnes at Hjalte har overtaget Jürgens som manden der henter bolden i forsvaret og spiller den frem. En rolle som han har varetaget rigtigt flot iøvrigt. Det klæder ham at svinge lidt med dirigentstokken, for ofte ser man ham ikke.

20:24 Aron bliver skiftet ud til fordel for Multeskræv. Det er overskud. Gad vide hvad han kan egentlig?

20:21 Sloth har været en oplevelse. Kampens bedste spiller, Arons mål til trods.

20:19 Scheelaci skal ind for Davit, som har haft en lidt anonym kamp. Inden da lobber Stephphan den på overliggeren. Kan ikke huske hvornår vi har domineret så meget. Vi kunne have været foran med både 5 og 6 mål.

20:16 Vi spiller fornuftigt, men på en lidt billig baggrund. Vi får et hjørne....som bliver headet væk, Osama hamrer den ind i hovedet på en Horsens spiller. Det skal iøvrigt pointeres at det med at det er en billig baggrund at vi spiller godt på, at det absolut ikke gør noget.

20:12 Aron tæt på at score nummer 5, men ender med at sende den bagud til Sloth som dog ikke når den. Tænk at man nogensinde skulle skrive det. 'Aron' og '5' og 'mål' i samme sætning...tsk...

20:06 Horsens er et skizofrent hold. I febervilde øjeblikke er Johnny Mølby dukket op i drømme og har  taget over efter Peter Sørensen, men det står efterhånden klart, at dette Horsens hold ikke er det helt store.

20:05 Straffe! Sloth fremtvinger et klart straffe som Aron skal sparke....og han scorer sit fjerde mål! Jøsses Maria! Han er jo en målmaskine!

20:03 Og vi er igang igen. En storsmilende Peter Sørensen var et par knurhår. funky boots og lidt pels fra at være en Mesterkat i Støvler. Han osede af erotik og overskud med andre ord.

19:59 Skal iøvrigt beklage eventuelle trykfejl og alternativ kommatering. Det er hektisk nu hvor der er kommet en sjus med i spillet. Tænk Frankrig og anis og så er du godt på vej. Det er Frederiksberg og dekadent det her.

19:57 Arons hattrick tangerer Ebbe Sands i hurtigste hattrick i Superligaen, fortæller en Claus Elming, klædt i hvad der vel bedst kan kaldes fuchsia farvet blazer, mig. Den er lissom ikke lyseblå, men heller ikke bare...blå.

19:47 Bum. 0-3 ved pausen. 3x Aron. Der er ikke så meget at sige til det. Nu var det tid til en sjus...ses om et kvarter...

19:44 Osama får en friløber fra en lidt skæv vinkel, men brænder desværre. Ikke meget man har set til den gode Hr. Akharraz iøvrigt.

19:43 Horsens foretager sin 2. udskiftning. Mads Agesen landede forkert på sit ben efter en hovedstødsduel, det så ikke rart ud. Europa League tømmermændene, var det taktisk klogt at lade sig slå ud med vilje så tidligt?

19:41 0-3 er den farligste føring, folkens...

19:38 Denne signatur er målløs. 0-3 på små 5 minutter, det er det glade vanvid. Vi har været tandløse og uskarpe i sæsonen indtil videre og nu dette. Kan ikke huske hvem der sidst scorede hattrick og kan heller ikke huske at jeg nogensinde har tvivlet på Arons killer instinkt. Overvejer en kæmpesjus i pausen. 

19:35 HATTRICK HERO!!! Aron afslutter et vidunderligt kontraangreb hvor Sloth er den store arkitekt...

19:33 Halli Hallå, mens denne signatur kæmper med et ikke fungerende internet, så smækker Aron to mål ind. Bizart, men dejligt! Skal vi ha et til inden pausen? Aron, han bruger meget tid på at virke ufarlig og så pludselig er han farligheden selv!

19:26 Jesper Thygesen mener at Stephphan lever en 'skyggetilværelse i forhold til sit potentiale'. De mentale billeder, af en Stephphan i cottoncoat som lusker rundt og sender lange blikke til sit potentiale...derovre, er rare billeder. 

19:24 Adam ryger til baglinjen, hamrer den indover og et par spillere hopper over den inden Stephphan skyder på mål. Sloth var arkitekten der startede det hele. Sloth har hidtil været vores bedste spiller i foråret. Basta. 

19:21 Horsens frispark på et farligt sted, som Kortegaard hamrer lavt ved siden af mål. Horsens får et hjørne og Anders Nøhr er pludselig fri feltet, men Kirke rejehopper ind og presser ham. Horsens presser på og Henrik Toft kommer i løbeduel med Pissrenden, men det ender med frispark til de hvide. 

19:18 Vores blitzkrieg af en kampstart er gået over i en mere fesen skyttegravsforestilling. Jens Jørgen Brinch har noteret nul chancer på sin blok. Han keder sig tydeligvis.

19:14 Horsens høster deres første hjørne....som løber ud i ingenting. De er ved at komme mere ind i kampen.

19:11 Devdariani 'ejer' Toft på et indkast i vores felt. Regulær coolness fra Georgien.

19:09 Vi spiller en omgang lækker pasningsfodbold og sidder fuldstændigt på den temmeligt gule, men meget lidt farlige fare. Masser af halvfarligt opspil, men endnu ingen helt oplagte chancer. 

19:07 Hver eneste gang Jens Jørgen Brinch nævner Horsens spilleren Troels Kløve er der mentale billeder af rynket nøgen hud på en båd.

19:05 Man kan leje en Skybox på CASA Arena. Skybox?!? Tager de pis på os? Selv i vores vildeste, mest oppustede selvforståelse ville vi aldrig kalde VIP loungen på Communale for en Skybox. Aldrig. Men ok, nu er Horsens jo også stadig med i den Mickey Mouse turnering man kalder for Europa League.

19:03 Vi presser på og Aron fyrer et skud af fra en spids vinkel. Godt opspil. Og vi holder presset...indtil Hjalte knalder den over baglinjen. Første indtryk: lovende.

19:01 Kirken er så håbløst et-benet at han gør aspirerende pirater grønne af misundelse. Derudover er han 'bomstærk' ifølge Jesper Thygesen. Hvis bare bomstærk betød 'løber over midterlinjen og laver offensive aktioner'. Hvis bare.

18:59 Mølby ved godt at vi vil lave nogle gode omstillinger på dem. Bare vende dem om og køre løs. Horsens stiller op uden Fagerberg, det gør mig glad. Og de har Henrik 'træstamme' Toft med også, det gør mig også glad. Han er kattemad for Kure. 

18:56 Claus Elming!!! Hans tango med PS efter kampen mod Esbjerg, se der er et match up som er værd at glæde sig til. Sidst slog det gnister under foxtrotten, da Claus Elming skruede den dybdeborende journalistiske stil på i studiet efter kampen. 

18:53 Har optakten virket tilbagelænet og let negativ? Tjaaa, denne signatur synes det bløder dårlig karma fra Fredensvang for tiden. De er nogle straight shooters og luskebukse derovre for tiden. Briksen er ringe og Howard er skadet, hvad er rigtigt, hvad er forkert og hvad er gode signaler at sende. Det er sådan noget man tager let på når der er kommet 3 point på kontoen.

18:50 Start 11'eren er: Staff, Kirke, Pisrenden, Kure, Adam, Stephphan, Hjalte, Sloth, Osama, Dav Dav Devdariani og målsluger Aron. Johnny Mølby er ængstelig.

18:47 Aftensmaden er så småt fordøjet og endnu et afsnit West Wing (0501) er set. Optakten til det østjydske opgør bliver ikke mere rock'n'roll. Der bliver bidt i den knap så spicy pølse med andre ord. Hvad der dog er absolut nagelfast, er dog at aftenens kamp meget gerne må resultere i 3 point på kontoen. Så lugter det hele lidt af midterfeltet...

8 kommentarer:

Mathias sagde ...

Arne Johansen - jeg elsker dig!

Mathias sagde ...

Smukt at se Horsens være ligeså håbløst naive, som da vi sidst slog dem 3-0.

Og Arne være så effektiv.

Mathias sagde ...

Arnes hattrick er en tangering af Ebbe Sands rekord fra 1997.

Mathias sagde ...

Hattricket af Aron Jóhannsson er det hurtigste i Superligaen med 3:50. Tidligere rekord:Ebbe Sand i 1997, 4:02 iflg. danskfodbold.com

Jesper sagde ...

Ikke et sted - ikke et ENESTE - fortæller du, hvad du fik til aften.

Monumental kulinarisk skuffelse. Et alvorligt hår i suppen.

Mikkel Holme sagde ...

I har set for lidt Vild med Dans (hvis det da er muligt) - eller for lidt NFL (det er i den grad muligt). Men Claus Elming var det i hvert fald ikke i den fesne blå blaser...

Mathias sagde ...

Er det ikke alment kendt, at Elming gemmer sig inde i Anders Sigdal?

Kalle sagde ...

Jeg opdagede det også. Det var Anders Sigdal, jeg beklager...

Var lige blevet spist af og der var noget baby der skulle dikkes og noget internet der koksede. Anders Sigdal, Claus Elming, lets call the whole thing off.

Menuen:

Mee Goreng (streetfood fra Malaysia, det er det nye)

Hvid Mini Magnum

Og som digestive fik jeg en Berger Pastis i pausen.