mandag den 3. september 2012

En opsamling af en slags

Tju-bang for en uge, vi lige har været igennem. 

Først blev Horsens kørt midt over af rekordmager Arne "Bacon" Johansen, og lige efter levede Silkeborg i sandhed op til at være de brugte bilers by. "Smal sag at vinde der," sagde Kevins islandske tvillingebror efter endnu en gang paradekørsel op og ned ad Keld Bordinggaard.

Hvilket iøvrigt minder os om, at vi engang havde en pigesur beef med SIF's pressemand. Den kunne man da godt overveje at tage op igen, nu hvor situtationen virkelig er til det. 

Nå, men midt i måltørken signede Kniven så også lige en angriber. Ikke en højre back, en angriber. Man skulle være godt dum, hvis man ikke havde set en georgier som næste mand i truppen - og selvfølgelig en med international erfaring. Nederlag i Europa er den nye måde at scoute på, så iført guldkæde fra et garagesalg hos Tøffes ex, kunne Jakkesættet storsmilende tage imod det næste offer for fodboldtrafficking. 


Helt sikkert vi nok skal blive glade Mata Vatsadze, der ikke kan være en dag under 30 med den five o'clock shade. Så mangler vi bare den udtalelige udgave af hans hans navn - skyd løs. Første (og ikke-brugbare) bud er Mata-vata-dudde-da, inspireret af...:

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Matas-vat

Kaysen sagde ...

Versace!

Anonym sagde ...

Hvasagdedu.