torsdag den 13. september 2012

Pokalen vendt

*Ved stillingen 1-0 var der en følelse af frihed og lettelse. Hvis man skal følge Peterstrojkaens..trojka...så er vi alligevel ude af turneringen,  når vi møder hold som vi ikke bør slå (jvf. udtalelserne efter kampene mod hhv. FCN og FCK). Vi kunne ha sparet os det ligegyldige nederlag mod AC Horsens (eller FCN/FCK) i kvartfinalen, hvis bare vi kunne have holdt kampen på 1-0. Graulund, der bliver skulet stenhårdt i din retning, hr. jeg-scorer-lige-2-hurtige-som-får-jeres-forhåbninger-i-vejret.

*F til det R til det A til det N til S til det D til det H til det...fuck det. Frans Dhia Putros. Godkendt, både på det ungdommelige snit som vi elsker på disse kanter, men også på den der fodboldbane. Billig baggrund siger De? Vent og se siger vi. Der er noget Sivebæk'sk over knægten.

*Søren 'Bizzy' Berg er kørt ud på et sidespor, lagt brak, fået konfiskeret besætningen med mere. Rygter vil vide (dvs. Søren F på Twitter) at vores knuselskelige agronom pure nægtede at skifte til Vejle-Kolding Boldklub i transfervinduet og at han ikke ligefrem er på god fod med Fredensvangs komintern. Bloggen melder klart ud og har fuld forståelse for Landmandens manglende entusiasme ifht. et skifte til The Crazy Reds.

Ingen kommentarer: