fredag den 21. september 2012

AGF - SønderJydskE

20:24 En kamp vi burde have vundet, men som vi på en kombination af dumhed og manglende erfaring smider til sidst. Det er ærgeligt, men undervejs spiller vi en fin omgang fodbold. Vi snupper de 4 næste med max point. Tak for nu!

20:22 VANVID! SjE kan sparke den ind på kampens sidste spark, men hamrer den i frisparksmuren. Vi kendte ikke vores besøgelsestid, som man vist siger. 3 point tabt.

20:20 Dumt og unødvendigt at vi smider det her. Frustrerende. Vi skal passe på ikke at smide det helt...

20:19 Overtiden startet. Sønderjydske kører desperationsbold.....og PIIIIIIIIS! Bechmann til 2-2.

20:17 Kirken tager et raid op af venstrekanten, som desværre løber ud i sandet. Kirken har virket langt mere veloplagt offensivt på venstrekanten, hvilket er SWAG.

20:14 Jønne forærer Vibe en kæmpechance, Vibe kommer fri mod mål og bloggen så et straffespark, som dog i langsom gengivelse viser sig at være Vibe der falder over sine egne ben. Tror vi.

20:08 Sønderjydske får en stor chance, men vi kører kontrakniven på dem, som desværre kun udløser hjørnespark. Skridtlasse bliver skiftet ud til fordel for Lars Martin. Lad os nu få pres på det her hjørnespark..intet pres på mål, men nyt hjørne....igen, intet specielt farligt kommer ud af det. Vi var så farlige på dødbolde tidligere på sæsonen.

20:04 Dick Turpinesque landevejstyveri ved højlys dag hvis SjE får point her. Endnu en stor chance til GF, som Devdariani forsøger at dirigere ind med hælen.

20:00 Al fokus er på Arne og rekorden der kan sættes hvis han scorer igen. Men det ville være dejligt med et afrettet kluntemål. Vi skal ha det tredje mål. Daniel Christensen kommer ind for Absalonsen.

19:59 Endnu et AGF frispark udenfor feltet...som Arne skyder i muren. Vi tager lidt let på det, men ok, der er også en fornemmelse af at vi sagtens kan få et mål mere. Men pas nu på.

19:57 SønderjydskE skubber spillet længere frem på banen, men mere på trods end med godt organiseret spil. Ikke at der er noget galt i det. Tommy Bechmann forsøger halvhjertet at filme sig til et straffe

19:54 2-1 Conor O'Brian med en lang tå. Midt i al dominansen, sad man med en følelse af at det kunne ske. Spændende!

19:53 Devdariani ind for Stephphan. Han var god i mandagskampen, Davdavdariani. Lad os se hvad han kan komme med her.

19:50 Vi sidder på det og får et frispark udenfor feltet....og Kirken fremtvinger en TV redning fra  Kenneth Stenild.

19:46 Tommy Bechmann gør sig klar til at komme på. En anelse angst sniger sig ind, men det skal man sige. Bloggen er ovenpå på den der hybris-agtige måde, men vi kan ikke gøre for det. Her hørmer af ædelt metal. TB ind, djævelske Bjørn Paulsen ud. Bloggen trak det her stik, Paulsen. Bedre held næste gang...SWAGløse feltmadras type.

19:44 Rart med Kirken på venstreback. Han får sig et gult kort efter at have plantet en albue i ansigtet på en af de Nordtyske statister.

19:43 Web 2.0 overload. Det brager ind med hilsner fra eksotiske steder som mellemøsten og Vejle og de siger allesammen det samme.....ARON=KÆRLIGHED.

19:39 Der er en stang Gauloises på vej til Arthyr. !Zut alors! Han har spillet som en drøm igen idag. Så rolig på bolden. Le instant cooool.

19:35 Arne Johansen! 2-0 til AGF! Fantastisk spil af Sorinenbauer på højrekanten. Han spiller den ind til Arne som prikker den med svagt med tåen, men der var kraft nok i til at den ruller over stregen. Var ellers ved at konstatere at Arne havde haft en lidt stille kamp.

19:33 Adam pillet ud med et kraftigt trælår, Atle Moar Oh Land kommer ind. Der bliver spekuleret i at Sorin kører ud på højrekanten og Kirken på venstre. Kunne dog, teoretisk set også være Jønne der ryger ud til højre.

19:27 Steffen er tilfreds med første halvleg, fedt nok. Det er sjovt med Staff, det er som om der altid har boet en 45 årig automekaniker fra Hasselager inden i ham og som for alvor blomstrer nu. Næste gang han udtaler sig, så luk lige øjnene og bare lyt. Det er skræmmende.

19:17 Adam og Åh'Brian knalder sammen i en 50/50 bold. Adam ser ud som om det gjorde en smule nas. Han er opvokset med den slags hårde skridt og knæslag siger JJ Brinch. Ok. Og der bliver fløjtet til pause. Bjørn Paulsen, min nemesis, udtaler at vi 'stjæler deres pres'. Herligt. Nå, fredag er CRAZINESS på Stenbroen og det der vasketøj hænger ikke sig selv op.

19:14 T Hansen aka den gule lejesvend får et gult kort efter han stopper Skridtlasse ulovligt. Hjalte med frisparket og det ender med at Jønne får en stor hovedstødschance. Jønne har iøvrigt spillet en fin kamp indtil videre. Sikker i sine indgreb og så fremdeles.

19:10 Gult til Stephphan efter en god lang sjuttende benknækker på Florian Hart, i samme ombæring skifter SønderjydskE en svimmel Niels Lodberg ud med Thomas Hansen, tidligere skadesplaget grå eminence i vores forsvar. Og en gul lejesvend med eget hævekort til vores pengetank. Dengang.

19:07 Vi kører stille og roligt derudaf. Fortsætter med det relativt direkte pasningsspil og ser egentlig ganske sikre ud. Farlige ord, men lad os se om ikke vi kan få et mål mere inden pausen...

19:02 OZZIE IN THE HOUSE! 1-0 AGF! Vi scorer efter et flot opspil med hvad der vel bedst kan kaldes for en glidende tacklingafslutning. Ozzie har været meget på bolden og fortjent at det blev ham der fik prikket den ind.

18:55 Vi får 6. hjørnespark. Lad os nu få noget pres på...efter et par returbolde pinger bolden frem og tilbage og blandt andet Skridtlasse får en kvart chance. Lad os nu få et mål, inden Bjørn Paulsen dukker mit hoved helt ned i toiletkummen med et heldigt mål.

18:52 Vi laver frispark lidt udenfor feltet i flere tempi. Skidt sted at forære SønderjydskE bolden, de er giftige på dødbolde i den position. Vi skal være koncentrerede i den næste periode, ikke flere dumme frispark i de positioner, tak.

18:50  Vi slår kontra efter semifarligt SønderjydskE angreb, men det glider alt sammen ud i ingenting, på en bane som ser pænt uforudsigelig ud. SjE begynder at komme mere med i kampen efterfølgende og Conor O'Brian og Henrik Hansen begynder at røre på sig.

18:48 Thygesen kalder Lodberg for en un-SWAG-VIASAT-havenisse. Bloggen nikker godkendende.

18:45 5 hjørne til GF. Vi er ikke rigtigt farlige på vores dødbolde indtil videre. Frygter at hånen af Bjørn Paulsen vender tilbage som en boomerang. Han ser ivrig ud.

18:41 Vi spiller med stor risiko og SønderJydskE viser deres taktik, hurtige omstillinger, som kan blive farligt. Især hvis de havde haft Quincy Antipatipasta. Nu har de Bjørn Paulsen, hvilket minder denne signatur om en autogenereret spiller i et Championship Manager anno ca 1994 ved navn Bjørn Bartram. En trind, men teknisk, midterforsvarer med nogle gode rush op af banen. Gad vide hvor han havnede senere...

18:36 Vi er startet ok og man kan vel argumentere for at vi strutter af noget selvtillid. Det kan dog hurtigt pilles af os. Osama kommer fri foran mål og forsøger et skud. Vi får et hjørne og et til...vi er startet godt....Osama virker livlig.....Ingen af vores 4 hjørnespark udmønter sig i noget konkret dog.

18:34 JJ Brinch er imponeret over SønderjydskEs nye belgiers cv, som blandt andet inkluderer Feyenoord. Ældre fodboldkendere griner lumsk i skægget og tænker på ham Haaans Christians typen som Aab hentede i samme klub.

18:31 Peter Sørensen kører thermojakke (tænk Christian Kjær, snarere end Søren Ryge) i buret. Vi er hurtigt ude af starthullerne, Osama skyder på mål og vi får et hjørne....og et til....der løber ud i ingenting. Lovende start.

18:26 Graulund fyldte 36 igår og tillykke med det. Relevant bonus info, Graulunds kone er decideret syg med Joey Moe. Den er god nok. Nu løber holdene på banen og det PISSER ned. Decideret umoderne fodbold tiltage, we like. SønderjydskE har på papiret et, sårn, ok hold. Profilerne er vel spillere som Henrik Hansen, Johan Absalonsen og Viben.

18:18 Sigdal rocker en en mørkeblå cardigan med skjorte+slips og en lidt vel anonym blazer. Ikke noget fashion faux pas per se, men en vest havde klart været at foretrække, muligvis monokel.

18:16 JJ Brinch forventer drama, men han er også en venlig mand. Det pisser ned i Århus og mon ikke at det snarere bliver en slatten omgang stillingskrig. Et bud? 1-1.

18:12 Start 11'eren: Staff, Kirke, Jønne, Arthur, Adam, Stephphan, Hjalte, Sloth, Osama, Skridtlasse, Aron

18:06 Coming up: noget om FIFA 13 AGF Edition. Tror godt vi kan sende Cavlingprisen i TV2 Sports retning. Indtil det spændende indslag, spises vi af med nogle selvfølgeligheder fra Peter Sørensen.

18:02  Så er aftensmaden røget indenbords. Lasagne. Jo tak. Den vender sig allerede langsomt. Optaktsprogrammet har fokus på SWAG eller SVAJJJ som studieværtinden siger det.

2 kommentarer:

Don Tapa sagde ...

Troede lige et øjeblik at vi ikke var GF længere..

TifosoTom sagde ...

Til BSN: Køb Bechman og sæt ham på bænken for evigt!!! Gerne en på Stjernepladsen med en netto pose og en sjat guldøl jeg kan komme og klunse af ham!!!!