tirsdag den 18. september 2012

Blazer of Glory

Vi gentager os selv. Vi har flere gange haft fat i Moderskibet vedrørende Knivens garderobe, og sørme om vi ikke tidligere har haft fat i Glen. Dengang var det noget med et tok-tok væddemål og noget hedehår, og i går var det så blazeren. Eller dugen. Eller hvad fanden var det egentlig, Ulveonklen havde svøbt sig i?

Vanen tro tog vi fat i Hernings Finest, The Man Formerly Known as Brand Manager i FCM og nu direktør i FCM Håndbold, Torben Kølbæk (og det sidste vidste vi sgu ærligt talt ikke, Torben - sorry. Men vi ser altså ikke ret meget håndbold, og nyheden må være druknet i larmen fra klappepølserne. Men direktør? Godt gået, gamle jas).

...

Hej Torben

Lad os lige få én ting på det rene: Når vi tillader os at skrive på sådan en aften, hvor såret stadig drypper, er det ikke, fordi vi er dårlige mennesker. Lidt ligesom vi ikke kunne drømme om at mistænke dig for at have slette hensigter, da du skrev, at vi skulle glæde os til Europa, fordi der var "gode oplevelser i vente". Der var et par georgiske kindheste, var der, og så var der ellers dårlig mave for resten af pengene.

Næ; vi er bare nysgerrige. For det er hverken Arons mål-raid eller Dannys - indrømmet - flotte scoring, der fylder hjernen her efter kampen. Det er som sædvanlig Glen. Sidste gang var det noget farvet hår, og denne gang var det en blazer, som mildest talt... ja... var der. Sad der. Lige der på Glen.

Til sagen:

1) Hvad havde de væddet om denne gang?

2) Er den lavet af en dug?

3) Hvorfor er Glens blazer lavet af en dug?

God aften på Herning-egnen, Torben. Held og lykke mod Brøndby. Gode oplevelser i vente.

Med sportslige hilsner

VesterbroHardcoreAGF


Ha ha – I hygger Jer J

TILLYKKE med sejren!
Jeg er siden sidst overgået til at være ansvarlig for FCM Håndbold og har ikke med fodbold at gøre mere. Så ved ikke lige om der ligger noget bag jeres tøj-observation.
Held og lykke – med klubben med det største u-udnyttede potentiale.
/torben

...

Vi kan med andre ord ikke bringe fodboldfolket tættere på sandheden om blazeren, men det er ikke Torbens skyld. VHA vil gerne benytte lejligheden til at takke håndbold-bossen for en god dialog, en god kommunikativ stil og for lykønskningen. Var resten af Herning bare som dig, Torben, ville alt være lidt nemmere.

Men for så vidt angår Blazergate er vi ikke i mål og arbejder selvfølgelig videre.

4 kommentarer:

horekim sagde ...

Der findes kun én ting i verden, der har samme farve som Glens blazer, og det er lyng!

Så det må være Glens subtile hyldest til heden.

Ja, hvem havde troet, at Glen var så dyb?

Kristian sagde ...

Hvad med Glens dobbelt-broche på dugen?

mabee sagde ...

Som altid en fornøjelse at læse Danmarks eneste kritiske modetillæg.

Anonym sagde ...

Dansk Herremoderåd blev desværre nedlagt for et par år siden.

Ellers ville Glenn have været storfavorit til prisen som årets mest velklædte mand. Han følger med, gør han. Ham Glenn.

http://www.fyens.dk/article/1445244:Fallback-FAA--Modefarve--Maend-i-lilla