fredag den 4. januar 2013

Bedre sent end aldrig

Nytårsforsæt. Man finder på dem i beruselsen og glemmer dem næste dag. Sådan er VHA ikke. VHA er efterhånden blevet voksne ansvarlige mennesker, med egen bil, rodbehandling og blomstret plaid på Stadion.

Derfor er vi også mere velovervejede (og nogle vil sige forsinkede) med vores nytårsforsæt.

- Vi sværger at vi i år ikke vil gøre grin med eller dømme bort eventuelle indkøb fra den næstbedste finske række. Og det selvom spilleren har været topscorer i en eller obskur skandinavisk klub i det mørkeste Lapland, er fyldt 34 og har ben lavet af det pureste fedtsten. Vi vil ikke dømme ham ude på forhånd Brian, så køb du bare løs, vi lover at være begejstrede når Thor Finn Langbogdasson tropper op og lover mål og begejstring

- Vi lover at i år skal det være...i år skal være året, hvor vi ikke sukker dybt og længe over mystisk (læs: klodset) mandskabspleje. Vi ved trods alt ikke alt om hvad der foregår på Fredensvang, så når det ser ud som om at klubben på bedste facon puffer spillere ud med jernnæve, så lover vi at lade som om at det var elegant.

- 2013 skal også være det år hvor vi på bedste vis glemmer at vi år efter år kører med et kæmpe million underskud. Fodboldklubber er aldrig tænkt som forretninger der skal køre rundt, men snarere som sorte huller, som man naivt kaster flere penge i, lukker øjnene og håber på det bedste. Hvis alle andre (læs: Brøndby et al) er elendige til det, hvorfor skal vi så ikke også være det?

Og i år mener vi det altså med de nytårsforsæt...

3 kommentarer:

j sagde ...

Kender en der lige har altavistaet Thor Finn Langbogdasson. Han findes jo slet ik!

Don Tapa sagde ...

Nu har jeg ikke Altavistaet Gentleman-Finn men selv hvis det skulle haende at han ikke eksisterer vil jeg hellere have ham end det vores konkurrenter fra Metax-egnen disker op med paa rygteboersen. 26-aarige Martin Kalberg fra Ersboda og Umeaa! Og dog, vil nogen/Lynge maaske sige, han er ikke nogen Herr-vem-som-haelsta. Nae, han har nemlig som bold.dk informerer i dag brugt de sidste fem aar paa at forbedre sig under de fineste forhold:

"Siden 2008 har Martin Karlberg studeret teknisk fysik på det velansete tekniske universitet Chalmers i Göteborg."

Spaendende hvad det er for noget 'teknisk fysik'!? Det lyder som en komplet type - ens lags hybrid mellem Josta Dladla og Frank Strandli. Er der nogen der sender et rejsekort og en kop kaffe nordpaa saa Aalborg kan faa givet et tilbud deres nye superstar ikke kan afslaa. BSN kan evt lige sende Carsten Hemmingsen's kontrakt hvis de skal bruge en kladde.

Som sagt, hvis det er hvad AaB poenser paa i vinduet saa er jeg ikke bekymret hvis vi henter en imaginaer islaending fra den finske 2. division. Man kan derimod godt blive lidt bekymret for Superligaens fremtid hvis det tredjebedste hold herhjemme nu primaert scouter paa RUC og Syddansk..

TifosoTom sagde ...

Må man frit fortolke og spamme løs i diverse rygtetråde vedr. jeres oplysninger i dette indlæg - eller skal man spørge en voksen først??? Jeg er sikker på at der stikker hemmelige og interessante transferoplysninger under mindst hver anden sætning og disse har pøblen jo nærmest krav på at få at vide.
"Donna Martin, graduates!!!!!!!!!!!!"