tirsdag den 18. december 2012

Hurra for hurtigløberen

Vi nåede slet ikke at skrive farvel til Agronomen, hylde Karryunderbuksens tilfældige langskudstræffer mod Silkeborg eller sige "hva' så - ka' I holde varmen?", inden klokken lige pludselig blev rigtig mange.

Nu er det fixet, så med samvittigheden på plads (i hvert fald den del, der har med AGF at gøre), skal vi da også lige have med, at Mikkel Beck har vredet armen rundt på Kniven og hvæset: "Forlæng med My Precious, eller..." Og når Mikkel Beck siger sådan noget, vil man slet ikke vide, hvad der kommer efter eller...

Hey Flinta! Du har noget hængende ud af mulen.

Uanset: Stephphans agent har sørget for, at vi holder på hurtigløberen indtil sommeren 2015. Er der bare lidt retfærdighed til, har han til den tid prøvet at vinde flere titler og vil sikkert gerne se sig lidt omkring andetsteds.

Og han ER da også blevet bedre, dette pragteksemplar af en topatlet. Stadig muskuløs og en rigtig kraftkarl, hurtig, med færre Stephaphanske hævnakts-kort, bedre indlæg og et marginalt højere bundniveau. For sidstnævntes vedkommende ville det virkelig også være mærkeligt andet.

Vi klapper lidt i forfrosne hænder, spænder buen til næste spiller i silly season-møllen (nogle bud? Moldskred-exitten er taget) og nyder dette prægtige citat fra Kniven. Sådan et der godt kan misforstås derhen, at Stephphan er bedst på bænken. Hvilket jo er løgn.

- Med sin fart og gennembrudsstyrke har han gang på gang demonstreret, at han har stor betydning for vores hold. Det kom senest til udtryk, da han måtte udgå i vores kamp mod Silkeborg.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Det er sq lidt sjovt...
Min (meget hvide) datter flytter til Sjælland i den østre ende d. 1/1.
Bl.a. fordi hendes kæreste bor der.
Han er ikke interesseret i fodbold, men hans papfar er Bøffer.
Moderen derimod holder med AGF, fordi hun er veninde med Stephphan P's mor.

Glædelig Jul VHA

/Gultra