søndag den 16. december 2012

Efterårets spiller 2013

Finanskrisen har om ikke andet haft ét fantastisk output:

Den Islandske Grønskollling. Arne Johansen. Vulkanen. Kevins Bacons fodboldspillende pseudo-tvilling.


For sandheden er, at Arne blev købt, fordi der ikke var meget tyngde i den Brian Knivske pung. Faktisk så lidt at han altså skulle ud midt i ingenting, til Ungmennafélagið Fjölnir og der besnakke far Johan over et sæt veltilberedte fåretestikler, for at finde det der længe lignede alt andet end en brugbar angriber.

Men så begyndte han på det - at stå de helt rigtige steder, ramme en stime, lave hattrick og være så meget on fire, at nogen opfandt en historie om interesse fra Arsenal. Men ok, de kan vel nærmest brug hvad som helst for tiden.

Så det er jo fortjent nok, at vi nu kan kåre Arne som efterårets bedste i den hvide trøje. Han er jo topscorer, og den slags gror hverken på træer eller buske. Så skidt med, at det selvfølgelig gør lidt naller, at det er Mr. Swag, han overhaler. Han tager den til sommer.

Til hamingju! Og her er de i alt tyve mål fra 2012.


3 kommentarer:

horekim sagde ...

Hold op, hvor er der mange, hvor han dukker op ved bagerste stang!

Fortjent efterårets spiller. I modsætning til Sloth er han gået fra at være anonym til at være en afgørende faktor. Sloth har derimod potentialet til at blive rigtig stor

TifosoTom sagde ...

Det tager jeg sgu lige en liter Arne på......

Anonym sagde ...

Til hamingju Aron the Man.
Han har tit stået en meter fra stregen ved bagstolpen og puttet den ind, javel.
Men han har altså også lavet nogle klassekasser, stort set på egen hånd. Jeg nævner lobbet imod MuH, drømmehugget i Ålborg og solomålet sidst imod Slikkeborg.
Han er den ægte vare....