torsdag den 6. december 2012

Efterårets spiller og et par strøtanker om tiden der gik

Når vi i næste runde igen spiller os i Top 4, er det også en markering af flere vigtige begivenheder:

- Silly season begynder
- Bloggens snarlige 6 års fødselsdag er endnu tættere (på forhånd: tak for gaver og lykønskninger)
- Vi ved, hvem der er har været efterårets bedste i Krifa-trøjen.

Den sidste del af denne prægtige tre-trins-raket af festivitas tager vi hul på her, så hvem skal det være? Stem ude til højre, giv et par ord med om hvorfor i kommentarfeltet herunder, og lad os så benytte lejligheden til kigge tilbage på et efterår, der var noget svingende i det uden dog helt at ramme et Professor Tournesolsk penduleringsniveau...

Kombinationen af diarré og Dila Gori gjorde de tre første runder til noget hø (vi husker stadig AaB's udligning i overtiden af sæsondebuten), men så' det jo godt, vi har Brøndby, der velvilligt lagde røv til en endefuld. 3-1.



Så blev det igen lidt magert med to nærmest helt planlagte nederlag til FCK og FCN - sådan husker vi, Peterstrojkaen/Filosørensen udelagde det - inden otte i træk uden pointtab.

Her bemærker vi to ting. Vi så den sidste kamp med Verdens Bedste Peter Graulund, da han kom på banen mod Silkeborg 1. september. Hunden scorede selvfølgelig, inden han kaldte det en dag.



Og så synes den onde fynske ånd uddrevet med to udesejre i træk. I den seneste af slagsen med særlig tak til Smukke Osama x 2, langskud af Sloth og Versaces første mål efter en fiffig frisparkskombination: 



Pokalen satser vi (stadig) ikke på - det er sådan noget romantisk prestige-halløj fra før Moderne Fodbolds indtog -  og efter en alt for kold aften i Lyngby fulgte tre nye nederlag i Suppen. Det kunne man godt se som et tegn fra oven. 

Nå, men inden sidste rundes forventlige sejr over Silkeborg (hybris - nemesis - er I med os her?) konstaterer vi, at vi - ligesom Arne Johansen, Sarah Young og VHA - åbenbart kommer i stimer.
Det har vel også sin charme.

20 kommentarer:

Frej sagde ...

Har stemt på Aron, uden hans mål var vi under stregen. Men den registrerer ikke min stemme. SKANDALE.

Anonym sagde ...

Det blev Sloth. Vi kommer ikke uden om, at han er hvid fra barnsben, og det er Aron og Sorin ikke.

Kim Næst' År sagde ...

Vi skulle nok ikke have sagt ja til it-systemet fra FCM's overskudslager...

Søren HC sagde ...

Har - i erkendelse af, at alle jer andre nok stemmer på Sloth - stemt på Sorin. Og den bliver heller ikke registreret. Send lige det it-system retur til Steinlein.

DJ Fleischmütze sagde ...

Osama fik min stemme. Mest fordi de i Bundby ikke kunne/ville se hans talent, men også fordi han tilfører hele truppen lidt kant og fandenivoldskhed, selvom han (desværre) er faldet til mere til ro.

Kim Næst' År sagde ...

Prøv evt i en anden browser....

Anonym sagde ...

Jeg blev forført af det faktum, at Sloths navn både var med versaler og placeret øverst. Jeg nåede end ikke overveje de andre, inden jeg havde stemt...
-Christian

Thomas Løvetæmmer sagde ...

Synes ikke valget er helt nemt denne gang. Ja Casper Sloth har været rigtig god og har i den grad en opadgående formkurve. Men det har også været tydeligt, at både Adam og Staff i den grad er savnet, når de ikke spiller - det siger jo også en del...

Skidtlasse har været rigtig vigtig som oplægger. Men hvor vi havde ligget uden Arons mål tør jeg slet ikke tænke på - så min stemme går til ham. Sloth skal nok blive forårets spiller i stedet

Peder Vendelbo Mikkelsen sagde ...

Har I set at der allerede nu er Silly Season?

Ousager vil ikke afvise at han måske godt kunne være interesseret i 1. målmands-posten henne i Sønderjyske:

http://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/agf-reserve-som-soenderjyskes-nye-maalmand

De kan får ham for en mio. kr. og 3 paller grænsebajere.

TifosoTom sagde ...

AARRGGHH!!!!!! Lorte demokratiske pisafstemning!!!!! Kan man ikke stemme på både Arne og Swagmeisteren???? For høvlede, jeg skulle have været anonym indernæt hakker!!!! (Det blev Arne fordi han er en døgnflue med store islandske nosser, men det kunne lige så godt have været Swagmeisteren der har taget kvantespring frem ad a la Psy og varm gløgg på denne årstid.)

j sagde ...

Fejlen på it-systemet er, at det overhovedet er muligt at stemme på andre end Aron.

Krølle sagde ...

Det blev ham der er swag, men den var svær - rigtig svær. Det var lidt som at vælge mellem skolekridt eller guldkarameller...
Aron har jo åbenlyst være afgørende med hans mange mål, men han har jo ikke løbet fra midten og hamret den ind uden hjælp fra en super effektiv organisation bag sig.

Anonym sagde ...

Gad vide, hvor mange, der havde stemt på Petri, hvis han havde stået øverst og med versaler? Nå, jeg smider i hvert fald en stemme på den stovte finne... øøhh???

Søren G sagde ...

Too close to call. Så det blev Sloth. Casper A-Landshold!

horekim sagde ...

Jeg havde lyst til at stemme på Hjalte. Mest fordi han ikke var med på listen, men også fordi han spillede godt i vores bedste periode her i efteråret. Da han blev skadet, begyndte vi at tabe

Anonym sagde ...

Jeg fordelte sol og vind lige ved at smide min stemme her på Swaggy og på tastatur supporternes GF-forum på Aronman..
/Gultra

Anonym sagde ...

ievin [url=http://www.drdrebeatscheapsales.com]cheap beats by dre[/url] cdfflg http://www.drdrebeatscheapsales.com teqo [url=http://www.drebeatsstudioheadphones.com]cheap beats[/url] eglqhl http://www.drebeatsstudioheadphones.com queo [url=http://www.beatsdreheadphonesonsale.com]beats headphone[/url] peztib http://www.beatsdreheadphonesonsale.com pzcad [url=http://www.dreheadphonesonsales.com]monster beats[/url] oifdjx http://www.dreheadphonesonsales.com rzfqd [url=http://www.drdrebeatssales.com]dr dre beats[/url] juhif http://www.drdrebeatssales.com ddlhw [url=http://www.focsa.org.au/myreview/beatsbydre.phtml]monster beats[/url] xngrq http://www.focsa.org.au/myreview/beatsbydre.phtml lee

Anonym sagde ...

Det begynder at blive pinligt det her. I gi'r jer ikke før Kirken har fået sin hæder hva. Så lært I alligevel nogle tricks af Steinlein. Osv.

Kalle sagde ...

Kirken er død for os. Eller, nej, ikk på den måde, altså.

Vi havde et sponsorat og var ærligt talt syge med Kirken (og det var før han havde spillet en kamp, first mover typer, Steinleinbrillestyle), men han gav aldrig tilbage. Kirken bare tog og tog, til der ikke var mere tilbage at give.

Der var lange aftener, hvor vi ventede på at Kirken skulle ringe. Aftener hvor vi havde piffet os op med Old Spice OG TABAC (!) og hvor vi havde klippet tånegle og alt muligt. Han ringede aldrig. Vi er den forsmåede elsker der udtaler sig i et kontroversielt dokumentarprogram om 10 år.

Blændede og med sjov Stephen Hawking stemme, javel, anonyme, vi græder ikke offentligt. Men alle vil vide at det var os.

Anonym sagde ...

Det var det svar jeg gerne ville høre.

I gjorde noget for en dreng på vej op, uden at gøre ham fortræd. Det er ikke det værste man ka gøre.

Si tu es né dans une cité HLM..