lørdag den 20. juli 2013

AGF - FCM 02 - Et par observationer.

*Mystisk taktisk udspil af PS. Det virkede som om at han lod sig overraske af at FCM stod ret kompakt og spillede på kontra. Vi blev slået med vores egen specialitet. Flot. Og at vi ikke kunne vende skuden rent taktisk tidligere er bekymrende. Samtidigt var hans dobbelt terrorudskiftning af de 2 følsomme herrer, en smule nonchalant. De kunne være blevet skiftet ud i pausen.

*Vandrørerne dunker på Fredensvang. I den nye Graulund biografi bliver der langet godt og grundigt ud efter Peterstrojkaen, som tilsyneladende ikke er det venlige og runde menneske vi alle har gået og troet. Biografien er iøvrigt skrevet med hjælp fra Søren HC, så måske der kan blive kastet lidt mere lys over den lettere spegede affære en dag. Iøvrigt holdt Peterstrojkaen sig fra Graulunds testemonial, hvilket jo også er en slags signal. Kan man sige.

Hunden mener tilsyneladende at Peterstrojaken er lidt vel autoritær og med det in mente, kan man jo begynde at tænke lidt over, om ikke det var Jesper Sørensen der var kittet der holdt hele den skrøbelige fællespsyke sammen. Han er sårn et rart menneske, Flipper.

*Stakkels Frans Dhia Dhia Putros Putros Ghali.

*Det var pænt sløjt over hele linjen. Forsvaret sejlede til tider, midtbanen var tung og angrebet tandløst. Det har været sådan siden Agronomen smuttede til Slagelse. Stof -----> Eftertanke.

*Iøvrigt var der røster der hævdede at PS er typen der dyrker sex i flere timer. "Indtil jeg siger til". Han er ved at udvikle sig til en mørk udgave af Eriktionen. Gå mod lyset Peter, DEN GODE SIDE AF KRAFTEN, PETER!

5 kommentarer:

Peder Vendelbo Mikkelsen sagde ...

Måske var der praktiske årsager til at PS ikke var der til at se kampen?

Graulund testemonial: torsdag den 23. maj: http://www.agf.dk/agf-fodbold/nyhedsarkiv/2013/maj/rundt-om-graulunds-testimonial/

PS blev gift: lørdag den 25. maj: http://dailynews.dk/nyhet.php?id=3450184

mabee sagde ...

Som sommergæst i Aarhus og på stadion i går et par yderligere observationer:

1) "De udskiftninger var vist mest for Peter Sørensens forfængeligheds skyld og ikke for holdets", bemærkede en mand et par rækker bag mig. Svært at være uenig.

2) Petter Andersson var god. Det var Casper Sloth ikke

3) Duncan kan drible. Det kunne Kasper Povlsen ikke rigtigt i går.

/mabee

Kalle sagde ...

@PVM Aha! Så passer datoerne. Der er nu noget i gære derude. Jeg kan mærke det.

gl. egå sagde ...

Peter Sørensen kunne ikke deltage i Peter Graulunds testemonial, fordi han skulle giftes to dage efter? Pleeze. Holdt han polterabend den dag? (eller indsæt selv slidt kliché om at være under tøflen, hvis altså kønsstereotype jokes fra det 20. århundrede er din ting).

Nej, du. Peter S er en machomand. En brugtvognsforhandler i et ternet jakkesæt, som vil sælge dig en gammel Prius, mens han fortæller dig, at den kører som en drøm. Når du så kører væk i bilen, går den i stå. Du brokker dig, men Peter S fortæller dig, at den burde køre godt, men det er jo ikke hans skyld, at de enkelte dele ikke virker. Jo, han har nogle reservedele, men de passer ikke ind, synes han. Du sukker og giver op, og Peter S står sådan her tilbage:

http://agffan.dk/wp-content/themes/magazeen/timthumb.php?src=http://agffan.dk/wp-content/uploads/petersorensen_jubel.jpg&w=500&h=250&zc=1

Andreasfrb sagde ...

Overhørte et par ældre herrer efter kampen der var godt utilfreds med PS, det samme gentog sig dagen efter til en 60 års fødselsdag med flere 60+ herrer der var utilfredse med PS.

Skal vi have en sæson med utilfredse ældre herrer på lægterne og et spilleroprør? Jeg håber det lidt, fordi sidste sæson var satme kedelig