søndag den 14. juli 2013

Pre-sæson. De afsluttende bemærkninger. Plus en underlig ro.

3-0 til Randers. Bare sådan der. Bum. Ikke noget med lige at score et mål for spændingens skyld. En dårlig generalprøve varsler ikke nødvendigvis en dårlig premiere, men alligevel, 3-0, den er træls. Nuvel, det får da nerverne til at finde et naturligt leje inden premieren på fredag.

Og apropos fredagens kamp, så vil den ikke blive live-blogget, da signaturen for en gangs skyld er til stede på stadion. Og iøvrigt kan signaturen bekræfte at redaktionen på bloggen er noget tyndt besat og har været det længe. Det er blevet en slags en-mands-hær på det sidste og c'est la vie. De bleer skifter ikke sig, oliefyret skal fyldes og madpakker pakkes. Vi har alle en rolle at spille. Signaturen vil gøre sit bedste, så længe det er muligt.

Ovenpå sådan en omgang Pernille Ålund, er tilbage til det primære, nemlig hvilket hold FCM skal køre over på fredag. Både Aramis og Slangen startede mod Randers og mon ikke de er tiltænkt en plads i startelveren. Gad vide om det ikke bliver ind med Osama og så ellers de 11 der startede mod RFC. Med mindre Filosoffen kører terrorstilen videre mod Briksen og fyrer Skridtlasse ind. Her et bud:

Staff

Aramis - Pissrenden - Kuren - Kirke

Stephphan - KP - Sloth - Ozzy

Slangen - Skridtlasse

Og så iøvrigt, hvis i ser mig på stadion, så husk at i skylder mig (minimum) 3xgrillplatte og 4xstore fadøl.

Ingen kommentarer: