mandag den 14. august 2017

No reason to get excited


Endelig, endelig, endelig. Endelig sad man ikke som en forknyt konfirmand, mens ens forældre holdt Verdens Mest Pinlige tale.

Næh, op til denne sæson havde vi endelig købt så godt ind, at man turde hæve stemmen i festligt selskab og – efter indtag af 5-6 store fadøl – stilfærdigt pippe, at man var helt sikker på, at AGF ville ende i hvert fald i den gode ende, altså mindst som nummer syv-otte stykker.

I årevis havde vi holdt lav profil op til sæsonstart, hvor AGF havde hentet den ene svenske nullert efter den anden.

Men denne gang: Ankersen! Kanstrup!! Sana!!! Guira!!!! Møller (hvem end han er)!!!!!!

Nu skulle det være, nu skulle vi satme vise, at AGF er i stand til at hente folk, der kan gå direkte ind på holdet og gøre en forskel.

Glade og fro gik vi til stadion i åbneren mod Horsens, hvor Bette Bo skabte sig på sidelinjen til tre point. Så vandt vi heldigt over Hobro, tabte uheldigt (vi kigger din vej Mikanovic) på Lars Larsen Park, så kom nederlaget i Haderslesaddsfhjdsfkjuiæljdsf (det er de bogstaver, der kommer frem, når man banker sit hoved ned i et keyboard otte gange i rap, prøv selv) og søndag 0-0-gaberen mod OB.

Så hvad blev der af de fem ny spillere? Hvordan har de klaret sig?

Vi vil gerne give dem karakterer, og som altid bruger vi hos Vesterbro Hardcore AGF Jeffery Aubynn-skalaen med tanke på svenskerens fremragende debut mod Brøndby (det var kamp nummer to, men hiv nu hovedet ud af navlen, 5 Aubynn’er) frem til indsatser, hvor han mest af alt så ud som en narkohandler, der havde indtaget hele sit varelager (1 Aubynn).

 
Pierre Kanstrup: Vel det bedste køb af dem alle. Kanstrup er gået direkte ind og er blevet en boss, hvor eneste bekymring er, hvem han skal have ved sin side? Kanstrup napper 4 Aubynn'er, og den femte ligger lige for, hvis den man bun ryger sig en tur.


Tobbe Sana: Altså, man kan da godt se, at han kan tage mere end tre på foden, og det ser nydeligt ud, men kan vi ikke lade en anden få friløbere eller være helt fri for mål, for hvis målene skal komme fra #erdbeerenmitSana, så kommer vi til at vente til 2. division.


Adama Guira: Blev flået ud af Silkeborg-kampen, da Mikanovic fik rødt, og i kampen mod OB blev han placeret på fløjen, hvor der efterfølgende måtte opfindes en ny definition af ordet ”fløjspiller” for at dække over hans indsats. Lad os se tiden an.


Frederik Møller: Hvad kan han helt præcist, som Jens Stage ikke kan?

UB
Jakob Ankersen: Jakob Ankersen er uden for bedømmelse, da han endnu ikke er dukket op til nogen af kampene.

”No reason to get excited,” sang Bob Dylan, og vi vil huske His Bobness’ vise ord næste sommer for ikke at stå tilbage som den mest blåøjede idiot på et konvent for blåøjede idioter.

Glenopstandelsen er i den grad udskudt.

Ingen kommentarer: