søndag den 25. april 2010

Så' der pindemadder - liveopdatering fra buffeten

En tredjedel af VHA's delegation er nu nået frem til NRGi Park og har sat sig op ad "Skraberen" på plænen foran Søjlehallen. Ventetiden bruges på at lukke en del af den tarmgas ud, som er blevet produceret i kølvandet på gårsdagens forberedelse til denne kamp.

Når resten af banden dukker op, vil vi opdatere live fra de riges bord. Web 4.0, dér.

20.16: Deres udsendte stopper liveopdateringen og takker for den store interesse. Vi har haft lidt tekniske udfordringer pga. de mange kommentarer, men det gik alligevel. Hav en fortsat god aften

20.14: Vi kan ikke få en officiel forklaring på de bløde svær. Meldingen er, at de har andet at tænke på lige nu. Bevares.

15.12: Kaffebordet bød på chokoladekage, sandkage med chokoladestykker og småkager. Og kaffe. Bedømmelse: Godkendt. Det trækker dog en smule ned, at der var sten i sandkagen. Only in Århus.

13.56: Vi skylder et overblik over menuen: Flæskesteg, frikadeller, varm leverpostej med bacon, kartoffelsalat, brød og ost. Rygterne siger, at der også var salat. Det kan vi ikke afvise.

13.48: Delegationen er af den opfattelse, at maden var tung. Og sådan er det bare.

13.35: Dagens start-11'er: A. Rasmussen - Krabbe, Dan T., Kure, Ninja - Lucy, Martino, Povlsen, Stephan - No Air - Boom Boom

13.33: Biskoppen er på plads. Kniven tog lige verbalt fat i nakken på en gut, der hedder Simon (det er ikke biskoppen).

13.26: Brian Kniv holder peptalk og har netop sagt "sindssyg". Sindssygt!

13.21: BREAKING: Flæskesværen er blød! Den følger vi op på.

13.12: Som fornuftige jyder har vi naturligvis spist hjemmefra, men det var vist ikke nødvendigt. Der er svin ad lib. Pre-match gris - halløj.

4 kommentarer:

Kim Næst' År sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
larshinnerskov sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
larshinnerskov sagde ...

Bedste minute-by-minute siden Ingerland v Portugeezers i 2006. Så meget mere hjerte og lidenskab end det, der foregik på banen. Send lige den her videre til kokkelærlingen på NRGi park: http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/wordofmouth/2010/apr/15/how-to-make-perfect-crackling

F sagde ...

Observerede I 11 gutter i hvide trøjer som skamåd af den gode tunge buffet? Jeg undres bare...