onsdag den 30. marts 2011

AGF Alumni

Jebediah White III

Efter en tur til de varme lande, hvor benzinen var billig og hvor Jeremiah nød den store fokus på streng religion, så er vores gamle hurtigløber nu i polske GKS Belchatow. Deres hjemmeside er ikke let-manøvre-bar, men jeg fandt da ud af at deres næste kamp er mod Lechia Gdansk, det er på udebane og den bliver vist på kanalen Orange Sport. Jeremiahs kontrakt udløber til sommer. Godspeed Jeremiah!

Nando Rafael

The one that got away, siger man på engelsk. Og i Augsburg hælder han mål ind, er topscorer og har i 15 kampe fra start scoret 13 mål. Det er ikke så dumt og jeg må indrømme at jeg savner den mørke kæmpe. Søren Berg er muligvis en bleg kæmpe, men det er ikke helt det samme vel? Grüss gott Nando!

Dennis Høegh

Han var en tur omkring Lyngby, hvor man kiggede på Dennis og kiggede på Peter Madsen, grublede længe, tænkte, hvem scorer flest mål for færrest penge. Og endte med Peter "Magic" Madsen. Klogt. Nu er sympatiske Dennis i Viborg. Her spiller han ikke så meget, men han fortæller jævnligt Jonas Thorsen hvor god en klub AGF er. Og det er en bonus. Jonas Thorsen er også alumni og han må godt komme hjem. Møjn Dennis!

Alexandro Jackson



Alexander tog til Hobro. En herlig by med vikingeborg, fjord og et diskotek, Bakken, der er rigeligt farligt hvis man er langhåret og dem fra Arden kigger forbi. I mellemtiden har han fået skæg og det klæder ham. Giver ham lidt musketer-pondus. Ses Alex!

Dioh Williams

Boom Boom er tilbage på Hissingen "hvor det hele startede". Ifølge Häckens hjemmeside er han tilbage efter en tur i Europa til sin "favoritö där fansen väntat". I får vente forgæves kompisar. Og hvad de ikke vidste i Häcken er at Dioh "Rullar fram i Hisingens stekigaste bil". Ja ja. Hej då Dioh!

1 kommentar:

Mathias sagde ...

Kommer Krabbe snart på den liste - og hvad skal der så i givet fald stå?