fredag den 18. marts 2011

Hvidovre-kampen flyttes: seriøst?

DBU har modtaget et ønske fra AGF om at få flyttet næste weekends kamp mod Hvidovre - den kamp som vi her på bloggen har haft som fikspunkt gennem fire måneders absolut vinterhi. Surt.

Begrundelsen fra AGF er, at vi har fået udtaget tre spillere til landkampe - herunder reservespilleren Aron Johansson. Men seriøst, GF?! Det kan godt være, I har glemt det, men vi er nogle der stadig husker, hvordan Hvidovre blev sendt hjem til trøstesløsheden vest for København med et 1-7 nederlag, der fik selv Hvidovres assistenttræner til at frydes over vinderholdets fantastiske form.

Og nu beder vi så om at udsætte kampen, fordi et par af vores spillere ikke lige kan den dag? Vi kunne jo vinde den kamp, selv hvis hele start-11'ren var blevet udtaget til landsholdstjeneste. Det er der sgu ikke meget storhold over. Seriøst, GF?

5 kommentarer:

Søren G sagde ...

Man burde indbringe DBU for Menneskerettighedsdomstolen for brud på artikel 5 - "Ingen må underkastes tortur eller grusom, umenneskelig eller vanærende behandling eller straf."

jens sagde ...

De er sku nogle vigtigper'ere. Synes ikke de har nogen sag, og faktisk kunne jeg godt finde på at boy-cutte den udsatte kamp.

For det er jo nærmest Vestegnen, så må det må man godt.

Og så kunne man jo i forlængelse heraf appellere til musikudvalget inde i det der Parken, om at de spillede dette track, når spillerne vil gå på banen imorgen.

http://www.youtube.com/watch?v=UG9zED01DuA

(fåmelt smiley)

Laust sagde ...

Bad move, motherfuckers....
Jeg havde planlagt frokostbord på hvidovre havn og lange underhylere stoppet med galar. Og jo, det havde sgu været sand storhed at sige: vi stiller med hold, vi kan, og vi er satme stadig de bedste. Nu ender det med en halvdød onsdag aften, hvor jeg skulle stege hanekyllinger i espresso

solarex sagde ...

Det er i virkeligheden dem, der har frost i banen. Som de bare er for flov til at indrømme.

AGF er blot kollegiale (gale).

Mathias sagde ...

Den ER nu flyttet. Dato coming up.