torsdag den 29. december 2011

Den nye Adam

Er skiftet til Seattle Sounders. Et skifte der potentielt set kun kan byde på en tur i The Space Needle og et massivt heroinforbrug. For hvad fanden vil man ellers i MLS? Er det udsigten til en one-on-one med Jimmy Nielsen? En bytur med Brian Nielsen?

Hvem er du Adam Johansson? Man troede man kendte dig; du var en hårdttacklende knokler back fra Allsvenskan, relativt grå, men som godt kunne spise op. Sårn nogenlunde. Og så tager du sgu lige fuglen på os og skifter til Seattle, med en eller anden lam undskyldning om at du alligevel ikke var førsteprioritet i Århus.

Det er bullshit Adam, man kan elske flere på samme tid. Spørg bare hende der damen der er i medierne hele tiden og som var gift i 10 år og så fandt en eller hunk som hun knaldede og fandt sammen med og som gik med på at hun kunne gå ud og knalde andre hunks og bare syntes det var helt fint. Eller spørg Joan Ørting - tag lige en snak med Joan Ørting, Adam.

Og nej, jeg er ikke bitter. Og ja, Jerry Lucena kan sagtens spille den position i flere år fremover. Mange år. Filipinere ældes med ynde.

1 kommentar:

Jesper sagde ...

Godt brølt, Kalle.

Den der sang om angriberen er sågu da også lidt fesen. Jeg mener: De (altså vi (altså AGF)) ville vel næppe hellere have en angriber til at spille back? Der har vi jo allerede en midtbanespiller med krog?

Den må du længere ud på prærien med, Adam. Og hils i øvrigt lige Sivebæk alias Den nye Peter Degn, når du lander i Seattle, der.