mandag den 23. januar 2012

I et vadested

Kære bruger.

Det er ikke let at skrive en besked som denne, men VHA-bloggen overvejer i disse dage sin fremtid.

Den voldsomme melding bunder ikke kun i tiltagende vinter-tristesse, minusgrader, en håbløs silly season og alt for lidt af det frække. Nej, den primære kilde til usikkerheden finder vi midt i hjertet af Vesterbro. Ja, faktisk lige der, hvor VHA-hjertet slår, som Anders Frandsen (næsten) sang.

Et founding member - ja, faktisk THE founding member - siger nemlig adieu til Vesterbro og 1657. Farvel til gaden, der har fostret Miss Vandala, Pussy Club og Mike Tramp. Vi snakker Eskildsgade, VHAs epicenter.

Var det her en fodboldblog, ville vi nok bruge ord som højforræderi og trække en bibelsk analogi eller to frem, for VHA mister en af sine tro væbnere til... Frederiksberg. Ja, det står der. Believe it or not.

Vandrørene fortæller samtidig, at vedkommende der vil danne en ny fraktion. Bare for at gnide salt i såret.

Lettere rystede spørger vi os selv (og dig): Kan vi med troværdigheden i behold stadig kalde os Vesterbro Hardcore AGF, når halvdelen af 4-mandsgruppen er en frederiksberger og en Aarhus-stringer.

Det er så eksistentielt, det her.
Måske i morgen er en bedre dag.

14 kommentarer:

mabee sagde ...

Denne blog har adskillige fans uden for V-bro. Nu blir I ved - I kan ikke bare overlade Vesterbro helt og aldeles til unge mænd med fuldskæg, hornbriller og skinny jeans.

Anonym sagde ...

Vel talt mabee!

Og I er vel godt klar over, at Skipperen ikke lige sådan er at flytte til Frederiksberg, ik'åh? (sagt med en slet skjult antydning af flyveskalle dialekt)

TifosoTom sagde ...

Nu strammer I op, bæller en Arne og ser igennem fingre med visse geografiske og logistiske udfordringer (Har de rige svin på Frederiksberg ikke busser og metro og sårn - kører de ikke i møgdyre biler??) og favner den udfordring det er at være "open-minded" som en vis sportschef temmelig sent i transfervinduet og tager kampen op!!! "Den man tugter, elsker man" - apropos flyveskalle

Christo sagde ...

Venner, I står jo i samme dilemma som mangt en kriseramt boldklub har prøvet før jer: skal vi satse på at opdyrke egne lokale talenter med al den trueness men også ustabilitet det giver, eller skal vi sælge lidt af vores sjæl og fusionere? I dette tilfælde en fusion i retning af noget FC Hovedstaden m. velhaverenklave å lidt Aaaarhus Hardcore AGF.
I guder, valget er ikke let..

solarex sagde ...

Vesterbro er til at nå på en cykel fra politiauktionen.

Desuden er det jo ikke nutidig kulturhistorie fra Vesterbro der hærger denne blog længere. Desværre.

horekim sagde ...

Vesterbro Softcore AGF

Kaysen sagde ...

Pussy Club er alligevel lukket. Senest er klub Eskilds charmerende træbarak revet ned til fordel for et multimonster af en integreret børneinstitution. Snart plantes der vel stauder og solsikker foran hver opgang. Der lugter ikke engang af pis i krogene længere. Vesterbro er i sandhed skabs-Frederiksberg. Anyway.

Forslag; hvis nu redaktionen alle fik en tusch med "Vesterbro Hardcore AGF forever", ville enhver fremtidig protest/indvending i fht flytning så ikke kunne viftes væk via et opsmøget ærme?

Anonym sagde ...

I må sgutikke lukke siden. VHA er den eneste sjove AGF side på nettet. Nød i høj grad artiklerne om Peter Sørensens bukser. Den slags er der brug for, nu hvor kniven bruger mere tid på at finde gode tilbud på politistationen end på at finde orn'lie angribere.

Kim Næst' År sagde ...

@Kaysen: Pussy Club lever skam i bedste velgående, skulle jeg hilse og sige. Og så sent som i weekenden fjernede jeg blod og kanyler i opgangen.

Kan I mønstre sådan noget på den anden side af Gammel Kongevej?

Kim Næst' År sagde ...

Edit: altså ikke kanyler i opgangen til Pussy Club. Som jo holder til i stueplan. I egen opgang that is.

Anonym sagde ...

Frederiksberg Hardcore AGF = bedrage forarger hidser fck

Don Tapa sagde ...

Mabee,

Hvordan kan du vaere saa sikker paa at VHAs faedre ikke selv er unge maend med fuldskaeg, hornbriller og skinny jeans?

Har i oevrigt hoert at VHA har samme spindoktor som Kidd..

Anonym sagde ...

Top fem over potentielle "udflugtsmål" på Frederiksberg (for Skipperen ER AGF i Kbh - senest slået fast med 7-tommers søm til julefrokosten med Kniven!):
5. Alléenberg
4. Diplomaten
3. Vinstue 90
2. Guldfasanen
1. Café Intime

mabee sagde ...

@Don Tapa: Fordi VHA-boysene er de eneste på Vesterbro der ikke bærer hornbriller, fuldskæg og skinny jeans (i hvert fald ikke på en gang) er de meget nemme at kende.

Promenaden kan i øvrigt smides på listen over Frederiksberg-udflugtsmål. Den er i sandhed det Frederiksberg, som V-bro i den grad ikke er. Og heldigvis for det vil begge sider af skellet nok mene.

/mabee