tirsdag den 31. januar 2012

Så røg vi i fælden igen!













Midt i al surmuleriet over et, måske/måske ikke, tabt transfervindue, tog Davit Skhirtladze i dag sagen i egen hånd og hamrede døren ind til Peter Sørensens taktikkontor. Og så skete der det, der altid sker på de her kanter af Vesterbro: vi ryger i med begge ben, og starter drømmefabrikken op på fuld kadence.

For nok havde vi gjort os nogen tanker om den her nye georgiske wonder boy, for hvorfor skulle han ellers have fået alle de minutter, han trods alt fik i efteråret. Men vi havde ikke ligefrem hængt vores hat på ham. Han var jo ikke nogen Ruidiaz, eller hvem man nu ellers havde spildt en halv vinter på at gå rundt og drømme om, indtil transferfesten blev afblæst med Moldskreds signatur.

Og så river han pludselig tæppet væk under både Fredericias bagkæde og Peter Sørensen, der nu taler om en helt ny Skhirtladze, der dukkede op efter nytår, en helt ny attitude og 'georgiske moves', der får det til at løbe mig koldt ned af ryggen.

Er Skhirtladze en tikkende bombe under vores etablerede angribere? Er han den næste store guldklump midt i massen af usælgelige profiler over 30? Er han måske den lille ekstra dimension, der vil gøre det kommende forår til ikke bare en spændende Europa-kampagne men også til en række magiske kampe, hvor man anspændt venter på den næste georgiske eksplosion?

Det kan også være, vi endnu gang bare slukøret må vækkes fra de helt store drømme, men det er ikke rigtig vores stil at hoppe på den vogn på forhånd. Davit, tak for en storslået tirsdag. Og velkommen i de voksnes rækker!

Ingen kommentarer: