tirsdag den 17. april 2012

Inzaghi og en øl

En eller anden dag skal Fredensvangs egen Inzaghi jo nok lave noget andet end mål - den erkendelse er vi efterhånden kommet til - og måske man i det små kan ane konturerne til, hvor det bærer hen ad, når Graulund om en 5-6 år lader sig fodboldpensionere.

I hvert fald har han smidt penge efter Ibiza-øllen Isleña, som bliver introduceret på fredag. Vores grundig research fortæller os, at den er lavet på byg, smager lidt mindre kraftigt end en pilsner (altså en pige-øl)og i øvrigt bliver brygget i Tyskland.


Læsken bliver nu ikke hevet til Aarhus af Hunden alene. Næ, ude i kulissen står personificeringen af nogle AGF'ske helvedesår, en mand der heldigvis stadig holder sig godt - og en mand, der har elsker Spanien. I hvert fald har han afholdt tapasaftener med lounge og laber DJ-musiksak i Bellevuehallens cafeteria (!).

Vi giver jer Frank Heskjær (tv.):


Ja, ham og Hunden er dem, der er den. Det prøver vi på at lade være med at mene noget om.

Øllen bliver præsenteret på noget, der hedder Zenza på Aaboulevarden på fredag. Det bli'r hyl.

6 kommentarer:

GFkarma sagde ...

Neeeeeeiij, Graulund! Do har sgu da ikke tjent penge nok til bare at smije dem efter sårn en døjssejler..... - Her mener jæ ikke bajeren, men Frank'en.

Anonym sagde ...

Det' løgn Bjarne. Det er simpelthen løgn Bjarne

Troels P. sagde ...

Da Hesten smed håndklædet i ringen som kantineforpagter i Vejlby Risskov-Hallen (der var åbenbart ikke nok dollars i at sælge gourmet-hotters til VIK's puslinge), sagde han godt nok, at han havde "noget spændende på bedding".

Det havde han så også. På en måde.

Kalle sagde ...

Von Dutch og Ibizaøl - Gravhunden er i den grad en mand med fingeren på pulsen.

Andreas Mikkelsen sagde ...

Når du skriver 'og en mand, der har elsker Spanien', mener du så 'en mand, der har en elsker i Spanien, eller bare, at han slet og ret elsker Spanien?

Den her historie er så kulørt i forvejen, at den sagtens kan bære lidt romantiske afsløringer...

Mathias sagde ...

Der er fri tolkning på alle hylder.

Hint: Du er på rette vej.