tirsdag den 24. april 2012

OB - AGF 1-2

Et par strøtanker fra gårsdagens neglebider...

*Jeg forstår at journalister skal vinkle deres historier, javist, men den polemisering TV2Sport kørte på OB's ikke dømte mål igår var direkte pinlig. Og når Rasmus Falk så ikke udtalte sig specielt kontroversielt, så var det sikkert fordi "at han ikke havde set situationen". Med andre ord, hvis man ikke får det ud af et interview som man håber på, så tolker man sig frem til det man vil have. Og ja, de skulle have haft et mål og jo, det var ret vildt at linjevogteren ikke så det.

*BT så Martin Jørgensen som gårsdagens dårligste AGF'er - så de en anden kamp end den jeg så? Jeg synes han var ok.

*Og Jerry er tilbage! Men hvor skal han spille? Igår valgte Peterstrojkaen at applicere dansk-filipineren som venstre wing, givetvis for at dæmme op for Esben Ruuds hærgen på højrekanten. Men Jerry er heller ikke venstre wing, omend han faktisk gjorde det fint. Som man spurgte for et par år siden...Kan Jerry blendes? Og det er faktisk lige før at jeg tror at svaret må være ja,

3 kommentarer:

Frej sagde ...

Men hey det helt store spørgsmål fra i går.... Hvorfor spillede AGF med støvler/sko uden knopper?

Morten sagde ...

De troede vel at OB allerede var gået over til kunstgræsbaner og de derfor ikke havde brug for lange knopper?

Jesper sagde ...

Jeg synes (desværre), at Martino var lidt skidt kørende. Og jeg synes (desværre), at han har været lidt skidt kørende i en stor del af foråret. Det har han i øvrigt selv erkendt, hvilket er heldigt, eftersom Rasmus Falk ikke har set noget.

Hvad er det så, der er skidt? Tja, eksempelvis at den gode maestro flere gange vælger at drible på yderst kritiske steder, vælger at rulle den under fodsålen og gå bag om eget støtteben som bagerste midtbanemand osv. De lurer de fleste med tiden, og det lurede OB så sandelig også i går med nogle giftige kontrastød som resultat.

Det er fedt, når det virker, og det er endnu federe, når der ligger en vårhare bagved og rydder op.