mandag den 23. juli 2012

AGF - Esbjerg FB live

(20:49) Slutfløjt. Ikke helt godt. Vi spiller ok, men er uskarpe. Nogenlunde godkendt over hele linjen. Dog med pil nedad til Kirke og muligvis Aron. Tak for nu.

(20:48) Akharraz forsøger at modbevise min påstand med et godt forsøg! Kom nuuuuuu!

(20:46) 3 minutters tillægstid. Jeg vil henvise til mit sats omkring 20:31.

(20:43) Ifølge Thomasberg er PS ude i næste kamp i Suppen. Jesper Sørensen skal stå i spidsen for os i næste kamp. Forvent Barcelona inspireret tiki-taka stil og fest. Kampen? Vi ser trætte ud. Vi har Dila Gori i benene.

(20:42) Graulund får gult får brok. Fuck systemet.

(20:39) Endelig lidt nerve i den her kamp. Desværre er det EFB som presser på og header på stolpen

(20:37) Kampens debuterende dommer bortviser PS! Angiveligt fordi han sparkede til en flaske. Tsk. Og kort efter får Esbjerg deres største chance i kampen, men Staff redder fint. Røveri ved højlys dag hvis de havde scoret.

(20:34) Status: Esbjerg har mange mand i feltet når vi angriber. Kombinationen af det og vores langsomme spil er ikke ligefrem ingredienser til en spændende kamp.

(20:31) Fuck det. Jeg går all in: den her kamp ender 0-0!

(20:26) Og så skal Søren Larsen ind. Aron ryger ud. Sidder med en fornemmelse af at det her Esbjerg hold er et hold vi bør (skal!) slå.

(20:22) Stephphan ind for Jürgen. Man må formode at Sloth rykker ind centralt og at Stephphan tager kanten. Lucena trisser også ud og bliver erstattet af ung mand med strithår der hedder noget i stil med Andersen eller Hansen eller Jensen. Blond er han også. Har de en arisk menneskefarm dernede? Lucena får ikke den forventede æresport af AGF Support. Skam.

(20:19) Graulund tester igen Esbjerg af. Der er en svag odoeur af et mål fra hans fødder. Det hørmer ikke af scoring, meeeeen....

(20:15) Graulund prøver Esbjergs målmand af med en klassisk afslutning. God redning af den ellers ganske usikre EFB'er. Endelig noget nerve og gejst i afslutningerne. Watch and learn, Arne, watch and learn.

(20:12) Den lovende start på halvlegen der blev nævnt? Glem det. Vi er tilbage ved det adstadige tempo. Det er faktisk en lidt kedelig kamp.

(20:10) Overboen har sat "Killing me softly" med Fugees på. Sidste gang var den på repeat i halvanden time, samme sang. Ren waterboarding.

(20:07) Graulund gør sig klar til at komme ind. Har aldrig forstået hvorfor man ikke bare skifter ud i pausen, istedet for at vente 10 minutter. Aron vil være et godt på bud på en mand man kunne pille ud. Graulunds hår er ikke en Riddersholm! Det er en undercut med indian på! Ophidsende! Graulund ind for Davit.

(20:05) Vi er kommet ud med fart og bevægelse. Umiddelbart lovende. Vi får se.

(20:02) Kure væltes i feltet. Ville have været et tyndt straffe hvis det var blevet dømt. Kirkeskov har problemer med at kaste kontruktive indkast, ikke Kirkens kamp, denne.

(20:00) Ingen indskiftninger i pausen. På et tidspunkt ville det være dejligt med en skarp angriber. Zak Egholm har lige kaldt PS for 'Søren'. Overraskende nok er Zak Egholm stadig i live.

(19:51) Claus Elming, den mand er den danske Cary Grant, giv ham dog et program i bedste sendetid med nogle b-liste kändisser som løber på brændende kul i junglen istedet for at gemme ham væk på TV2 Sport!

(19:45) Pause. Sloth hævder at det går for langsomt og at når de har haft lidt mere fart i spillet. så har de fået chancer. Fodbold er ikke ligefrem raketvidenskab.

(19:40) Indtil videre har der ikke ikke været tale om at 'blamagen' i Europa League 12 er blevet vasket af. Vi laver lidt for mange fejlafleveringer og Aron virker noget uskarp. Stenbroens kælegris numero uno, Mikkel Kirkeskov, har reelt ikke sat en fod rigtigt offensivt indtil videre. Thygesen har fået sin fatwa ophævet efter en slet skjult hyldest af Peter Graulund.

(19:32) Under en diskussion om barsel og børnepasning, blev jeg gjort opmærksom på Graulunds nye frisure, som vel nærmest er en blanding af en lang crewcut og en Glen Riddersholm. Ish. Like. Graulund så glad ud. Kampen? Esbjerg har fået overtaget lidt og vi spiller relativt uinspireret fremad.

(19:25) Status: Vi spiller ok, men mangler lidt skarphed og tyngde oppe foran. Det er en kende kålhøgent at hævde, men Søren Larsen havde sparket nogle af de chancer ind vi har haft. Esbjerg spiller nogenlunde, men kommer ikke frem til det store når de kommer ned til vores felt. Indtil videre er deres største (halve) mulighed kommet ved en dødbold.

(19:19) Thygesen hævder at Søren Bergs timeglas er ved at rende ud. Thygesen fatwaen af 2012 udstedes hermed. Og jeg vil mene at timeglasset over Thygesen pre-match cardigan udløb for et par sæsonen siden. Sooooo 2009.

(19:16) Hjalte falder i feltet, men ikke noget straffe. Der var heller ikke straffe. Ingen protester heller. Esbjerg, de har bolden meget, men stiller ikke rigtigt noget op med den. Modsat arbejder vi enkelt og kynisk. Lidt som en klapperslange. Eller en kobra.

(19:14) Endnu en kontrachance til Aron. Og endnu en lidt halvslatten afslutning. Håber ikke det er den gamle Aron der er tilbage.

(19:12) Status: EFB har bolden mest. Lucena har været en general. Kirken har været lidt overmatchet. Vi har set skarpe ud i omstillingerne. Gad vide om omstillinger er det nye vende-vende? Både Thorup og PS har snakket omstillinger.

(19:08) God chance til Aron. Esbjerg pressede på, men vi kørte kontrakniven og Aron ender med at fyre en rigtig halvfesen Aron afslutning af. Hans skud på mål statistik er unik.

(19:05) PS har en ternet skjorte på som er knappet godt ned. Vores bud? Mister Jardex.

(19:02) Første chance til EFB på et langt indkast. Staff griber sikkert. Vi prøver en omstilling, men det løber ud i sandet. Kort efter får vi en pæn chance ved Davit. Ikke dumt. Spændende om der er mål i det her hold?

(19:00) Lucena spiller centralt for EFB. Kender de ikke sneglen?

(18:58) Opstilling: Staff, Sorin, Atle, Kure, Kirke, Osama, Hjalte, Martin, Sloth, Aron, Davit

(18:57) Andreas Frb har sendt et billede af en Store Claus, som får det til at rumle seriøst i denne signaturs mave. Fuck Claus Meyers tærter, mand.

(18:55) Esbjerg spiller i røde trøjer sponseret af Det Faglige Hus. Ville have lavet en hurtig sammenligning af kampen mellem KRIFA og 3F andetsteds, men er ikke sikker på hvad Det Faglige Hus er...

(18:50) Bloggen har personlig beef med Thomasberg. Det er had.

(18:47) Så kører vi! Let forsinket. Stenbroen syder af bleskift og tærter fra Meyer der skulle fortæres inden TV'et kunne tændes. Og med Claus Elming i hvad der vel bedst kan kaldes for en rubinrød blazer, så er det vel det nærmeste vi kommer en flyvende start.

2 kommentarer:

Jesper sagde ...

Årh hvad - stærk liveblog, dér. Selv her et døgn efter åbner det nye vinkler i forhold til gårsdagens begivenheder.

Anonym sagde ...

Så kampen på stadion, men godt at få kvalificeret sine indtryk fra kampen ;)