fredag den 27. juli 2012

Europa League 2012 og al den jazz..

*Vi springer let og elegant henover vores europæiske eventyr, men vil dog konstatere at det mest ophidsende (i positiv forstand) ved det eventyr, var da ham Horst Hrubesch trak kugler fra en skål i Svejts. Vi ses om 15 år, Horst!

*Ovre på Fodboldbrok kalder de Jerry for 'Jerry Sneglen'. Det kan godt være han er et slattent ikke eksisterende stykke bagværk, men han er stadig Jerry'en i vore hjerter. Så, øhh, snitterne væk, medløber typer!

*Og så fortsætter vi med det der liveblogging når vi møder Randers på søndag. Det var let stressende, men også intenst og af uvisse grunde trumfede det bleskift og opvask. Så vigtigt blev det gjort og dermed fik man set næsten en hel kamp uforstyrret. Kvinder, mand. de er totalt nemme.

*Georgisk fjernsyn fik i den grad bevæget sig ind under huden. Den måde de gnidningsløst og elegant fik tilføjet endelser til en række spillere, Slothy, Graulundi, Anderseni (!) - det var beundringsværdigt! Og musikvideoen i pausen, woof! Hvem gider at se på Dan EngelbrechthumperUllaEssendink efter den omgang pumper-schlager?

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg ser frem til dagens liveblogging når at den syge hest bliver lagt til hvile.

/AndreasFrb

Kalle sagde ...

Andreas...

Der er dog så mange x-faktorer i dagens kamp:

Hvordan skal spillerne klare sig uden Filosoffens bulnende øjne?

Hestene hentede en ok sejr i Odense. Hvor gode er de egentlig?

Petri Pissrenden - hvor god/dårlig er han? Han har ikke spillet i 2 måneder, tør de fyre ham af fra start?

AndreasFrb sagde ...

PS på tribunen og BSN har smidt sig selv på ferie, vi mangler helt klart et dumt svin som spillerne kan være bange for idag.

For hver kamp Randers vinder, der taber de 4 kampe, så det skulle være 3 sikre point idag.

Petri skal ud og spille/fløjte på fløjen, kan huske han også var en god frisparksskytte i FM, så jeg regner med et frissermål i det 80min fra ham.