søndag den 29. juli 2012

Randers FC - AGF Live

(18:51) Og så er det slut. Jeg vil ikke lyve, det var en sløj omgang. Nu er der trøst bøf-med-løg-kartofler-sovs-og syltetøj (og spejlæg). Ses!

(18:48) 3 minutters overtid. Jeg har kastet handsken. Det ser ikke ud som om at vi kommer tilbage i den her kamp. Vi starter kampen sløjt og på hælene og vi slutter den lige sådan. En gedigen lortekamp fra vores side. Vi er som tidligere bemærket, tydeligvis mærket af det ene eller det andet.

(18:46) Larsen header over. 2 minutter tilbage. Randers er pt nummer 3.

(18:45) Vi får et par dødbolde. Kom nu!

(18:42) Randerstilskuerne hævder at der er stille i Århus, men hvordan kan de vide det? Hvordan?!? De er et flaskekast fra Tante Olga, som mig bekendt ligger i Randers.

(18:40) Vi høvler lange bolde fra forsvaret op mod angriberne. Fuck kreativitet.

(18:38) LAD OS DOG FOR HELVEDE PRØVE AT RAMME EN MEDSPILLER 3-4 GANGE I TRÆK. Tak.

(18:35) Alt går imod os lige nu. Jürgen høvler den udover sidelinjen. Esben Hansen hævder at det er 'anarkiet som skal redde AGF i det sidste kvarter'. Tror ikke helt på det, så skulle det være en dødbold eller noget andet heldigt.

(18:33) Atle ud, Larsen ind. Stephphan ned som højre back. Desperation.

(18:31) Vi er hele tiden lige ved og næsten i opspillet, men så snart vi når deres felt så falder korthuset af svage afleveringer og glidende tacklinger.

(18:29) Hvis det her resultat holder, så skal vi gerne have 3 point på søndag mod BIF. Ellers positionerer vi os i bunden fra begyndelsen og så er der langt til den CL plads 13/14.

(18:25) Osama ud, Edafe Egbedi ind. Vi ser trætte ud over hele linjen. Det er skidt med skidt på.

(18:23) Bronie Shwartxz scorer til 2-1. Pis. Det er desværre vores egen skyld. Vi har hængt i med det yderste af neglene i store dele af kampen.

(18:22) Remco river Graulund i halsen. Burde være rødt, men bliver gult. Han er lidt sårn, underfrankeret, ham der Ramco.

(18:20) Vi (Staff) leger med ilden. Der er lidt en (syg) fornemmelse af at Randers scorer det næste mål. Hvis vi skal noget mere ud af det her, skal det komme fra en dødbold. Hvis Viggo Jensen kigger med, så skulle jeg hilse at sige at han godt vil ha sin gameplan tilbage.

(18:15) Status: forsvarsmæssigt har vi spillet os lidt op og Kirken virker lidt mere sikker. Petri har haft en ok debut, en grå eminence, lidt a la Atle. Vi er synligt mærkede af det ene eller det andet. Kampen i Georgien, Diarreen fra Tblisi, det taktiske oplæg, Stampe.

(18:14) Arne ud, Graulundi ind. Esben Hansen kæler lidt verbalt for Graulundi.

(18:10) Sloth forsøger det spektakulære i en overtalssituation og fejler, relativt, spektakulært. Osama er startet med en del plads i sin side og har lige lagt den flot ind over. Men der er ingen derinde. Vores angribere er sjældent i feltet. Vi er et hold der ikke arbejder med indlæg fra kanten til feltet. Det er derfor at Søren Larsen ikke bliver sat ordentlig i scene, når han kommer ind.

(18:06) Randers udligner. Lasse Rise knalder til den fra 30 meter og det var, ærligt talt, et godt mål. Og måske ikke helt ufortjent. Vi er ikke længere nummer 3. Praktikanten hævder at alle de positive ting vi har snakket om i pausen nu er nulstillet. Praktikanten har tydeligvis glemt den ikke særligt flatterende 1. halvleg. 'Drenge, vi er foran. Thats it'. Alt det er nu nulstillet. Vi er doomed.

(18:01) Vi er efterhånden ved at være klar til 2. halvleg. Jesper Sørensen er med på at vi starter dårligt og erkender at vi er heldigt foran. 'Vi kan ikke bare forsvare den her hjem'. Har konstateret det før: fodbold er ikke raketvidenskab. Vi er pt. nummer 3 i Suppen.

(17:49) Pause. Vi henter nogle flere øl.

(17:46) Randers har mere eller mindre kontrol over den centrale midtbane, men kan ikke rigtigt gøre noget ordentligt med det. Vi har endnu et forsøg kort over mål ved Atle på en dødbold. Vi har nu ikke scoret i åbent spil i 5 kampe. Dødbolde, det er vores 'ting'.

(17:43) Arne høvler den over mål fra 15 meter. Praktikanten kalder et kontraangreb for en omstilling. Er det almindelig anerkendt at omstilling er det nye kontraangreb?

(17:37) Vi ejer den her kamp nu. Skagenskinken er udskiftet med ostepops og vi får et hjørne. Snart skinner solen også. Randers er usikre som en nyfødt kalv i eget felt. Atle får et frispark for brok. Man har indtryk af at Remco har en finger eller næve med i spillet.

(17:35) SUT PÅ DEN H2O TYPER! Vi scorer på et hjørnespark som Stephphan header elegant ind. Ikke vildt fortjent, men hey, vi tager den alligevel.

(17:33) Endnu en stor chance til Randers som Staff snupper. Igen fra venstresiden. Har jeg jinxet Stephphan?

(17:31) Randers' sturm und drang eksperiment er tonet lidt ned og det mere tilbagelænede tempo passer os lidt bedre. Dejligt at Stephphan er ovre på venstrekanten, det hjælper lidt defensivt.

(17:28) Tankeeksperiment: kunne man have startet med Jønsson centralt og Pasanen på højre back? Det er frækt, men tænk over det.

(17:26) Praktikanten kalder os for et 'ungt' hold. Praktikanten har ikke kigget på Lars Martins dåbsattest  på det seneste.

(17:24) Arne skyder på mål og får et hjørne. Det er en halv sejr som det ser ud lige nu. Hjørnet skaber mild panik hos Randers, men løber ud i sandet..

(17:22) Vi er rystede. I taktiske nyheder er Stephphan rykket over til venstre for at hjælpe Adam. Randers har kørt hårdt på venstresiden i de første 20 minutter. De ved godt at Ozzie er en lover, ikke en fighter.

(17:21) Remco er genfødt. Har alle dage været lidt af en baby og martyrskikkelse. Vi vinder ingen andenbolde. Vi taber det her hvis ikke der bliver taget fat. Lad Stampes ånd guide jer!

(17:19) Staff har sæbe på handskerne og er ved at give RFC et mål. Og efterfølgende et mere. Praktikanten hævder at det ikke ligner Steffen Rasmussen. Praktikanten ser ikke nok fodbold.

(17:16) Kure, Berg og Hjalte er ude med georgiske mavekramper. Staff og Sloth lider stille. Gad vide hvad de kommer i maden dernede? Diarreen fra Tblisi forklarer den eksperimenterende opstilling, som man godt kan se ikke virker helt optimal.

(17:16) XL Byg har en butik i Vorup.

(17:12) Randers rammer igen målet. De omstiller efter et dårligt slået hjørne af Eckersley. Vi virker lidt kuede og Randers kørte britisk tempo. Praktikanten der har fået jobbet som kommentator (trak det lange strå da der blev trukket fra tyskerhjelmen) havde kaldt den inden kampen. 'Bulder og brag' kalder yndlingen det.

(17:09) Første chance til GF. Jürgen prøver et skud fra distancen. Godkendt. Hektisk start på kampen. Tror godt vi allerede nu kan sige at den her ikke slutter 0-0.

(17:07) Vi kunne sagtens have været bagud med 2 allerede. Vildt. Randers FC har en fanclub som heiler og går i West Ham farver. Hvilket er...kækt.

(17:05) Endnu en gigantchance til Randers! En kombination af Staff og overliggeren redder os. Det har sejlet de første par minutter. Kirkeskov virker IKKE som en højreback. Får vores opstilling til at virke ret mystisk. Vores højreside er trængt af Thomsen og Kamper, Eckersley bliver overrendt gange 2.

(17:04) Kæmpe chance til Randers. Kirkeskov sover big time. Pyyyh, der skulle Randers reelt set have scoret.

(17:01) Start 11'eren: Staff, Kirke, Pasanen, Eckersley, Petersen, Sloth, Jørgensen, Osama, Aron, Skridtlasse. Spændende! Pasanen, hvem havde set den komme!?

(17:00) Et minuts stilhed for Stampe.

(16:58) Der er lagt blå staniol til de lokale randrusianere til det man på de kanter kalder for en 'tiijfo'. Tja.

(16:54) Randers et sted med meget brune teens, en regnskov og et fodboldhold som spiller i H2O.

(16:49) Stampe, mand, suk.

(16:45) Kanal 9 har præcis præsenteret Randers som et røvsygt sted med MEGET brune teens og en regnskov. Bjørnetjeneste, på den gamle måde.

(16:43) Thor i plastkrus og stadionpølser er fravalgt og erstattet af denne bandit fra To Øl og Skagenskinke. Man må nøjes. Og så rodes der febrilsk efter en startopstilling, men Graulundi er ude. Og Berg.

(16:41) Staff synes at starten på sæsonen har været 'ok'. Ikke en mand der sprudler, Staff.

(16:39) Øv og pis med Stampe.

(16:35) Så er vi på plads til dagens kamp. Dog lidt svært at koncentrere sig om PS og optakt på TV når tankerne summer omkring den triste nyhed at John Stampe er gået bort. Sørgeligt.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Man blir så træt, så træt, så træt af at se de hvie for tiden. Jeg vil hellere se en genudsendt norsk håndboldkamp fra '83. I sort-hvid. Hvor man kender resultatet. 30 gange. Uden lyd. I en campingvogn. I Ishøj. End jeg vil tænke på om det er muligt at redde en 0-0 mod, den næste modstander, som jeg knapt nok gider vide hvem er.

Og nu, Duncan til textilbyen. Hvor røv-sygt, kan tilværelsen blive.

Det her Kalle, er det eneste der gør at jeg alligevel blir i byen. Plz, genta'et. Send konto nr, så får du til To Øl Mere, til næste kamp, som jeg knapt nok ved hvornår er.