torsdag den 3. maj 2007

Den næste Patrice?

Så kan drømmene om nye profiler tage til igen: Brian Steens target for den seneste Norgestur lader til at være Patrice Bernier, den offensive og ekstremt løbestærke midtbanemand i Tromsø.

Konkurrencen om canadierens signatur er dog enorm, og Brian Steen får denne gang brug for mere end bare overtalelsesevner, hvis Bernier skal være på holdkortet, når der fløjtes op til (superliga-)fodbold igen efter sommerpausen. Blandt bejlerne til Patrice Bernier er Brøndby, Rapid Wien og Køln. Besiktas har tidligere illustreret deres interesse med check på 10 mio. norske kroner, hvilket blev afvist af Tromsø, der til sommer kan miste den hårdtskydende midtbanemotor uden en krone i transferposen.

Men hvad kan vi så glæde os til, hvis den umulige mission alligevel viser sig at ende med en underskrevet kontrakt? Ifølge bulletinerne har vi at gøre med en løbestærk midtbanemand, der foretrækker den centrale midtbane, men også kan gøre sig nyttig på højrekanten. Han er godt skydende - også på frispark - og så omtales han som en glimrende pasningsspiller.

Hvis den nye Patrice skulle havne i Århus, så tyder meget på, at han vil blive sommerens helt store transfer. Det er ikke urimeligt at gå ud fra, at der kun bliver råd til én spiller i den lønklasse, som Bernier må formodes at havne i. Om han er den slags penge værd, det ved Brian Steen forhåbentlig meget mere om. Nu er endnu en spiller under alle omstændigheder sat i spil på den centrale midtbane, hvor også Jerry Lucena indgår i de stadigt hyppigere aftenbønner.

Ingen kommentarer: