onsdag den 16. maj 2007

Varmt rygte: dobbelthandel i Brøndby

Så er der igen nye rygter i omløb om tilgange til næste sæsons AGF-trup. Ifølge kilder i Brøndby skulle der være gode muligheder for, at ikke bare én men hele to overskydende spillere fra Brøndbys kriseramte trup nu er på vej mod Fredensvang.

Den ene er Asbjørn Sennels, der ikke bare er helt ude i kulden på Vestegnen (det lød ikke rart), men også spiller en position der i den grad udgør et hul i AGF-truppen. Sandsynligheden for rygtets reelle holdbarhed må være i top, og han er mere end en gang erklæret for aldeles velkommen her på vesterbrohardcoreagf.

Den anden er en gammel kending, der gang på gang har spøgt på rygtebørsen, nemlig den så udskældte og skadesplagede Mads Jørgensen.

Hvor han skulle komme ind i overvejelserne til fremtidens AGF-hold er særdeles svært at få hold på. Er han Pleidrups konkurrent på venstrekanten, eller er han en potentiel offensiv forstærkning til midtbanen? Rygtet er svært at tro på, men alene tanken om Lillebror Jørgensens sammenbidte fight og hans følte langskud giver en let gåsehud, og jeg ville hjertens gerne se ham tilbage i hvidt. Gerne skadesfri!

12 kommentarer:

Kalle sagde ...

Jeg har hele tiden gerne villet have Asbjørn Sennels til klubben. Spørgsmålet er dog om han ikke smutter til FCN når Stuart Pearce(sic)rykker. Jeg tror det.

Mads J skal være velkommen. Gerne på den centrale midtbane, som savner hans knivskarpe dybdeløb. Venstrefløj er ikke lige hans kompetence eller side. Dog er han udstyret med de vildeste glasben, så mon ikke vi skal satse på en med stærkere muskulatur?

Anonym sagde ...

Jeg syntes det lyder som 2 fremragende bud ! Læste lige Hans Petersens analyse af GF på www.mtac.nu (mange kloge ord), hvor han kommer ind på manglen af kreative, boldstærke spillere, hvis man vil være spilstyrende i kampene, samt overleve i superligaen. Der kunne Sennels "syndebuk" og señor glasben være et + !!! Men jeg tror desværre på Kalles tese om nordsjælland !

j-kid sagde ...

Jeg vil gerne ha Sennels, og som sådan osse Mads glas. Hvis sidstnævnte landes blir det, som Hans P siger svært at komme uden om at der skal spilles fodbold (igen). Og skal der det kræver det at fundamentet (defensiven) kan andet end at losse i det opbyggende spil.

Hvis Sarr ikke har tænkt sig at genfinde det håbefulde niveau vi tidligere har set, er det simpelthen ikke godt nok med Krabbe på højreback. Såfremt den genfødte Kuredreng pludselig går helt i stå igen får vi (for fanden) brug for en midterforsvar mere.

For som Leonard Cohens mest brugte citat siger:
"There's a crack in everything, that's how Anders Jochumsen gets in".

Anonym sagde ...

Uhmm yummi. Så ville det begynde at ligne noget.

Mads J har dog været alt for skadet siden han forlod AGF. Men Snennels ville være et scoop tror jeg.

En Mads J på toppen ville dog også pynte gevaldigt på holdet ihft. hvad vi ellers har på fløjene af kreative slags og også centralt.

Lucena er også et dejligt rygte. Men hvorfor ikke Henrik Tømrer? Han paaser jo perfekt ind som 2 angriber med Graulund ved siden af.

Men fandme bare vigtigt, at AGF får point på søndag i Valby og også helst i KøJe. Men det ville da være dejligt med signing allerede nu, da der kun er 2-3 uger til SAS start hvis ellers vi skulle rykke op hvilket jeg håber og beder til!

Jesper sagde ...

Tillad mig at bruge et par madanalogier,

Sennels er som en rugbrødsmad med nye Samsøkartofler, groft salt, purløg (og evt. ristede løg, hvis man ikke kan lade være): Sund, mættende og delikat på sin egen solide måde.

Lille-Jørgensen er derimod som en vandbakkelse: Indbydende, fin og sådan en, man praler med, hvis man lige har bagt - men skrøbelig som langt ind i helvede. Og hvis man skal være ærlig over for sig selv, så er MJ givetvis den mest skadede spiller i AGF's, BIF's og den vestlige halvkugles historie.

Morale: Asbjørn Sennels - ja tak! Mads Jørgensen - nej tak (hvis han vil spille uden løn og med eksplicit ansvar for egne medicinske udgifter: ok, så kom da).

Michael Rønne sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Anonym sagde ...

to gange ja tak

Anonym sagde ...

Noget helt andet er, om denne blog kunne kigge lidt på det mulige skræk scenarium der hedder at vi næste år skal krydse klinge med

Silkeborg
Vejle
Sønderjydske
Køge
Herfølge
Thisted

for bare at nævne et par stykker, hvor stiller det os, og er det i virkeligheden en fordel, da der er endnu flere om budet end i år? eller er det en katastrofe da vi ikke har stabiliteten og ender med at blive løbet over ende ligesom det er sket i år ..

Anonym sagde ...

Det er surt at vi ikke allerede er sikre på oprykningen, for det svækker unægteligt mulighederne for at signe spillere allerede nu. Mange spillere vil nok lige vente og se tiden an ang. AGF, og så kan det være de foretrækker andre klubber imens.

Mini Jørgensen er desværre for meget skadet, men måske han havde godt af at komme hjem til mors kødgryder ;)

Der er for få rygter omkring spillere, så jeg vil også sætte nogle igang uden folk bliver sure som på GH.

1. Zaza fristillet erfaren herre. Ligener måske Staff for meget i styrker og svagheder, men har meget mere rutine.

2. Marc Nygaard. Tidligere landsholdsangiber. Ikke så mange mål i støvlerne men et monster af en targetman hvis Ove fortsat vil spille kick en rus.

3. Kristoffer Wichmann har åbenbart sagt til én ved et hjørnespark i torsdags, at han var hvid næste år 8)http://www.morethanaclub.dk/forum/viewthread.php?forum_id=19&thread_id=3891&pid=59636#post_59636

Jeg er kollega med ham så jeg kan da lægge lidt moderat fsysisk pres på ham sammen med T. Rex 8P

Nu fik vi som jeg forudsagde både point i Valby og Skøge, men ligger alligevel kun nr. 2.

Det interessante er dog hvis man kigger på statestikken er at Frede har haft 5 hjemmekampe ud af de sidste 8 kampe. I køge havde de 3 chancer ifølge flere øjenvidner. I Lyngby havde Lyngby et skud på overliggeren ved 0-0 og 4-5 110% cahncer.

Nå men fuck det jeg siger stadig at Frede ikke vinder resten. Om AGfd snubler i Næstenved eler Kolding bliver så afgørende, da vi forhåbentligt beholder Århus som det fort det har været i foråret.

En sidste lille ting jeg lige vil nævne er at AGF nu for første gang i 5 år ikke har haft et sort og forsømt forår! Vi har vundet flere end vi har tabt og kun pga. Fredes opblomstring er de bedre. De lå jo også foran os før foråret!

Andreas sagde ...

Det er sgu da et interessant rygte med Wigwam. Han var glimrende mod AGF, og havde blandt andet nogle fremragende rush op af kanten og et knaldhårdt spark mod mål.

Det bekymrende er dog, at han nærmer sig de 26 år, uden at nogen større klubber end Køge har fisket ham. Han er tidligere ungdomsspiller i AaB, hvor han vandt et DM. Men det er jo ved at være nogle sæsoner siden.

HVIS han skulle vise sig at skrive under med GF, så ligger der hermed en kontrakt parat fra vha.b.c: manden ernærer sig i dag som skribent for diverse fodboldsites. Et perfekt match...

Anonym sagde ...

Ifølge en kamerat der også er GF'er har han snakket med ham og Wichmann ville meget gerne anbefales til Ove har han sagt.

Han mente i øvrigt sagtens han kunne slå Krabbe af ;)

Anonym sagde ...

I have an iphone 3G, and I have lots songs in my iphone, because it is synced with my computer(iTunes), what if I bought a new computer, how do you keep your old songs in your iphone? Or shall I say would you be able to sync your iphone with a new computer without losing any old songs? Many thanks!
[url=http://unlockiphone22.com]unlock iphone[/url]