mandag den 25. oktober 2010

Manden i midten: Er det Sorin?

Han har været afskrevet (og også afskibet) ad flere omgange, men måske er vores krøltoppede franskmand ved at finde og vinde sin rigtige plads på holdet.

Den back-plads, der aldrig har været hans, er måske ved at blive skiftet ud med en for Sorin ny position: som spillende midterforsvarer. Med undtagelse af gårsdagens kamp mod Skive, hvor Arthur netop spillede back, går meldingerne fra betragtere - blandt dem Peter Sørensen - på, at Sorin'en er det gode og måske permanente alternativ i midterforsvaret.

Han kan udfylde den rolle Gjesing aldrig fik ind under huden: som spillende og altså ikke kun headende/clearende/satsende/AK47-type. Måske er det den franske genkomst, måske et farvel til The Cure og Thomassen. Måske hedder fremtiden Howard/Sorin?

Hvis, så lad os her drage en parallel til landsmanden Dumas' De Tre Musketerer. Ja, Sorin vil efter hård kamp blive indlemmet hos Athos (Howard), Porthos (Eckersley) og Aramis (Lucena) som det fjerde medlem og med bravour udfylde rollen som D'Artagnan: den kløgtige.

Tous pour un, un pour tous!

4 kommentarer:

Kalle sagde ...

Jeg tror at Musketer Sorins møde med rigtige angribere vil lave ham til Kattemis.

På den gamle måde. Den ufede.

Mathias sagde ...

Den tid, den sorg. Det gamle AGF-motto, du ved.

Don Tapa sagde ...

Det sagde man ogsaa om Rene Henriksen..

Kan i oevrigt meddele at VHA er forbudt i Syrien. Det maa vaere en af de stoerre bedrifter. Har saa nu fundet en netcafe der kan nogle tricks med den slags. I er i (fesent) selskab med Facebook.

Jesper sagde ...

Hva sadan - spiller Syrien op til dans? Hvis det skal være på den måde, er Syrien nu forbudt på VHA, og sådan er det bare, indtil vi måske - måske - ændrer holdning. Vi er ikke bange for at agere storpolitisk, når det kræves.